Ondan tarif kapmak önemli:)Bilindik tarifler ve lezzetler bence daha iyi oy alıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ondan tarif kapmak önemli:)Bilindik tarifler ve lezzetler bence daha iyi oy alıyor![]()
Nickle tarifin arasindaki bağ ne anlamadim benBen bu kategoride çok önemli.olduğunu gördüm![]()
Pacangaya boşuna yüklenmedi bu milletOndan tarif kapmak önemli:)
Aklima ben pacanga bile gelmedi okadar makarnaya odaklanmisimkiPacangaya boşuna yüklenmedi bu millet![]()
Nick bağlantısı yok:)Tarif adı diyoruz:)Nickle tarifin arasindaki bağ ne anlamadim ben
Ama kol böreği daha iyi sunum yapılsaydı şansı vardı:)Pacangaya boşuna yüklenmedi bu millet![]()
Nick değil canım tarif isimleriNickle tarifin arasindaki bağ ne anlamadim ben
Kesinlikle kuzum daha yeni başlayacakSıcaklar yeni başlıyor gibi ablacım.
Ben anlamıştım börek olacağını filizkoAklima ben pacanga bile gelmedi okadar makarnaya odaklanmisimki
Heee bende nickla ne alakasi var diyorum borenNick bağlantısı yok:)Tarif adı diyoruz:)
Bak benim tarif adana su böreği ama bilen yok:)
Bilinse daha çok oy alırdı:)
Ondan eminim:)
Zarf börekte öyle son zamanlarda çıkan bir börek ama bir avcı,kol böreği,paçanga ,sosyete eski börekler:)Sunumlarda iyi olunca en fazla oyu onlar aldı.
Aynen ablacım sen nasılsın iyimisin bileğin nasıl oldu?Kesinlikle kuzum daha yeni başlayacak
Aynen öyle bende böyle düşünüyorumNick bağlantısı yok:)Tarif adı diyoruz:)
Zarf börekte öyle son zamanlarda çıkan bir börek ama bir avcı,kol böreği,paçanga ,sosyete eski börekler:)Sunumlarda iyi olunca en fazla oyu onlar aldı.
Aa senin börek adanaya özgü su böreğimiymis nevoşNick bağlantısı yok:)Tarif adı diyoruz:)
Bende kol böregini boyle beklemeyenlerdenim acikcasiAma kol böreği daha iyi sunum yapılsaydı şansı vardı:)
Netten yaptığın tarifin sunumu diye arat çıkıyor o zaman.Sosyalim bilmiyorum ama hep gariplik zaten ben sunum yapamıyorum onun farkındayım![]()
Yok yaw ben batırdım böreğiAma kol böreği daha iyi sunum yapılsaydı şansı vardı:)
Benim çarsaf boregine benzemisYok yaw ben batırdım böreğibi yamukluk var hala çözemedim
![]()
Bende iyiyim ağrı var genede biraz azaldı kortizon yapılmıştı etkisi oldu tabiAynen ablacım sen nasılsın iyimisin bileğin nasıl oldu?![]()
![]()
Çok güzeldi o tarifin ablaNetten yaptığın tarifin sunumu diye arat çıkıyor o zaman.
Kurabiyede ben öyle yapmıştım,jüt ipiyle bağladım hatta 5. oldum![]()
Daha iyi olsun inşallah ablacımBende iyiyim ağrı var genede biraz azaldı kortizon yapılmıştı etkisi oldu tabi![]()