- 4 Haziran 2016
- 134
- 22
- 13
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hah 1 tane daha negatif. Al işte bi ne yaaa neden bukadar zir oluyor bu çocuk işi. Ben adam kurşun atınca tutuyor sanıyordum halbuki kurşunla alakası da yokmuş....Kızlaaaaaaaarrr benimde negatiiiiiiffff![]()
Hahahahah aynen canım kesinlikle şuanki kafamdaki düşüncem ara vermek 1 ay belki 2 ay kafa dinlemek istiyorum sonra direk tüp bebek kızlar eşim le de konuştuk o hemen yaptralm diyo bende 2 ay fln ara verelim diye düşünüyorum bu arada istanbulda en iyi tüp bebek nerde kızlar fiyati fln önemli değil bilginiz varmiHah 1 tane daha negatif. Al işte bi ne yaaa neden bukadar zir oluyor bu çocuk işi. Ben adam kurşun atınca tutuyor sanıyordum halbuki kurşunla alakası da yokmuş....![]()
Bence bahceci tüp bebek merkezi Fulya da erbil bey çok iyiymiş. Fiyat 6500 ama net fiyat değil. Bedriye Hanim var şok şeker bi bayan ben onunla konuştum tel de. Bir de beylikdüzü medicana da selman laçin var oda çok iyi bir tanıdık orda tüp bebek yaptı ve şimdi bebeği kuçağında. Fiyatı 5700 tabi net fiyat değil. Tüp bebek için 10000 gözden cikart ilaçlar tahliller....Hahahahah aynen canım kesinlikle şuanki kafamdaki düşüncem ara vermek 1 ay belki 2 ay kafa dinlemek istiyorum sonra direk tüp bebek kızlar eşim le de konuştuk o hemen yaptralm diyo bende 2 ay fln ara verelim diye düşünüyorum bu arada istanbulda en iyi tüp bebek nerde kızlar fiyati fln önemli değil bilginiz varmi
Birde zaten tüp bebek hemen yapılmıyor herhalde tedaviye başlasan zaten görüşme karar falan derken 2 ay geçer. Bak erbil beyle on görüşme ücretsiz. İstersen sana Bedriye hanımın numarasını vereyim bir ara.Hahahahah aynen canım kesinlikle şuanki kafamdaki düşüncem ara vermek 1 ay belki 2 ay kafa dinlemek istiyorum sonra direk tüp bebek kızlar eşim le de konuştuk o hemen yaptralm diyo bende 2 ay fln ara verelim diye düşünüyorum bu arada istanbulda en iyi tüp bebek nerde kızlar fiyati fln önemli değil bilginiz varmi
Cnm bn e Sinem in tavsiyesi gibi baceciye gidelim mustafa diye bi doktor varmış ama bilmiyorum eşim neder erkek doktoraBn bugün doktorum la konuştum tüp bebek fiyatı toplam 6 bin ilaclari beraber dedi bilmiyorum orda mı denesem tüp bebek merkezinde mi denesem bilmiyorum
nolcak kötü gözle bakmıyorlar herkes işini yapıyorCnm bn e Sinem in tavsiyesi gibi baceciye gidelim mustafa diye bi doktor varmış ama bilmiyorum eşim neder erkek doktora
İdrar testiyle canım rica ederim durum nedir acaba tekrar test yaptın mTeşekkür ederim canım ilgilendiğin için. İdrar testi mi yaptı kan mı?
Güveniyorsan ilaçlarla birlikte gayet uygun benceBn bugün doktorum la konuştum tüp bebek fiyatı toplam 6 bin ilaclari beraber dedi bilmiyorum orda mı denesem tüp bebek merkezinde mi denesem bilmiyorum
Arada 3.4 gün var neredeyse sen 2 gün daha bekle eğer adet olmazsan tekrar test yaptir eğer değer yükselirse gebelik vardır ama yükselmeszse malesef... ama söyle birşey de var ilaçların etkisiyle kimi erken oldu kimi geç oldu. Adet gecikmesi ilaclarla alakalı da olabilir.kızlar bugun adet günüm ve gelen giden yok 3 yumurtam vardı aşılamayı yaptırdığımda 19-18-16mm aşılamanın 14.günü test 0,100 yani negatif çıktı ama doktorum adet olmazsan 10 gün için de terar tetst yap geç döllenme olmuş olabilir dedi geç döllenmedede çıkmazmıydı ki sonuçç
Ya bak bende erkek dr istemiyordum fakat eşim her seferinde sağlık söz konusu erkek kadın ayrım yapamayız dedi. Bide bu bir gerçek erkek drlar in başarı oranı daha yüksek erbil yağmur var bir de orda oda gerçekten çok başarılıCnm bn e Sinem in tavsiyesi gibi baceciye gidelim mustafa diye bi doktor varmış ama bilmiyorum eşim neder erkek doktora
BENDE ÖLE DÜŞÜNDÜM CANIM ZATEN HİÇ UMUDUM YOK ADET OLURUM BEN ÖNÜMÜZDEKİ MACLARA BAKACAZ ARTIK :)Arada 3.4 gün var neredeyse sen 2 gün daha bekle eğer adet olmazsan tekrar test yaptir eğer değer yükselirse gebelik vardır ama yükselmeszse malesef... ama söyle birşey de var ilaçların etkisiyle kimi erken oldu kimi geç oldu. Adet gecikmesi ilaclarla alakalı da olabilir.
Canım insülin direncin varsa un ve şeker yemezsen çok fazda göreceksin. Ben şu ana kadar 3 kez ilaç tedavisi gördüm. İkisinde diyet yapmadım ve ikişer yumurtam oluştu. Birinde diyet yaptım, 10 yumurtam oluştuBen daha önce dukan diyetini yaptım. Ama yumurta gelişimi ile bi faydası olup olmadığını bilmiyorum.ya benim zaten vitaminler sıkıntılı bana çok yaramaz bu diyet. Ama proteine yüklenmem belki iyi gelir.
Canım maalesef hasta oldum ve aşılamada canım çok acıdığı için yine klomen tedavisine başladımİdrar testiyle canım rica ederim durum nedir acaba tekrar test yaptın m
ben de hasta oldumCanım maalesef hasta oldum ve aşılamada canım çok acıdığı için yine klomen tedavisine başladım
Hayırlısı olsun canım. Sen de öğretmendin di mi? İkinci dönemi izinle kapatmak için en iyisi temmuzda hamile kalmak zatenben de hasta oldum![]()
yok canım ben ogretmen degılım. ortak noktamız sınoplu olmaktı sanırım :))Hayırlısı olsun canım. Sen de öğretmendin di mi? İkinci dönemi izinle kapatmak için en iyisi temmuzda hamile kalmak zaten![]()