- 24 Mayıs 2016
- 45
- 33
- 18
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz boş gecmedik canım test gunune kadar devamKızlar ben bi yerde okumuştum doktoru aşılamadan sonraki günler 1hafta önermiş. Bende ara vermeden şu bi kaç gün diyorum.
:)))) hadı bakalımAynen çatlamayan varsa boş kalmasın :)
Kızlar ilşkiye devam mi drnuz ne onerdi
İdrar testiyse cıkmaz kanda 14. Gunu beklemelisin simdi negatifi falan gorursun senı yanıltır bosuna canını sıkma bence benimde 9. Gunum idrar testi yapmayı dusunmuyorum direk gidip kan testi yapcam ne gibi belirtilerin var suanmerhaba kızlar benim aşılamanın 8. günü test yapsam çıkarmı acaba?
İnşallah olumlu sonuc alırsınSa ben aranıza yeni katıldım uzun zamandır takip ediyorum yeni uye oldum 1yıllık evliyim bu ay ilk aşılamamı yaptırcam ovulasyon takibindeyim sağda 14 boyutunda bir yumurtam vardı perşembe günü bugün tekrar randevum var umarım istenilen büyüklüğe gelmiştir çok heyecanlıyım Rabbim önce uzun zamandır bekleyen arkadaşlarımıza sonrada bize nasip eder tez zamanda inşallah
Hayirlisi olur inşaallahArkadaşlar merhaba benimde bugün aşılamam yapıldı. Sağda 3 yumurta vardı. Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi görürüz inşallah.
İnşallah canım ama çok umutsuzum bende kist vardı tedavi gördüm uzun yıllar tam kistler bitti dedim bu sefer pko olduğumu Örendim 1 yıldır ilaç tedavisi kullandım şuanda aşılama yaptırcam inşallah tutar bu sefer bizim iki taraflı sıkıntı var bu yüzden çok endiseliyim .. Bu ara da aşılama yaptırdıktan sonra ne kadar süre istrat etmek gerekiyor bilginiz varmı acabaİnşallah olumlu sonuc alırsın![]()
Bende de pko var umutsuzum ama bekliyorum işte asılama yapıldıgı gun dınlenmende fayda var sonra normal hayatına donebilrsin tabi agır kaldırmamak ve stresten uzak durmak lazımİnşallah canım ama çok umutsuzum bende kist vardı tedavi gördüm uzun yıllar tam kistler bitti dedim bu sefer pko olduğumu Örendim 1 yıldır ilaç tedavisi kullandım şuanda aşılama yaptırcam inşallah tutar bu sefer bizim iki taraflı sıkıntı var bu yüzden çok endiseliyim .. Bu ara da aşılama yaptırdıktan sonra ne kadar süre istrat etmek gerekiyor bilginiz varmı acaba![]()
Bende de pko var umutsuzum ama bekliyorum işte asılama yapıldıgı gun dınlenmende fayda var sonra normal hayatına donebilrsin tabi agır kaldırmamak ve stresten uzak durmak lazım
Hayırlısı olsun bende kalcadan vurdurmstum inşallah Allah yüzümüze gülerde bu çilemiz biterBen de hayirlisiyla bugun 23.30 catlama ignesino vurulcam koldan pazartesi gunu asilamam olucak inşaallah hayirlisiylatutar artik bu 2. Denemem
Ne kadar süredir evlisin ne zamandan beri çocuk istiyorsunuz özel olmazsaBende de pko var umutsuzum ama bekliyorum işte asılama yapıldıgı gun dınlenmende fayda var sonra normal hayatına donebilrsin tabi agır kaldırmamak ve stresten uzak durmak lazım
Hayal kırıklığı yaşamak çok zor 10 aydır bende sürekli beta veriyorum artık damarlarda kan kalmadı ve psikolojik olarak insan çöküyor ama umudunu asla yitirme dualarım seninle inşallah bu sefer yuzun güler insallaaaahhhhhhBen de hayirlisiyla bugun 23.30 catlama ignesino vurulcam koldan pazartesi gunu asilamam olucak inşaallah hayirlisiylatutar artik bu 2. Denemem
Agustos 25 te 3 yıl olcak 1 yıl vajınusmus oldugum için olmadı ondan sonrada hep istedik olmadı 2. AsılamamNe kadar süredir evlisin ne zamandan beri çocuk istiyorsunuz özel olmazsa