Çok teşekkür ediyorum Rabbim isteyen herkese bu güzel ani yasatsin evlatlarimizi kucaklarimiza almayı nasip etsi ins.Didem Hanım tebrikler :)))))) İnşallah çok güzel bir hamilelik geçirir ve bebeğinizi hayırlısı ile kucağınıza alırsınız. Bende bu ay ilk kez aşılama yaptıracağım Rabbim inşallah tüm isteyenlere nasip eder.
canım hamılemısın ben mı yanlı sgoruyorumKimseden ses soluk cıkmıyor kızlar naptınz
çok sevındım canım hayırlı olsun asılama mı yaptın tekrarEvet canım hamileyim
Canım alakası yoktur yaa git kan testi yaptr bencekızlar bu arada malum hepımız denedık ben tekrar bı ısleme baslamadım ama sımdı adet gecıkmesı yasıyorum bugun 5 gun gectı 6.cı gundeyım eczaneden alınan testte de bısey cıkmadı aksam yaptım acaba asılama sonra sı adet duzensızlıgımı yasıyorum gecen ayda erken olmustum
Sagol cnm hayır yapmadım dogal oldu aşılamadan sonraçok sevındım canım hayırlı olsun asılama mı yaptın tekrar
Ee sana dr tüp bebek ysptirman gerekli demedi mi. Hayırlı olsun isallah kucağına almak ta nasip olurEvet canım hamileyim
Evet demişti canım ama bn tüp bebege gececegim ay hamile kaldım doktor tüp bebek hazırlığı için bna ınofolic saşe vee glifor verdi kullandım hamile kaldım darısı başınıza inşEe sana dr tüp bebek ysptirman gerekli demedi mi. Hayırlı olsun isallah kucağına almak ta nasip olur
Hayirli olsun canım. Ben de 2. Asilamayi yaptırdım tutmadı bu ay dinlenmedeyim önümüzde ki ay için tüp bebek düşünüyoruz ama karar veremedikEvet demişti canım ama bn tüp bebege gececegim ay hamile kaldım doktor tüp bebek hazırlığı için bna ınofolic saşe vee glifor verdi kullandım hamile kaldım darısı başınıza inş
Evet demişti canım ama bn tüp bebege gececegim ay hamile kaldım doktor tüp bebek hazırlığı için bna ınofolic saşe vee glifor verdi kullandım hamile kaldım darısı başınıza inş
Canım ben de doğumumu yıldırım dorukta yapmaya karar verdim gibiCanım bn yıldırım da özel doruk hastanesinde gizem yıldırıma yaptırdım canım ilk başta femara kullandım doktor yumurtan cok guzel dedi kac kez kontrole gttim sonra ovitrelle sonra da aşılama oldu işte
Gizem Hanım cok iyi bir doktor canım cok tavsiye ederim yani insanı motivee ediyor canım mutlaka git cok anlayışlı doktor
Canım ben de doğumumu yıldırım dorukta yapmaya karar verdim gibidoğudayım burda doktorum var ama Bursa'da istiyorum doğumu.doktor araştırmaktan yoruldum.ara tatilde bikaç gün geleceğim.bir de Doğum iznine ayrıldığımda.yani karar verip gelmem lazm sanırım.gizem hanımdan memnun musn ?gördüğünde yazarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?