- 8 Mayıs 2010
- 14.286
- 330
- 413
- 39
benimde bu ay 20 si yumurtlama 5 gün full mesai yapıcaz hayırlısı olsun canımm napalımm![]()
ohhh şimdiden bereketli olsunnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde bu ay 20 si yumurtlama 5 gün full mesai yapıcaz hayırlısı olsun canımm napalımm![]()
bende ancak yaptım yemeklerimi
gerçi ben o 2 dürümden sora eşlik edemicem koceme yemekte
inanmıyorum kendime yaa
bende ancak yaptım yemeklerimi
gerçi ben o 2 dürümden sora eşlik edemicem koceme yemekte
inanmıyorum kendime yaa
ohhh şimdiden bereketli olsunnn![]()
afiyet seker olsun canımm![]()
slmm bat 13 ümmm
bende yemeğimi yaptım kocişimi bekliyorum..
birazdan aranızdan ayrılcam ama yemekten sonra gelirimm...
daha geçmişi okucamm...
bize inat çok konuşmuşlar bugünn![]()
kızlarrr ben geldimm ay sizle muhabbet sardı çıkamıyorum siteden neyse şimdi evdeyim rahat rahat konuşabilirim yahu iş yerinde size cevap vericem işi yapıcam bir yandan diye başım döndüüü :83:
artık takmıycam hamileliği kafama ama ister istemez takıyo insan artık olursa olacak olmassa olmaz napalım.![]()
kızlarrr ben geldimm ay sizle muhabbet sardı çıkamıyorum siteden neyse şimdi evdeyim rahat rahat konuşabilirim yahu iş yerinde size cevap vericem işi yapıcam bir yandan diye başım döndüüü :83:
ben gündüz de burdaydım,okurken şaşırma :86:
slm kızlar...
meg var mı bi değişiklik bakem
akşam 8den itibaren fatmagülgillerdeyiz![]()
takınca stres yapıp engelliyoruz canımm...
ben de takmamaya karar verdimm..
herşeyin bir zamanı varr...
kocişim kızıyor sonra![]()
Herşeyin hayırlısı dediğin gibi biz taktıkça engelleniyor canım :2::2:En iyisi kocişlerimizinde canını sıkmamak onları üzmemek.Çünkü biliyorumki biz üzüldükçe onlar daha çok üzülüyor.Biz mutluluğumuzu yaşayalım,hayatımızı yaşayalım ,elbet Yüce Rabbim bizlere hayırlısı olduğu zaman bebişimizi verecektir.![]()
meg sen beni sevdin sanırım...ben de
yav bende de bşi yok
yarın misafir var çayın yanına bişi yapmam lazım.
okulda var
uuuuuuuuuuuuuufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:84::84::84: