K
Canim geçmiş olsun bende medipol Mega bagcilar da yaptırdım bugün hadi hayırlısı beraber beklicez doktorum 15 gün sonra kesin net sonuc olur dedi
Kızlar ben sadece folik asit kullanıyorum progestan vermedi dr sizler ne kullanıyosunuz ??
Bana vermedi dr um neyse bi bildigi vardır artıkBen de folik asit kullanıyorum canım bir de crinone jel verdi sabahları
Bana vermedi dr um neyse bi bildigi vardır artık
doktorun kım :) bende 1 bucuk gıbı gırdımAa acaba karşılaşmış olabilir miyiz ki :) saat 11deydi benim ama 1 gibi aldılar
doktorun kım :) bende 1 bucuk gıbı gırdım
bende acıbadem de oldum. Bakalım inş tutar kızlr hepimizin bi bebişi olur da oynarız be
amin inş. kızlar ben ishal oldum bide ara ara sersemlıyorum bıde ates oluyo sızde bısey varmıAminnn inşallah
650 tl gerçekten çok uygunmus. Bugün iğne vurulmaya baslanilcak 6 tane verdi dr. İlaç fiyatı 366 tl odedim. Tabi buna catlatma ignesi dahil değil. Haftaya çarşamba günü kntrl olcam bakalım artikCanım bnm inş. dediğin gibidir, tutmuştr inş. Allah senin de yardımcın olsun. Aşılamadan sonra bana Duphoston verdi sabah akşam 1 tablet kullanıyorum 10.günde bitecek bugün 8.günüm. Benim aşılama için 650 TL ödedik, ilacımın fiyatını bilmiyorm canım eşim almıştı.
ne zaman gıdeceksın kontrole ben 15-16 gıbıGünseli hanım
ne zaman gıdeceksın kontrole ben 15-16 gıbı
valla o ne demek bılmıyorum bana ganol ıgneyı 900 luk aldırdı duyguhanım nolcak dedıgımde dursun tutmazsa dıye ama ılgı alaka cok ıyıydı bılmıyorum ınsallah tutar da ugrasmayız daha faazla :) meryem suresı okumak lazım bol bol ben ıkız ıstıyorum ınsallah olur pekı sen bugun nasılsınBana sadece 15inde tahlil yaptır dediler negatif çıkarsa gitmem. Zaten bizim sperm testinde de uzunbaş görüldü yazıyor. Günseli hnm bu tutmazsa çok zorlamayın tüpe geçeriz dedi
valla o ne demek bılmıyorum bana ganol ıgneyı 900 luk aldırdı duyguhanım nolcak dedıgımde dursun tutmazsa dıye ama ılgı alaka cok ıyıydı bılmıyorum ınsallah tutar da ugrasmayız daha faazla :) meryem suresı okumak lazım bol bol ben ıkız ıstıyorum ınsallah olur pekı sen bugun nasılsın
ben 1 tane solda 21 cm dedı doktor benım doktor da morfolojısı dusuk dedı ama sıgara ıcmedıgı ıcın etken degıl dedı haberın olsun aynen bende 1 e razıyım sonucta rabbım hayırlı evlatlar nasıp etsın
Belkide oyledır cnmBelki rahim kalınlığın yeterli gelmiştir o yüzden gerek görmemiştir
Arkadaşlar merhaba benimde bugün aşılamam yapıldı. Sağda 3 yumurta vardı. Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi görürüz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?