- 18 Kasım 2020
- 20.991
- 50.367
- 548
Bana değil yaniAman sus kiz sende![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana değil yaniAman sus kiz sende![]()
Kazen'den yardım istedim:)@can09e Ankara da oturuyordurabbim şifa versin @hilal1907 de ankarada oturuyordu ama aktif mi bilmiyorum
![]()
Seninki de dert mi benimkinin yanında derler ya hani, aslında herkesin derdi kendine ağır evvoşumAmin sosyalim herkesin bir derdi var işte dert verip derman aratmasın![]()
Öyle sosyalim bin şükürSeninki de dert mi benimkinin yanında derler ya hani, aslında herkesin derdi kendine ağır evvoşumaminn ınş evvoşum
![]()
İnşaallah bulunurKazen'den yardım istedim:)
Sağ ol canım :)
Tamam sustumAman sus kiz sende![]()
İnşaallah canım:)İnşaallah bulunur![]()
Ins allah büyük evvoşumÖyle sosyalim bin şüküroda iyi olacak inşallah
❤
Bizim nicklee değil evvam yapılan tarifin ismiHayır canım ona bakarsan sitede tanımadığım yok ama 21 oy almışımarkideş çok ama bişeyden haberleri yok
![]()
Evet bend eonu diyorumKuzum popüler tarifler![]()
Ben bu kategoride çok önemli.olduğunu gördümBizim nicklee değil evvam yapılan tarifin ismi![]()
Her kategoride olmuyorEvet bend eonu diyorum![]()
Bilindik tarifler ve lezzetler bence daha iyi oy alıyorBen bu kategoride çok önemli.olduğunu gördüm![]()
Tariflerin isimleri dikkat cekiyo öncelikle, sen calistigin için tarif alirken geç kalıyorsun minnosumEvet bend eonu diyorum![]()
Evet canımTariflerin isimleri dikkat cekiyo öncelikle, sen calistigin için tarif alirken geç kalıyorsun minnosum![]()
Hee bilmiyorum ki canım ben şahsen tarifi değiştirdikten sonra güveniyordum özenlede yaptımBizim nicklee değil evvam yapılan tarifin ismi![]()