- 24 Mayıs 2016
- 45
- 33
- 18
- 39
Haziran uğurlu gelsin hepimizee[/QUOT
İnşallah hepimiz olumlu sonuç alırız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haziran uğurlu gelsin hepimizee[/QUOT
İnşallah hepimiz olumlu sonuç alırız
Haziran uğurlu gelsin hepimizee![]()
hayırlı ugurlu olur ınsallah 1 gun var aramızda :)Arkadaşlar merhaba benimde bugün aşılamam yapıldı. Sağda 3 yumurta vardı. Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi görürüz inşallah.
hayırlı ugurlu olur ınsallah 1 gun var aramızda :)
Arkadaşlar merhaba benimde bugün aşılamam yapıldı. Sağda 3 yumurta vardı. Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi görürüz inşallah.
Aslında gün saymamak lazım çünkü geçmek bilmez sonra :) dayanabildiğim kadar dayanırım artık napayımya banada 10 gunde erken gebelık testı yaparız dedı ama 10 gun de yanlıs cıkabılıyor dedı negatıf cıkıpta 15 guın pozıtıf olan oluyormus o yuzden beklemek te fayda var zaten baktımda adet gunum de 16.gun falan benım
:))) bugun ıkıncı gunumuz yaptırıgımız gunude sayarsak ettı 3 :))Aslında gün saymamak lazım çünkü geçmek bilmez sonra :) dayanabildiğim kadar dayanırım artık napayım
:))) bugun ıkıncı gunumuz yaptırıgımız gunude sayarsak ettı 3 :))
inşallah canım hadi bakalım ama bende stres yok aksıne rahatlama var suanda :)Son 2 dediğimiz günleri de görürüz inşallahhhh![]()
aynen canım beklıcez bakalımKızlar bencede beklemek lazım daha çok başındayım belki ondan söylüyorum böle ama erken yapıp üzülmekte var sonuçta bu kadar beklemişiz 2gün neki![]()
canım 72 saat yanı 3 gun sanırım ıcerıde canlı arkadaslar var :)) tabıkı dıkkat etmek lazım ama ozel bısey yapmıyorum dınlenmeye ve calısmaya calısıyorum bugun gayet ıyıyım sadece gaz var dun cok fenaydım bel agrısı ates falan zor calıstım ama herseye deger :)Canım bu arada senin artı olarak yaptığın bişiy varmı doktor bana normal hayata dönebilirsin dedi ama ben şu üç gün biraz dikkat edicem
Aynı bizde bos durmuyoruz amaAşılama günü yasak. İkinci gün istedi. Sonrada size kalmış dedi. :))