Haziran ayı hamişleri burayaaa... :)))

cnm aynı konuyu bende acmıstım bakım göremedım ıyı senden devm ederız benımkı cok yenı senınkı nekadar benımkının degerı 249 cıkı dokora nekadarlık dedım 2 haftalık ancak dedı hadı hayırlısı bakalım kac kısı olcaz

selam kızlar,benımde sat 22 mayıs bugun beta hcg 453 cıktı 3,5 haftalık sanırsammmm cok mutluyummmmmm:):):)

ayy kızlarr en ufak değer benm herhalde 88,21 bnm beta hcg ilk yaptımıda 21,79 çıktı iki gün sonra 88,21 çıktı doktor bi sorun yok dedi gittik doktotra ama bebişi göremedik çok ufaktı 10 gün sonra gel görürüz dedi cuma gidecem inş. görürüzz (

ya bide benm bel kasık ağrımm çok çok var sizinde varmı başka ne belirtiniz varr

benım bundan 5 gun onceye kdr yaklasık 8 gun surdu sanırım ınanılmaz kasık agrım vardı.ve non stop yaniiii aralıksız kramplar vs.ama sımdı gectı cok sukur goguslerımde agrı var suan sadece.

buhafta persembe bebısımı görmeye gıdıcez ılk bebegım degıl ama cok heycanlıyım cunkı ılkı tüp bebekıtı bu kendı oldu hala ınanamıyorum doktor ıstemedıgı halde gıdıp tekrar bakırdım degerlerım yukselmısmı dıye 649a yukselmıscok mutlu oldum bırde keseyle kalbı duysaydım daha rahat edıcem ALLAH hepımıze saglıklı ve hayırlı evlatlar versın doguma sayılı gunlerımız kaldıgını hata dogduktan sonra dogum hbıkayelerımızıde göruruz buradakasık agrısına gelınce bbendede var bırde bende ınanılmaz gaz sancısıda var normalmı bılmıyorum ılkınde bukadar olmamıstı:18:umarım sorunsuz gebelıkler gecırırz

merhaba bende çok heyecanlıyım sanırım aranıza katılacağım bugün evde test yaptım pozitif çıktı inş testte bi bozukluk yok günümde geçti :)

Bende geldim ben de test yaptım pozitif kan testi de yaptırcam

bende bugün test yaptım pozitif çıktı, kaç gündür bugünü bekliyordum, yarında kan testi yaptırıcağım. iki veya üç haftalık bebeğim :)

merhaba kızlar,bende 27 mayısda ögrendim hamile olduğumu,değerim 140.38 çıkmıstı,2 gün sonra testi tekrarlamak gerektigini söyledi doktorum ,29 mayısda 370 oldugunu ögrenince hamile olduğuma bir kez daha inandım,suanda hafif bir karın agrısı,bas dönmesi,göğus hassaslıgi dısinda bir değisikligim yok..heyecanlıyım sadece, hepimize hayırlı olsun

kızlar sanırım hepini hamilesiniz umarım bende kalmayı başarırım naptınız? neler denediniz? kendiliğindenmi oldu? kaç ay beklediniz? beni aydınlatın pls 7 ayı geride bıraktım 8. aydayım yardım

kızlar sanırım hepini hamilesiniz umarım bende kalmayı başarırım naptınız? neler denediniz? kendiliğindenmi oldu? kaç ay beklediniz? beni aydınlatın pls 7 ayı geride bıraktım 8. aydayım yardım

Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu,inşallah seninde olur cnm,benimde senin gibi 8 ay sonra oldu , bunları okuyunca çok kızardım eskiden yazanlara beyin çok önemli ,kafanıza takmayın falan ama gercekten bu dogru bu son ay ev degisikligi ev arama ve tatil gibi konuları dùsunurken yumurtlama günu hesaplamadim hic o tarihlerde iliskiye bile giremedim, zaten bende adet düzensizligi vardi,ilac alıyodum bunun icin ,son aylarda düzene girdi 5 gün falan atmaya basladı,benim yumurtlamam da gec oluyormus zaten cunku gebe kaldıgim muhtemel tarih normal yumurtlamadan 1 hafta falan sonra,gercekten cok sasirdim bu ay hamile kalınca ,yumurtlama günlerinde sık iliskiye girme,gün asıri olmasina dikkat et sürekli takvimden gün bakma,ben bide bu ay incir küru yapmistim ama öyle 21 gun falan dayanamadım,9 gün yaptim sıkıldim, ve soğan falan yedim ,suyundan asla icemedim icin cig olarak yemegin yaninda yedim..ya bunlar tesadüfmu bilmiyorum ama inanmak önemli, ve beyin..insallah en kısa zamanda olur seninde..

gözün aydın tekrar takrar:)) bende bu duygudan uzaklaşmak istiyorum çalışıyorum işler yoğun fln ama onu düşünmeye bir şekilde zaman kalıyor nedense

daha yolun başındayım biliyorum ama öle bir an oluyoki sanki hiç anne olamayacakmışım gibi hissediyorum ama kısmet artık çok zorlamıyorum olacağı varsa olur diyorum susuyorum

inan bana canm oyle olacagırı varsa oluyor beımkı ılkı tüp bebektı zaten hıc umudum yoktu ıkıncı bebege ama GUZEL ALLAH ım nasıp ettı bırtane daha ben bu ay yaptıgım tek degısıklık uzun zamndır dıyeteydım ben baya kıloluyum yesıl cay cok tuketım bırde su haberlerde felan yayınlanan bıtkısel zayıflama karısımı var ya ona baslamıstım o reglde duzenlıyormus oyle demıstı arkadaslar hata burdakı bır arkadas anne olmak ısteyenler kulansın dıyordu ben bıdaha anne olma ıhtımalını dusunmedıgım ıcın dıyet ve regl duzenleyıcı olarak kulandım once ALLAHın taktırı tabı sonrada belkı bunlar ıse yaramıstır dıye yazdım sana yarın kontrolum var umarım hersey yolundadır heycanla yarını beklıyorum bana dua edın hersey yolunda olsun ve hepınızın kandılını kutluyorum bu guzel gun un hurmetıne ALLAH bebıslerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın olmayanlarada nasıp eylesın bırbırımızden dualarımızı eksık etmeyelım

merhaba kızlar, yaşasın bende hamileyim, sat 25 mayıstı, şimdi 6. hafta içindeyiz inşallah, benim bebişim aşılamayla oldu, inşallah sorunsuz bir şekilde dünyaya gelir, cuma günü kontrole gideceğim, inşallah keseyi göreceğiz, nasip olursa bir de kalp atışını... ay çok heyecanlıyım zaman geçmek bilmiyor bir türlü :126:

canım gözün aydın tekrar zaten hep derler ya umudunu kaybettiğin anda olur umduğun şey diye aynen seninde öle olmuş bol bol dua ediyorum bütün hamilelere ve kalmak isteyenlere allah büyük nezamn ne olacağı belli olmuyor buda bi sınavdır belki:))) herşey yolundadır inşşh bebişin sağlıcakla gelir dünyaya... hepinizin kandili mübarek olsun

bugün bizim evlilik yıl dönümümüz berat kandili ve ben evde yaptıgım gebelik testinde hamile oldugumu öğrendim =) 16 mart doğum tarihi muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…