Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya banada 10 gunde erken gebelık testı yaparız dedı ama 10 gun de yanlıs cıkabılıyor dedı negatıf cıkıpta 15 guın pozıtıf olan oluyormus o yuzden beklemek te fayda var zaten baktımda adet gunum de 16.gun falan benım

ya banada 10 gunde erken gebelık testı yaparız dedı ama 10 gun de yanlıs cıkabılıyor dedı negatıf cıkıpta 15 guın pozıtıf olan oluyormus o yuzden beklemek te fayda var zaten baktımda adet gunum de 16.gun falan benım
Aslında gün saymamak lazım çünkü geçmek bilmez sonra :) dayanabildiğim kadar dayanırım artık napayım

Kızlar bencede beklemek lazım daha çok başındayım belki ondan söylüyorum böle ama erken yapıp üzülmekte var sonuçta bu kadar beklemişiz 2gün neki :işsiz:

Canım bu arada senin artı olarak yaptığın bişiy varmı doktor bana normal hayata dönebilirsin dedi ama ben şu üç gün biraz dikkat edicem

Canım bu arada senin artı olarak yaptığın bişiy varmı doktor bana normal hayata dönebilirsin dedi ama ben şu üç gün biraz dikkat edicem
canım 72 saat yanı 3 gun sanırım ıcerıde canlı arkadaslar var :)) tabıkı dıkkat etmek lazım ama ozel bısey yapmıyorum dınlenmeye ve calısmaya calısıyorum bugun gayet ıyıyım sadece gaz var dun cok fenaydım bel agrısı ates falan zor calıstım ama herseye deger :)

Benimde dün biraz ağrım vardı sanırım çatlatma iğnesinden bugünde gazla uyandım. Yeterki tutsunda herşeye değer. Ben rapor aldım iki gün yol biraz uzak doktor cesaret edemedi sonrada hafta sonu zaten 4 gün evdeyim.

ben dun bılseydım calısmazdım valla ama evet herseye deger bakalım beklıcez hep bırlıkte ıns. sanırım hersey catlatma ıgnesınden kaynaklı :) bi suçlu bulmak lazım demı ama

Back
X