• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılaması tutan arkadaşlar sizde ilk yada ikinci haftada değişiklik oldumu yazarsanız sevinirim
canım hayırlı olsun aşılaman.. bendeki değişiklikler hemen belirti vermişti aşıdan sonraki 3 günde ilk gögüs uçlarım belirti veri müthiç acıma oldu ilk hafta kasıklarda bir sağda bir solda batmalar oldu ve sürekli tuvalete gidiyosun batmaların farklı olduğunu hissedersin zaten hakkında hayırlısı olsun

canım bendede ilk gün sol tarafımda batmalar oldu iki günse sağ tarafımda oldu, bide bu gece sabaha kadar belim ağrıdı inşallah hayırlısı, şimdide kafamda şu takıldı ben çocukken apandisit ameliyatı geçirdim, internette okuduğum kadarıyla karın bölgesinden yapılan ameliyat özellikle apandisit yapılan yanlış uygulamadan tüplerin tıkanmasına neden olur diye, çok moralim bozuldu doktorum bana hsg filmi çekmedi ya tüpler tıkalıysa ya spermler ulaşamadıysa diye içimi kemiren kaygılar var oooofffff ne zormuş kardeşim o kadar para döktük bilmiyorum ALLAH hayırlısını versin sizde sorun neydi galiba hamilesin ALLAH tamamına erdirsin 25 kasımı beklemek çok zoooooorrrrrrr :delphin: :delphin: :hulya: :hulya:

kızlar benim de adetime 3gün kaldı adet sancılarım sivilcelerim hepsi varr:1no2:malesef yine olmadı aşılama negatif tüpbebek negatif ama insan yine de her ay ümitleniyo
Allahım bize yardım et:Saruboceq::a015:

tatlım hepimiz aynı durumdaydık
ümidini sakın yitirme ben inanıyorumki hepiniz güzel haberlerle geleceksiniz buraya..

kızlar lütfen acil cevap verin benim doktorum rahim filmi istemedi gerek yok bu ay gebelik olmazsa gelecek ay film çektiririz dedi kafam iyice karıştı onun mecbur çekilmesimi gerekiyordu oooffffff çok stres yaptım şimdi:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama

canım aşılama veya tüp bebek tedavisi olacaksan mutlaka rahim filmi isteniyor
kaçış yok ama korkacak bişey de yok panik yapma 15 dk işlem tamam oluyor
kanallar açıkmı kapalımı ona bakıyorlar..

canlarımmm hala inanamıyorum ya idrar testim pozitif kan testim de pozitiff
meryem suresini okuyun arkadaşlar
2 senedir süren hasretim vajinusmus, sayısız yumurta takibi, 1aşılama, 1 tüpbebek olmadı ve kendiliğinden geldi bebeğimm
RABBİM HEPİNİZE NASİP ETSİN İNNŞALLAH
BANA VE BEBEĞİME DUA EDİN OLUR MU

ALLAHIM ÇOK TEŞEKKÜRLERR

2 senedir süren hasretim vajinusmus, sayısız yumurta takibi, 1aşılama, 1 tüpbebek olmadı ve kendiliğinden geldi bebeğimm

ALLAHIM ÇOK TEŞEKKÜRLERR

Ne güzel bir haber,Allah hayırlı uğurlu etsin.Kendiliğinden gelmiş haberleri alınca insan daha da umutlanıyor.İnşallah çok güzel bir hamilelik geçirir,hayırlısıyla bebeğine kavuşur ve sağlıkla büyütürsün.Çok sevindim.Allah isteyen herkese bu haberi vermeyi nasip etsin.

nurdancım çok çook çooook güzel bi haber bu nasıl sevindim anlatamam tebrik ederim canım...Allahım sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallahhhh:teytey:

kızlarr hamileyimmmmmmmm

ALLAHIM ÇOK TEŞEKKÜRLERR

kısssssssssssss inanamıyorum en son sana yazmışım inşallah bebişin gelmiştir diye
okuyunca tüylerim diken diken oldu valla Rabbim çok şükür ayyyyyyyyyyyyyy çok sevindim valla yaaaaaaaa canım benim dikkat et kendine alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
değerin kaç tatlım ihmal etme hemen dr unu ara haber ver git bi baksın yada tarih söyler ayyyyyyyyyy süper bişey yaaaaaaaaaaaa

böyle bi günde kötü haber vermeyi hiiiiç istemezdim:(((((((((((((
dün gece kahverengi lekelenmem oldu sabah hemen doktora gittik ve bebeğimin kalbi durmuş .ölmüş miniğim yarın alacaklar.
çok kötü bi duygu Allah kimselere yaşatmasın kızlar hep hayırlısını dileyin hamile kalsam diyodum kaldım ama devamı gelemedi yarın alacaklar bebeğimi çoook üzgünüm ağlıyoruz sabahtan beri
hayırlısı dedik ama avunamıyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

nurdancım senin için çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin canım aaaaayyyyy hamilelerimiz artıyorrr çok güzel hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
maviumutolsun canım gerçektenmi hala inanamıyorum ALLAH sabır versin üzülme canım ALLAH yine verir stres etme kendine onunda ömrü o kadarmış:gitme: :gitme: :gitme:

nurdancım canım çok sevindim rabbim saglıkla kucaklamanı nasip eyler inş canım rabbim korusun sizleri inşşşşşşşş:emir_bebek::emir_bebek:opuyorumnanaktan:lepi:hihoyyyt

yaaa inanmıyorum maviumutum ne desem boş canım yaaaa allah ım sabır versin sana ama şöyle düşün en azından kucagına alıpda kaybetmedin bu daha da acıdır haa tabiki buda çok zordur acı verir ama en azından insan teselli eder beklide sakat olucaktı bilemiyorum offffffff rabim büyük canım allah yardımcın olsun inş bi daha yaşamazsın böyle birşey canım inş

Back
X