Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Didem Hanım tebrikler :)))))) İnşallah çok güzel bir hamilelik geçirir ve bebeğinizi hayırlısı ile kucağınıza alırsınız. Bende bu ay ilk kez aşılama yaptıracağım Rabbim inşallah tüm isteyenlere nasip eder.
Çok teşekkür ediyorum Rabbim isteyen herkese bu güzel ani yasatsin evlatlarimizi kucaklarimiza almayı nasip etsi ins.

kızlar bu arada malum hepımız denedık ben tekrar bı ısleme baslamadım ama sımdı adet gecıkmesı yasıyorum bugun 5 gun gectı 6.cı gundeyım eczaneden alınan testte de bısey cıkmadı aksam yaptım acaba asılama sonra sı adet duzensızlıgımı yasıyorum gecen ayda erken olmustum

kızlar bu arada malum hepımız denedık ben tekrar bı ısleme baslamadım ama sımdı adet gecıkmesı yasıyorum bugun 5 gun gectı 6.cı gundeyım eczaneden alınan testte de bısey cıkmadı aksam yaptım acaba asılama sonra sı adet duzensızlıgımı yasıyorum gecen ayda erken olmustum
Canım alakası yoktur yaa git kan testi yaptr bence

Ee sana dr tüp bebek ysptirman gerekli demedi mi. Hayırlı olsun isallah kucağına almak ta nasip olur
Evet demişti canım ama bn tüp bebege gececegim ay hamile kaldım doktor tüp bebek hazırlığı için bna ınofolic saşe vee glifor verdi kullandım hamile kaldım darısı başınıza inş

Evet demişti canım ama bn tüp bebege gececegim ay hamile kaldım doktor tüp bebek hazırlığı için bna ınofolic saşe vee glifor verdi kullandım hamile kaldım darısı başınıza inş
Hayirli olsun canım. Ben de 2. Asilamayi yaptırdım tutmadı bu ay dinlenmedeyim önümüzde ki ay için tüp bebek düşünüyoruz ama karar veremedik

Sendiiii tebrik ederim, görünce ben de şaşırdım. Umutsuz gibiydi yazdıların. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.

Kzlar ben bi sey.sorcam asilamada kullanilan yomus gelistirici igne kullandim normal yolla.hamile kaldim.sukur.ama.kasiklarimda agir.var doktor dedi hala buyuk yumurta var o yapiyordur zamanla.söner dedi ama.bunu yasayan var mi

Arkadaslar tüp bebek için mustafa behceciye gittim muane oldum aşılama yapalım dedi 2. ci aşılama olcaktı benden hsg istedi Fulya açık emarda yaptırdım klinik kesinlikle önemli hsg cekindim her hangi bi sıkıntı gözükmedi çok şükür aşılama tarihi aldık kafamda çocukla ilgili hiç bi sıkıntı yoktu ne zaman olacak fln diye adet günüm geçti ben normal yolla hamile kalma ihtimali yok diye tarlusal kullandım tekrar adet olayım diye gene adet olamadım ve hiç beklemediğimız bişi normal yolla aşılama olmadan tedavi olmadan ilaç kullanmadan hamile kalmışım duyduğumuzda inanamadik eşimle çok şükür sıkıntı yasamama rağmen 3. aylık hamleyim suan Rabbim isteyen herkeze nasip et sin inşallah kucaklariniz boş kalmasın şiddetle hsg cekinmezinizi tavsiye ediyorum normal yolla hemen hamile kaldım hsg için adet olmam gerekiyordu son adetin o oldu şükürler olsun umarım sizinde öyle olur hsg çekinmeden aşılama fln olmayın lütfen boşa hayal kırıklığı oluyor hem maddi hemde manevi olarak sıkıntı yaşıyoruz Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah :KK36:

:KK57:
Canım bn yıldırım da özel doruk hastanesinde gizem yıldırıma yaptırdım canım ilk başta femara kullandım doktor yumurtan cok guzel dedi kac kez kontrole gttim sonra ovitrelle sonra da aşılama oldu işte
Canım ben de doğumumu yıldırım dorukta yapmaya karar verdim gibi:eek:doğudayım burda doktorum var ama Bursa'da istiyorum doğumu.doktor araştırmaktan yoruldum.ara tatilde bikaç gün geleceğim.bir de Doğum iznine ayrıldığımda.yani karar verip gelmem lazm sanırım.gizem hanımdan memnun musn ?gördüğünde yazarsan sevinirim

:KK57:
Canım ben de doğumumu yıldırım dorukta yapmaya karar verdim gibi:eek:doğudayım burda doktorum var ama Bursa'da istiyorum doğumu.doktor araştırmaktan yoruldum.ara tatilde bikaç gün geleceğim.bir de Doğum iznine ayrıldığımda.yani karar verip gelmem lazm sanırım.gizem hanımdan memnun musn ?gördüğünde yazarsan sevinirim
Gizem Hanım cok iyi bir doktor canım cok tavsiye ederim yani insanı motivee ediyor canım mutlaka git cok anlayışlı doktor

:KK200:Ay canm çok sağ ol gideyim o zaman.biçok doktor baktım.günlere sığmıyor ki zamanım az olunca.herşey gönlümüzce sağlıkla olur inşallah

Back
X