Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar benim kkda bi problem mi var?yazdıklarınızı okuyamıyorum.sayfada en fazla bi kişinin yazısı oluyor.başka ilerlemiyor.yardımmmmmmm![]()
amaniiiiinnnn hala okuyamıyorum.kızlar beni duyuyorsanız ses verinyav meg bi özel msj at bakalım ne oldu anlamadım sen de var mı..bak her şeyımız aynı bunun da aynı olması lazım
![]()
aman allahım göremiyorum göremiyorum![]()
dün yumurtlama dönemim bitti ama 2 gündür sol kasığım ağrıyo neden olur sizce...
ya valla çevirdiğim bişi yok.sayfalarda yazıları okuyamıyorum en fazla bi kişininki çıkıyor.koca sayfada bi yorum yani.
meg neyi kapatayım gözlerimi mi yav o zaman heç göremem
şaka bi yana kapatıp açmayı da denedim
heeeellllllppppp meeee:2:
ya valla çevirdiğim bişi yok.sayfalarda yazıları okuyamıyorum en fazla bi kişininki çıkıyor.koca sayfada bi yorum yani.
meg neyi kapatayım gözlerimi mi yav o zaman heç göremem
şaka bi yana kapatıp açmayı da denedim
heeeellllllppppp meeee:2:
yumurtlaman devamda ediyor olablir belki..
Selam kızlar ben çin takvimine göre kısmet olursa hamile kalmak istiyorum ona görede kız olması için ağustosu beklemem gerekiyomuş :))))))))
Selam Umut Deniz topiğin hayırlı olsun uğur getirsin inşallah![]()
dilerim buradaki tüm arkadaşlarım hamile müjdeleri versinler
![]()
inşallah banada Yüce Rabbim nasip eder
![]()
![]()
Selam kızlar ben çin takvimine göre kısmet olursa hamile kalmak istiyorum ona görede kız olması için ağustosu beklemem gerekiyomuş :))))))))
doğrumu bu çin takvimi acaba....
kısaca donlar aşağa
![]()
doğrumu bu çin takvimi acaba....