• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben daha başlamadım, malesef adetimin üçüncü günü felan şehir dışında olucam ,ne yapıcam bilmiyorum şehir dışına çıkmadan doktoruma giderim herhalde ,doktor yumurtanın durumunu bilir ona göre ben iğnemi yaparım öyle olur değilmi ,ilk defa yaptırıcam için çok kaygılıyım:delphin::delphin:

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR SABAH TEST YAPTIMMMM
HAMıLEYıMM ıLK ÇıZGı KADAR NET OLMASA DA GÖRÜNÜYORRR
GALıBA HAMıLEYıM KANA BAKTIRMADIM ıŞE GELDıMMM
ELıMDE TEST 2. ÇıZGıYı GÖRÜYORUMM delikafaduldenhihoyyytsırnaşık şey

canım çok sevindim gerçektenmi ALLAH tamamına erdirsin inşallah aşılama felanmıydı seninkihihoyyythihoyyyt

yok canım en son aşılamam mayısdaydı
6 ay oldu tedaviyi bıraktık kendiliğinden oldu hala şoktayımmmmmmmmmmmmm

benim kistim oluyordu ama pko değilim regim gecikiyordu bi kaç kez olduu
eşimde FMF li sperm de hareket sayısı azdı kürler yumurta takipleri vitaminler
aşılama her şeyi denedik en son aşılamada olumsuz olunca yazın ara verdik
6 olmuştu bu ayda regli olsaydım dr a gidecektik tüp bebek için inanamıyorum hala
inşallahh hamile olursun bu ay tatlımmm

ayyy inşallah çok ihtiyacım var aşılama olmadan kendiliğinde olur inşallah hayırlısıyla:Saruboceq::Saruboceq:

HAMİLEYİMM İLK ÇİZGİ KADAR NET OLMASA DA GÖRÜNÜYORRR
GALİBA HAMİLEYİM KANA BAKTIRMADIM İŞE GELDİMMM
ELİMDE TEST 2. ÇİZGİYİ GÖRÜYORUMM delikafaduldenhihoyyytsırnaşık şey

HADİ HAYIRLI OLSUN CANIM BENİM ÇOK SEVİNDİM TEBRİKLER ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN SAĞLIKLA :teytey:

Aminnnn saol canımm
isteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhh

canımm gözlerime inanamadım... sabahtan beri giremedim işim vardı.. şimdi baktımm hayrılısı olsun... süper bir haber..... testi ne zaman yaptıracaksın? kesinleştirde halaya başlayalım :):lepi:

canım benim seni tebrik ediyorum böyle haberler almak ne güzel geliyo bize inanki bende aşılamamı dün yaptırdım çok heyecanlıyım önümdeki 10 gün nasıl geçicek:hulya: bilemiyorum uklacığım hamilelerin duası kabul olurmuş dua etmeyi unutma canım:ecrin_bebek:

08/10/2009 tarihi itibariyle listemiz........
:nazar:SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI:nazar:
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: :nazar: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak. :emir_bebek:
ebruli_59...........................:CüvCüv: :nazar:1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: :nazar: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
maviumutolsun ...................:CüvCüv: :nazar:(01.10.09) kendiliğinden geldi meleği
ukla...................................:CüvCüv: :hooray: :nazar: (08.10.09) 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi.
DamlaUmut........................22/ekim
aleyna222..........................(yola devam)
incemeşe..........................(yola devam)
duygu2008........................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nergis55.............................(yola devam)
aykara2 .............................(yola devam)
yasemin33.........................(yola devam)
nurdannurdan......................(yola devam)
nihalcan.............................(yola devam) 1.aşılamayı yaptıracak.
boncuk1985........................(yola devam) 3.aşılamayı yaptıracak.

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

sakinlink...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
ozlem82do........(yola devam) tüp :emir_bebek:
mavioje.............(yola devam) tüp :emir_bebek: şubata kadar bebişini bekleyecek sonra tüp bebek inş. gerek kalmaz.
ayşen43...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
GokçeRana23...(yola devam) tüp :emir_bebek:
nessel..............(yola devam) tüp :emir_bebek:
fatmaozkan.......(yola devam) tüp :emir_bebek:
ozlemm48...........(yola devam) tüp :emir_bebek:

Son düzenleme:
canım benim seni tebrik ediyorum böyle haberler almak ne güzel geliyo bize inanki bende aşılamamı dün yaptırdım çok heyecanlıyım önümdeki 10 gün nasıl geçicek:hulya: bilemiyorum uklacığım hamilelerin duası kabul olurmuş dua etmeyi unutma canım:ecrin_bebek:

canım sıra sende hadi hayırlısı... belirtilerine kafanı takma rahat ol bol bol dua et
rabbim büyük karnına kondurverir meleğini anlayamazsın...

canımm gözlerime inanamadım... sabahtan beri giremedim işim vardı.. şimdi baktımm hayrılısı olsun... süper bir haber..... testi ne zaman yaptıracaksın? kesinleştirde halaya başlayalım :):lepi:

evet tatlım bende inanamıyorum teste 100 kez baktım sanırım 2. çizgiyi net görüyorum sadece emin olmak istiyorum aslında izin alıp gitmek istiyorummm
eşimde azcık bekle diyoo :sm_confused:

saol bitanemmm saol etmezmiyim inan herkes için dua ediyorum
Rabbim tez zamanda güzel haberlerinizi nasip eder inşallahh
inşallah bebişleriniz en kısa sürede konar göbüşlerinizee

08/10/2009 tarihi itibariyle listemiz........
:nazar:SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI:nazar:
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: :nazar: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak. :emir_bebek:
ebruli_59...........................:CüvCüv: :nazar:1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: :nazar: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
maviumutolsun ...................:CüvCüv: :nazar:(01.10.09) kendiliğinden geldi meleği
ukla...................................:CüvCüv: :hooray: :nazar: (08.10.09) kendiliğinden geldi meleği
nurdannurdan......................03/ekim
DamlaUmut........................22/ekim
aleyna222..........................(yola devam)
incemeşe..........................(yola devam)
duygu2008........................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nergis55.............................(yola devam)
aykara2 .............................(yola devam)
yasemin33.........................(yola devam)
nihalcan.............................(yola devam) 1.aşılamayı yaptıracak.
boncuk1985........................(yola devam) 3.aşılamayı yaptıracak.

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

sakinlink...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
ozlem82do........(yola devam) tüp :emir_bebek:
mavioje.............(yola devam) tüp :emir_bebek: şubata kadar bebişini bekleyecek sonra tüp bebek inş. gerek kalmaz.
ayşen43...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
GokçeRana23...(yola devam) tüp :emir_bebek:
nessel..............(yola devam) tüp :emir_bebek:
fatmaozkan.......(yola devam) tüp :emir_bebek:
ozlemm48...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
bu listede kendimi gördüğüme hala inanamıyorummm Allahımmm hepinize nasip etsinnnnn

evet tatlım bende inanamıyorum teste 100 kez baktım sanırım 2. çizgiyi net görüyorum sadece emin olmak istiyorum aslında izin alıp gitmek istiyorummm
eşimde azcık bekle diyoo :sm_confused:

saol bitanemmm saol etmezmiyim inan herkes için dua ediyorum
Rabbim tez zamanda güzel haberlerinizi nasip eder inşallahh
inşallah bebişleriniz en kısa sürede konar göbüşlerinizee

bu listede kendimi gördüğüme hala inanamıyorummm Allahımmm hepinize nasip etsinnnnn

canım benim o listeye girmek o kadar güzel bir duygu ki anlatamam yaşamıştım daha önce ama fazla sürmedi inşallah bu sefer hiç çıkmamak üzere gireriz listeye....:Saruboceq:

Back
X