Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah tutar canim kac tane yumurtan oldu ve kac milim oldugunda catlama ignesini yaptinbende nasipse yarın yaptıracagım.ilk aşılamam olucak gonan sanırım kalem ıgne kullandım ve dun aksam catlama ıgnemı oldum nasıpse yarın sabah da asılamam olucak ınsallah tutar :) hadı hayırlısı hep beraber bekleyelım
İnşaallah tutar canim benim haberini merakla bekliyor olucamBenim ikinci asılamam 8inde belli olacak sonuc
İnsalahhhh cnm ya valla cok istiyorumİnşaallah tutar canim benim haberini merakla bekliyor olucam
21 cm dedi doktor oglende aksam 23 de de ıgne dedı yarın sabah 8:30 da gıdıcem ıns.İnşallah tutar canim kac tane yumurtan oldu ve kac milim oldugunda catlama ignesini yaptin
inşallah canım hadı hayırlısı senın ne zamanİnsalahhhh cnm ya valla cok istiyorum
Yeni basladim ben ilaclara persembe gunu kontrole gidecegiminşallah canım hadı hayırlısı senın ne zaman
Catlatma ignesi olarak ne kullandınız kızlar
İlk asılamada gonapeptyl ikinci asılamadaBen ovitrelle yaptım dün gece 11de
İlk asılamada gonapeptyl ikinci asılamada
choriomon Kullandım pko var dıyemi ovitrelle vermiyolar
Genellikle ovitrelle kullanıyolar ondan canım aman hersey olacagına varır :)Bende de pko varmış yeni öğrendim. Hep geç olurdum ama düzenliydi en azından. Bir kere de klomen kullanmıştım onda pregnylle çatlatmıştı doktor. Bence ilaç markası fark etmiyordur işlevi aynı sonuçta
Genellikle ovitrelle kullanıyolar ondan canım aman hersey olacagına varır :)
Bende öyle sabah gidicem ama başımin ağrısı fena senede oldumuBen ovitrelle yaptım dün gece 11de
Bende öyle sabah gidicem ama başımin ağrısı fena senede oldumu