• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
06/10/2009 tarihi itibariyle listemiz........
:nazar:SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI:nazar:
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: :nazar: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak. :emir_bebek:
ebruli_59...........................:CüvCüv: :nazar:1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: :nazar: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
maviumutolsun ...................:CüvCüv: :hooray: :nazar:turkbayragi (01.10.09) kendiliğinden geldi meleği
nurdannurdan.....................03/ekim
ukla...................................06/ekim
DamlaUmut........................22/ekim
aleyna222..........................(yola devam)
incemeşe..........................(yola devam)
duygu2008........................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nergis55.............................(yola devam)
aykara2 .............................(yola devam)
yasemin33.........................(yola devam)
nihalcan.............................(yola devam) 1.aşılamayı yaptıracak.
boncuk1985........................(yola devam) 3.aşılamayı yaptıracak.

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

sakinlink...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
ozlem82do........(yola devam) tüp :emir_bebek:
mavioje.............(yola devam) tüp :emir_bebek: şubata kadar bebişini bekleyecek sonra tüp bebek inş. gerek kalmaz.
ayşen43...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
GokçeRana23...(yola devam) tüp :emir_bebek:
nessel..............(yola devam) tüp :emir_bebek:
fatmaozkan.......(yola devam) tüp :emir_bebek:
ozlemm48...........(yola devam) tüp :emir_bebek:

Son düzenleme:
02/10/2009 tarihi itibariyle listemiz........
:nazar:SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI:nazar:
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: :nazar: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak. :emir_bebek:
ebruli_59...........................:CüvCüv: :nazar:1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: :nazar: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
maviumutolsun ...................:CüvCüv: :hooray: :nazar:turkbayragi (01.10.09) kendiliğinden geldi meleği
nurdannurdan.....................03/ekim
ukla...................................06/ekim
DamlaUmut........................22/ekim
aleyna222..........................(yola devam)
incemeşe..........................(yola devam)
duygu2008........................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nergis55.............................(yola devam)
aykara2 .............................(yola devam)
yasemin33.........................(yola devam)
fatmaozkan........................(yola devam)
nihalcan.............................(yola devam) 1.aşılamayı yaptıracak.
boncuk1985........................(yola devam) 3.aşılamayı yaptıracak.

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

sakinlink...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
ozlem82do........(yola devam) tüp :emir_bebek:
mavioje.............(yola devam) tüp :emir_bebek: şubata kadar bebişini bekleyecek sonra tüp bebek inş. gerek kalmaz.
ayşen43...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
GokçeRana23...(yola devam) tüp :emir_bebek:
nessel..............(yola devam) tüp :emir_bebek:

ay bu tabloyu görünce okadar cok sevindimki anlatama arkadaşlar lütfen benide ekleyin olurmu 2 aşılam olmadı şimdi tüp bbebe k için para biriktiriyoruz....

tablo için tşk ya çok güzel bişey bu .harika bi paylaşım. fatma inşallah sende tez zamanda yaptırırsın canım. tüp bebek için ne kadar maliyet çıkarıyorlar acaba

canım benim dr 160 alacak aşılama için ilaçları devlet karşılıyor zaten ama maaştan ne keserler yüzde sini bilmiyom tabi akannehir

ay bu tabloyu görünce okadar cok sevindimki anlatama arkadaşlar lütfen benide ekleyin olurmu 2 aşılam olmadı şimdi tüp bbebe k için para biriktiriyoruz....

canım tabloya ekledim seni. tüp bebek kısmına inş. hakkınd ahayırlısı olur.

tablo için tşk ya çok güzel bişey bu .harika bi paylaşım. fatma inşallah sende tez zamanda yaptırırsın canım. tüp bebek için ne kadar maliyet çıkarıyorlar acaba

ne demek umarım kısa sürede üst kısma alırız sizleride...

inşallah canım bu günleri nasıl bitirecem bilmiyom bir an önce geçmesi gerek yoksa ben sabırsızlıktan ölecem :)))

Günaydın kızlarrr bu gün regli günüm hala olmadım inşallahhh hamileyimdir
buna çok ihtiyacım var bu gün işle ilgili bi sürü problem yaşadım üstelik bu ortamdan da
uzaklaşmak istiyorummmm kızlarr lütfen dua edinnn inşallahhh hamileyimdirrrrr

mrb canım ben şuan tüp bebek yaptırıyorum bu sayfaya çoktandır geldigim için haberdar ediyorum ama iki negatif aşılamam var öncelikle eger işin çok önemmli degilse iptal et gitme önemli ise dr unu ara adetin 2. günü git benim dr hep ikici günü çağırıyor hormon testlerimi yapıyor bunu konuş istersen ama olmaz dersede ilaç işini sor canım kimileri kuallnıyo dr la görüşüp uzatıcı hap alıyı sen bilirsin yada bi ay daha bekle canım boll şanss
veee kızlarrrr gelelim bana bugün adet oldum yarın için randevu aldım bakalım yeni yola geçiş yaptım rabbim yardımcım olsun aminnnnnn:Saruboceq:
canım benim inşalllahh çok hayırlı haberlerle gelirsin inşallahhh bebişin hemencecik gelsinnnn dualarımdasın

gökçerana23 canım tedavin hayırlı olsun..Ben de yarın başlıyorum tüp bebek tedavisine desene nerdeyse aynı başlıyoruz..Bakalım artık inşallah bu sefer allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz..

uklaaaaa inşallah ayağımı sürtmüşümdür de gelirsin peşimden
dua ediyorum merak etmeyin
ama bekle biraz canım kendini şartlama inşallah tez zamanda yine müjde varrrrrrrrr

merhaba arkadaşlarr
adetim 3gün geçti ama test sonucu 0.01..
bian önce olsam artık beklemek istemiyorumm

gökçeranam hayırlı olsun canımm
maviumutolsun iyi bak kendine dikkat et öpüyorumm hepinizi
tedavide olan herkese başarılarr
biz ara vercez uzun bi süre

nurdan bence uzun bi ara olmayacak sizinki öyle geldi içimden sanki çok sürmeyecek gelecek bebeğin ummadığın anda inşallah

Back
X