- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.874
- 298
Canım Sinop'ta tedavi yok, Samsun'a gidiyorum maalesef.Eşim de haftaya İstanbul'da olacak. Tek başıma gideceğim mecburen. İnşallah değmiştir canım. Benim umutlarım azaldı ama Allah büyük. Bu gece öğreneceğim inşallahCanım hastane cok mu uzak canım yaaa allah yardımcın olsun bide bnde progestan kullandım 14 gün oruc tutmadım canım degseydi keske yaa boşuna oruçta gitti hamile olsam neyse olmazsam cok üzülcemm degil hamilelik oruc tutmadım diye bilmiyorum canım inş hamileyzdr dertten büyük Allah var
Hadi hyrlısı olsun cnm dinlen bol bolKızlar asilamami oldum çok rahat geçti korktuğum gibi değilmiş idrara sıkışıkken yapıldı Dr 1saat tuvalate gtmë dediHamiş olmak için katlancass
Amin cnm inşAra canım bklm ne diyor hayırlı haberler ver inş canım
İnşallah cnm valla bende umutlandım hala kanama başlamayınca veririm tabi sende artık bi test yapsan yaaAy inş hamilesin canım benim mutlu haberini ver ama olur mu
Ayy inşallah yaa adette başlamadı pozitif çıkar inşallahhhhCanım ben yarın mutlaka ypcm adet gelmezse yapıp haber veririm söz sizi bırakmam kolay kolay
Bugün kaçıncı gün idrar yaptın mı bugünAyy inşallah yaa adette başlamadı pozitif çıkar inşallahhhh
İnşallahAyy inşallah yaa adette başlamadı pozitif çıkar inşallahhhh
Ayy inşallah yaa adette başlamadı pozitif çıkar inşallahhhhCanım ben yarın mutlaka ypcm adet gelmezse yapıp haber veririm söz sizi bırakmam kolay kolay
Kızlar hastaneye geldim test için sıra bekliyorum nolur bana dua edinnnnn
İnşallah canım benim duam seninleAyy inşallah yaa adette başlamadı pozitif çıkar inşallahhhh
Senin içindi bu duam tatlım adetin başlamadı pozitif çıkar inş umutluyum sendenİnşallah canım benim duam seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?