Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Gokne1658

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2016
71
58
88
36
Haziran 2016 aşılama olacaklar gelin
beraber bekleyelim

Son düzenleme:
Selam kizlar benim 2.aşılamam olacak 26 mayis ilk regl im 27 mayis ilaclara basladim femara 2.5mg gonal f450 37.50 ile basladim 2haziran persembe kontrolum var hakkimiz da hayirlisi olur inşaallah

bende nasipse yarın yaptıracagım.ilk aşılamam olucak gonan sanırım kalem ıgne kullandım ve dun aksam catlama ıgnemı oldum nasıpse yarın sabah da asılamam olucak ınsallah tutar :) hadı hayırlısı hep beraber bekleyelım

bende nasipse yarın yaptıracagım.ilk aşılamam olucak gonan sanırım kalem ıgne kullandım ve dun aksam catlama ıgnemı oldum nasıpse yarın sabah da asılamam olucak ınsallah tutar :) hadı hayırlısı hep beraber bekleyelım
İnşallah tutar canim kac tane yumurtan oldu ve kac milim oldugunda catlama ignesini yaptin

İlk asılamada gonapeptyl ikinci asılamada
choriomon Kullandım pko var dıyemi ovitrelle vermiyolar

Bende de pko varmış yeni öğrendim. Hep geç olurdum ama düzenliydi en azından. Bir kere de klomen kullanmıştım onda pregnylle çatlatmıştı doktor. Bence ilaç markası fark etmiyordur işlevi aynı sonuçta

Bende de pko varmış yeni öğrendim. Hep geç olurdum ama düzenliydi en azından. Bir kere de klomen kullanmıştım onda pregnylle çatlatmıştı doktor. Bence ilaç markası fark etmiyordur işlevi aynı sonuçta
Genellikle ovitrelle kullanıyolar ondan canım aman hersey olacagına varır :)

Bende öyle sabah gidicem ama başımin ağrısı fena senede oldumu

Demek aynı gün olucaz aşılamamızı :) bn de baş ağrısı yok hatta göğüslerimin bile ağrısı gitti anlamadım. Son 4 gündür yürüyemiyordum bile ağrısından

Back
X