- Konu Sahibi cornelia35
- #4.521
kızlar dün regl olmam gerekiyodu olmadım ama bütün belirtileri varr yaklaştığını hissediyorummafoldumbenmafoldumben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hayırlı olsun aşılaman.. bendeki değişiklikler hemen belirti vermişti aşıdan sonraki 3 günde ilk gögüs uçlarım belirti veri müthiç acıma oldu ilk hafta kasıklarda bir sağda bir solda batmalar oldu ve sürekli tuvalete gidiyosun batmaların farklı olduğunu hissedersin zaten hakkında hayırlısı olsunaşılaması tutan arkadaşlar sizde ilk yada ikinci haftada değişiklik oldumu yazarsanız sevinirim
kızlar sonucum negatif kib öptrm
kızlar benim de adetime 3gün kaldı adet sancılarım sivilcelerim hepsi varr:1no2:malesef yine olmadı aşılama negatif tüpbebek negatif ama insan yine de her ay ümitleniyo
Allahım bize yardım et:Saruboceq::a015:
kızlar lütfen acil cevap verin benim doktorum rahim filmi istemedi gerek yok bu ay gebelik olmazsa gelecek ay film çektiririz dedi kafam iyice karıştı onun mecbur çekilmesimi gerekiyordu oooffffff çok stres yaptım şimdi:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama
kızlar dün regl olmam gerekiyodu olmadım ama bütün belirtileri varr yaklaştığını hissediyorummafoldumbenmafoldumben
canlarımmm hala inanamıyorum ya idrar testim pozitif kan testim de pozitiff
meryem suresini okuyun arkadaşlar
2 senedir süren hasretim vajinusmus, sayısız yumurta takibi, 1aşılama, 1 tüpbebek olmadı ve kendiliğinden geldi bebeğimm
RABBİM HEPİNİZE NASİP ETSİN İNNŞALLAH
BANA VE BEBEĞİME DUA EDİN OLUR MU
ALLAHIM ÇOK TEŞEKKÜRLERR
kızlarr hamileyimmmmmmmm
canlarımmm hala inanamıyorum ya idrar testim pozitif kan testim de pozitiff
meryem suresini okuyun arkadaşlar
2 senedir süren hasretim vajinusmus, sayısız yumurta takibi, 1aşılama, 1 tüpbebek olmadı ve kendiliğinden geldi bebeğimm
RABBİM HEPİNİZE NASİP ETSİN İNNŞALLAH
BANA VE BEBEĞİME DUA EDİN OLUR MU
ALLAHIM ÇOK TEŞEKKÜRLERR