- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.874
- 298
Canım şöyle: Hızlı-ileri hareketli, yavaş-yerinde hareketli, hareketsiz anlamlarına gelen üç başlık. Normal değerlerin kaç olması gerektiğini internetten araştırabilirsinarkadaşlar hızlı ve lineer progressiv 9,yavaş ve non lineer 42,non progressiv 6,immotil 42 A+B:51 yazıyo bizim spermiogramda ama doktor açıklama yapmadı aşılama yapıcaz dedi.değerlerden anlayan varmı acaba.
Canım ben beklenti içindeydim valla.O kadar uğraştık aşılama yaptırdık. Nasıl beklemeyelim. Doktor şaşırıyor. Sizin bebek olması lazım, sorun yok diyor ama olmuyoryok canım ben ogretmen degılım. ortak noktamız sınoplu olmaktı sanırım :))
aynen ole hayırlısı olsun. zaten beklentı ıcınde degıldım
bızım morfolojı sorunu var canım. sayı hız ıyı. yumurtlamam normal zaten. benım 2 .aşılamada negatıf oldu.Canım ben beklenti içindeydim valla.O kadar uğraştık aşılama yaptırdık. Nasıl beklemeyelim. Doktor şaşırıyor. Sizin bebek olması lazım, sorun yok diyor ama olmuyor
Eşimin de ileri hareketli hiç spermi yoktu. Varikosel ameliyatı oldu, şimdi hepsi normal çok şükür. Ama ameliyat morfolojiyi etkilemiyormuş galibabızım morfolojı sorunu var canım. sayı hız ıyı. yumurtlamam normal zaten. benım 2 .aşılamada negatıf oldu.
evet canım. morfolojı baska. bızım hız ve sayı normal. varikosel yok ayrıca muayene olmustu zaten.Eşimin de ileri hareketli hiç spermi yoktu. Varikosel ameliyatı oldu, şimdi hepsi normal çok şükür. Ama ameliyat morfolojiyi etkilemiyormuş galiba
Allah aşkına söz konusu sağlık olunca erkek bayan ne farkeder. Bende her zaman erkek Dr tercih ederim. Daha profesyonel ve Hassas oluyorlar. Hakkınızda hayırlısı inşCnm bn e Sinem in tavsiyesi gibi baceciye gidelim mustafa diye bi doktor varmış ama bilmiyorum eşim neder erkek doktora
Canım olmadı mı senin deEver canım bahceci cok iyi bn ditarbkırda düşünüyorum ama eşim neder bilmiyorum
Ilk asilamanmi. Isallah tutar bekleme olayi cok zor 15 gun bekleme got 12. Gun kan testi ver sonuc %90 dogru cikiyor. Ankarada nerde yaptırdın bide nekadar yaptırdın.Merhaba kızlar bende ayin 27 sinde pazartesi asilama yaptırdım ama su 15 gun nasil geçecek bilmiyorum ist yaşıyorum ama Ankarada Yaptırdım aşılamayi inş. Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar verir.
Aslında 2 sene önce asilama yaptırdım tutmadı 3 ay sonra kendiliğinden hamile kaldim ama bebegimi 30 haftalikken kaybettim 1 sene ara verdik yaklaşık 8 aydır da uğraşıyoruz dr sahap inmezde yaptırdım ilaçlar ve dr ücreti 3000 tuttu cnmIlk asilamanmi. Isallah tutar bekleme olayi cok zor 15 gun bekleme got 12. Gun kan testi ver sonuc %90 dogru cikiyor. Ankarada nerde yaptırdın bide nekadar yaptırdın.
İlk transfer tutmadı 2 ve 3. Tuttu ama düşükle sonuçlandı maalesef3 tüp bebek te tutmadı mı? ?
24 yumurtadan 10 u döllendi 8 i ilerledi ilk transferde 2 embriyo konuldu kalanları 3 er dondurduk canım sonrada onlar transfer edildi maliyet olarakta ilk transfer yum toplama dahil ilaçsız 4600 tl ilaçlarda 2 bin gibi tuttu dondurma ücreti 800 tl donmuş embriyo transferi ilaç hariç 1200 tl tabi extra şeylerde çıkabiliyor maliyetli bi durum yani bu arada kayseri memorial da yapıldı bunlar sadece hsg bakılmıştı sonrasında 2 düşük olunca fakültede araştırmaya karar verdik tüm genetiğe kromozom analizine hematoloji de herşeye bakıldı sonuçta hiç birşey yok sadece ilk düşüktwn sonra pıhtılaşmaya bakılmıştı oda pozitif çıktı ama düşük sebebim o değil çünkü iğne kullanmama rağmen düşük olmuştu sormak istediğin başşka bişey olurrsa cevaplarım seve seveCanim ya sen tüp bebek için nekadar harcadın hangi testleri istediler bende bu ay veya önümüzde ki tüp bebek düşünüyorum bide kaç yumurta toplandı kaçını transfer ettiler dondurulmuş varmiydi bide genetikletine bakildimi
Çok teşekkür ederim canım. Artık araştırarak sorarak öğrenmeye çalışıyoruz.24 yumurtadan 10 u döllendi 8 i ilerledi ilk transferde 2 embriyo konuldu kalanları 3 er dondurduk canım sonrada onlar transfer edildi maliyet olarakta ilk transfer yum toplama dahil ilaçsız 4600 tl ilaçlarda 2 bin gibi tuttu dondurma ücreti 800 tl donmuş embriyo transferi ilaç hariç 1200 tl tabi extra şeylerde çıkabiliyor maliyetli bi durum yani bu arada kayseri memorial da yapıldı bunlar sadece hsg bakılmıştı sonrasında 2 düşük olunca fakültede araştırmaya karar verdik tüm genetiğe kromozom analizine hematoloji de herşeye bakıldı sonuçta hiç birşey yok sadece ilk düşüktwn sonra pıhtılaşmaya bakılmıştı oda pozitif çıktı ama düşük sebebim o değil çünkü iğne kullanmama rağmen düşük olmuştu sormak istediğin başşka bişey olurrsa cevaplarım seve seve
Allah yardımcın olsun zor bi süreç hem maddi hem maneviÇok teşekkür ederim canım. Artık araştırarak sorarak öğrenmeye çalışıyoruz.
Merhaba test yaptirdin mi sonuç ne acaba bildirirmisin, bende 27 haziranda yaptırdım beklemek çok zor ama bana dr 14 temmUzdayap testi dedi acaba daha önceki yaptirsamIyi bayramlar hanımlar...
24 haziran da aşılama yaptırdım yarın gidip test yaptırayim mi?? Ne dersiniz??
Kızlar merhaba bugün kan testi yAptim ve HAMILEYIMMMMMMM ALLAH hepinize bu güzel abi yaşamayı nasip etsin ınş.Merhaba kızlar bende ayin 27 sinde pazartesi asilama yaptırdım ama su 15 gun nasil geçecek bilmiyorum ist yaşıyorum ama Ankarada Yaptırdım aşılamayi inş. Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?