Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
K

Canim geçmiş olsun bende medipol Mega bagcilar da yaptırdım bugün hadi hayırlısı beraber beklicez doktorum 15 gün sonra kesin net sonuc olur dedi

Aa acaba karşılaşmış olabilir miyiz ki :) saat 11deydi benim ama 1 gibi aldılar

Canım bnm inş. dediğin gibidir, tutmuştr inş. Allah senin de yardımcın olsun. Aşılamadan sonra bana Duphoston verdi sabah akşam 1 tablet kullanıyorum 10.günde bitecek bugün 8.günüm. Benim aşılama için 650 TL ödedik, ilacımın fiyatını bilmiyorm canım eşim almıştı.
650 tl gerçekten çok uygunmus. Bugün iğne vurulmaya baslanilcak 6 tane verdi dr. İlaç fiyatı 366 tl odedim. Tabi buna catlatma ignesi dahil değil. Haftaya çarşamba günü kntrl olcam bakalım artik

Bana sadece 15inde tahlil yaptır dediler negatif çıkarsa gitmem. Zaten bizim sperm testinde de uzunbaş görüldü yazıyor. Günseli hnm bu tutmazsa çok zorlamayın tüpe geçeriz dedi
valla o ne demek bılmıyorum bana ganol ıgneyı 900 luk aldırdı duyguhanım nolcak dedıgımde dursun tutmazsa dıye ama ılgı alaka cok ıyıydı bılmıyorum ınsallah tutar da ugrasmayız daha faazla :) meryem suresı okumak lazım bol bol ben ıkız ıstıyorum ınsallah olur pekı sen bugun nasılsın

valla o ne demek bılmıyorum bana ganol ıgneyı 900 luk aldırdı duyguhanım nolcak dedıgımde dursun tutmazsa dıye ama ılgı alaka cok ıyıydı bılmıyorum ınsallah tutar da ugrasmayız daha faazla :) meryem suresı okumak lazım bol bol ben ıkız ıstıyorum ınsallah olur pekı sen bugun nasılsın

Morfolojik bozuklukmuş ben de netten baktım şimdi ama pek anlamadım. Hayırlısı artık onu da duyunca beklentim azaldı iyice. Ben de hiç bir fark yok, rahatsızlık falan olmadı. Keşke ikiz olsa:) ama ben artık 1 tane bile tutsa razıyım. 2 yumurtam vardı 3. De büyüyor dedi doktor. Senin kaç taneyle yapıldı?

ben 1 tane solda 21 cm dedı doktor benım doktor da morfolojısı dusuk dedı ama sıgara ıcmedıgı ıcın etken degıl dedı haberın olsun aynen bende 1 e razıyım sonucta rabbım hayırlı evlatlar nasıp etsın

ben 1 tane solda 21 cm dedı doktor benım doktor da morfolojısı dusuk dedı ama sıgara ıcmedıgı ıcın etken degıl dedı haberın olsun aynen bende 1 e razıyım sonucta rabbım hayırlı evlatlar nasıp etsın

Bizim de %1 çıktı yıkamadan sonra ama sigara kullanmıyor eşim :) iyi bari bir yerden artısı çıktı
Amin inşallah

Back
X