Ama efsane oluyor:)Kavurmalı deneyeceğim bakalım nasıl olacak:)Bomba tabi peynir peynir peynir yufka yufka yufka ohh tereyagda var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama efsane oluyor:)Kavurmalı deneyeceğim bakalım nasıl olacak:)Bomba tabi peynir peynir peynir yufka yufka yufka ohh tereyagda var![]()
Çok kalori:)Hakket yaa kaç kalori acabatam benlik varyaa
![]()
Sabah videoda gördüm su böreklik yufkayı haşladı direk tepsiye koydu,en allta 10 tane baklavalık yufkayı serdi aralarını yağladı yuvarlaktı onun ki.Hatta videoyu bulursam ekleyim sayfaya.Olur ablam inan hiç farkı olmaz:)
Ama mutlaka dilimleyip koymalısın yoksa sonra asla dilimlenmez:)
Yok görmedimmm arada kaynadı demekkiÇok kalori:)
Abla geçen biri sana yazmıştı gördün mü?
50 yaşında mısın sen şimdi ton ton bir teyzesindir diye![]()
Abla bende öyle yaptım:)Sabah videoda gördüm su böreklik yufkayı haşladı direk tepsiye koydu,en allta 10 tane baklavalık yufkayı serdi aralarını yağladı yuvarlaktı onun ki.Hatta videoyu bulursam ekleyim sayfaya.
Bende değil o bir çıtır yazdımYok görmedimmm arada kaynadı demekkibak sen neler demiş öyleee tonton teyzesine
Aklimdakiyle gerçek uymadı, çok özendim ama olmayınca olmuyo galiba nevoşTüm parça tek dilim kesip pizza gibi geri çekseydin :)O kadar sunum konuştuk:)
Kuzum.sen benim yüzündem mi alamadınE ben rulo börek istedim bileydim böyle yapacağını![]()

Dikkat et artik tonton neneHakket yaa kaç kalori acabatam benlik varyaa
![]()
Nevoş videoyu buldum .
Normalde haşlanıp soğuk suya atılmıyormu yfkası.Abla bende öyle yaptım:)
Su böreği olduğu için mutlaka haşlanıyor:)
Bak sen dumura uğrattın demek kiBende değil o bir çıtır yazdımCevap vermedi
![]()
Benimde öyle oldu bu sefer canım insanın içi kaçınca devam edemiyorsun:)Aklimdakiyle gerçek uymadı, çok özendim ama olmayınca olmuyo galiba nevoşdediğinide yapmıştım ama resimleri ayırırken onuda halletmişim, önce bir sürü resim çekip sonra onları azaltıyorum .
Bu börek öyle abla:)Su böreğinide öyle yapıyoruz.Ama el açması yufka ile:)Normalde haşlanıp soğuk suya atılmıyormu yfkası.
Bak sen dumura uğrattın demek ki![]()
![]()
Içine ne kacti nevoşBenimde öyle oldu bu sefer canım insanın içi kaçınca devam edemiyorsun:)
Salla gitsin kaçtıIçine ne kacti nevoş![]()
Arada yesem bari yaaaaa tonton nene sever böreğiDikkat et artik tonton nene![]()
Prynir rrsmen göğe çıkıyor eriyerek,olsun canımcım o kadar emek verdin sende lezzeti süperdir kesinEvet abla benim peynir erimedi sadece yenide almak istemedim daha doğrusu aman nasip değilmiş dedim yoksa böyle sunum yapacaktım:)
O akmayan peynirlerden birini dün gece poğaça yaptım.Aktı her tarafına![]()
Aynen nevoş ya ,tek düşüncemiz börek değil ki napalimBenimde öyle oldu bu sefer canım insanın içi kaçınca devam edemiyorsun:)
Ablayaaaa yemeeee kolun ayagin heryerin rahatsız ödem yaparArada yesem bari yaaaaa tonton nene sever böreği
Prynir rrsmen göğe çıkıyor eriyerek,olsun canımcım o kadar emek verdin sende lezzeti süperdir kesin
Ne yenir o poğacada varyaaaa![]()
Bunun özelliği böyle demekki,hep reklamlarda gösteriyor hatta uzaıyor gidiyorr ekrana yapışasım geliyor hemenBu börek öyle abla:)Su böreğinide öyle yapıyoruz.Ama el açması yufka ile:)
Ondan su böreği:)