• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım arkadaşlarım hepinize tek tek teşekkür ediyorum
Allahım olmayanlara da versin
hala inanamıyorum inşallah sağlıklı bi şekilde sürer hamileliğim dualarınıza çok ihtiyacım var önceki tecrübelerimden dolayı endişeliyim

maviumutummmmmm şok oldum canım yaa nasıl üzüldüm off herşeyde vardır bi hayır çok üzülme lütfen

10/11/2009 tarihi itibariyle listemiz........
:nazar:SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI:nazar:
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: :nazar: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak. :emir_bebek:
ebruli_59...........................:CüvCüv: :nazar:1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: :nazar: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
maviumutolsun ...................:CüvCüv: :nazar: kendiliğinden geldi meleği (01.10.09)
ukla...................................:CüvCüv: :nazar: 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi. (08.10.09)
boncuk1985.......................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu.(17.10.09) :emir_bebek: :emir_bebek:
duygu2008........................ :CüvCüv: (30.10.09) kendiliğinden oldu. 3,5 sene bekledi.
nurdannurdan......................CüvCüv: :hooray: :nazar: (09.10.09) kendiliğinden oldu.
nergis55.............................31/ekim ikinci aşılama için start verildi..hayırlısıyla.
DamlaUmut........................16/kasım
aleyna222..........................(yola devam)
incemeşe..........................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
aykara2 .............................(yola devam)
yasemin33.........................(yola devam)
nihalcan.............................(yola devam) 1.aşılamayı yaptıracak.

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

sakinlink...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
ozlem82do........(yola devam) tüp :emir_bebek:
mavioje.............(yola devam) tüp :emir_bebek: şubata kadar bebişini bekleyecek sonra tüp bebek inş. gerek kalmaz.
ayşen43...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
GokçeRana23...(yola devam)
fatmaozkan.......(yola devam) tüp :emir_bebek:
ozlemm48...........(yola devam) tüp :emir_bebek: tedavisi devam ediyor. hayırlısyla..

nurdannurdan çok sevindim canım görünce senin adına inş. sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsin yavrunu hadi bakalım aramıza hoşgeldin canım kocaman öpüyorum seniopuyorumnanaktan

böyle bi günde kötü haber vermeyi hiiiiç istemezdim:(((((((((((((
dün gece kahverengi lekelenmem oldu sabah hemen doktora gittik ve bebeğimin kalbi durmuş .ölmüş miniğim yarın alacaklar.
çok kötü bi duygu Allah kimselere yaşatmasın kızlar hep hayırlısını dileyin hamile kalsam diyodum kaldım ama devamı gelemedi yarın alacaklar bebeğimi çoook üzgünüm ağlıyoruz sabahtan beri
hayırlısı dedik ama avunamıyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

maviumutolsun canım benim sakın üzülme bitanem o duyguyu bende yaşamıştım ama bak 3 ay sonra tekrar benimle meleğim sakın üzülme en kısa zamanda sende alırsın kucağına inş. yeterki senin canım saolsun

dün gece kahverengi lekelenmem oldu sabah hemen doktora gittik ve bebeğimin kalbi durmuş .ölmüş miniğim yarın alacaklar.
çok kötü bi duygu Allah kimselere yaşatmasın kızlar hep hayırlısını dileyin hamile kalsam diyodum kaldım ama devamı gelemedi yarın alacaklar bebeğimi çoook üzgünüm ağlıyoruz sabahtan beri
canım geçmiş olsun aynısını bend eyaşadım çok iyi biliyorum neler hissettiğini :( am ahayırlısını iste bak bana 3 ay oldu hala adet göremedim kendini strese sokma allah beterindne saklasın hadi 6 aylıkken olsaydı daha kötü olurdun :( tabi ne desemde seni teslli etmiycek geçmiş olsun

canım arkadaşlarım hepinize tek tek teşekkür ediyorum
Allahım olmayanlara da versin
hala inanamıyorum inşallah sağlıklı bi şekilde sürer hamileliğim dualarınıza çok ihtiyacım var önceki tecrübelerimden dolayı endişeliyim

maviumutummmmmm şok oldum canım yaa nasıl üzüldüm off herşeyde vardır bi hayır çok üzülme lütfen
canım seninkid ehayırlı olsun allah tamamına erdirsin çok sevindim opuyorumnanaktan

kızlar listeye bende giriyorum artık dün adet oldum inanamadım kırmzııları görünce valla sevinçten ağladım rahim yapışıklığından şüpheleniyodu dr inanılmaz sevindim artık bende korunma olmuycak kimbilir yakında bende belki güzel haber veriirm inşallahhhh hayırlısıyla

merhaba arkadaslar dolu dolu 2yıllık ewliyim bu süre zarfında hiç korunmadık :1no2: ben de bı sorun yok eşimde morfolojı sorunu var ilk defa asılama denıcez :delphin: bakalım hakkımızda hayırlısı olsun morfolojık sorun olup da asılama da hamiş kalanlar varmıdır acaba? :uhm: adet olmayı beklıorum henuz daha asılama tedavısıne baslamadık bir nisanda adet olcam ve de baslıcaz tedavıye.kaydirigubbakcemile2. tedavılerımızde neler yasadık neler kullandık gelin paylaşalım olur mu kızlar beni yanlız bırakmayın biribirmizden haberlerımız olsun inş hepimiz bigün kavuşurum cennet kokulu meleklerımıze..:hihoyyyt:CüvCüv::emir_bebek::ecrin_bebek::1hug:a.s.
meraba arjadaşım şuanda gebelik varmı seni çok merak ettim bende aşılama yaptım ilk defasında tuttu ama daha sonra düşük yaptım

allah sabrını versin diyecek birşey bulamıyorum çok üzüldüm arkadaşım herşeyin hayırlısı allahtan.:sinifsinif: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :çok üzgünüm:

kızlaarrr herkese mrb. uzun süredir siteye girmedim işlerim çok yoğun anca gece fırsat buldumm.. bu arada hamilelerrr çoğalmış çok sevindim inş... allah kucağınıza almayı nasip eder... maviumut cnm yaa .çok üzüldümm böle olmamalıydı o kadar bekledinnn ama buda allah ın bir taktiri elimizden ne gelir.inan ben şuan şok oldum...hayırlısı ne ise hep diyorum hepimiz için o olsun.. bu arada damlaumut beni listeden çıkarmışsın demişsindir bu kız yok ortada:) ama çok yoğun işlerimm..bu arada yarın sabah tüp bebek için kan vericem ama hala karar vermedim ama eninde sonunda yaptırıcam..şu işyerinde işleri bir toparlayayım ondan sonra tüp bebekk..allah hayırlısını versin ne diyim ...ama başlangıcı yapıyorum yarınn kan veriyorumm..bakalım hayırlısııı..
sizinle bişey paylaşmak istiyorumm..ben aşılama süreçlerindeyken her akşam dua ettim allah ım eğer bebeğim gelicekse onu bana rüyamda göster diye..ama hiç görmedimm..aşılamalar bitti tabii bebekte olmadı.. ama ne zaman ramazan ayında rüyamda bebeğimi gördüm işte o zaman tüp bebeğe karar verdim kısmet buymuş dedimm ..ben bebeğimi gördüm ve akşam eşime anlattım bunu ağlamaya başladım tabii o an..onunda gözleri yaşardı...rüyamda bebeğimi kollarıma bile alamadım düşünsenize rüyamda bile inanamıyordum onun benim olduğuna...dokunamadım bile...aslında umudumuzu yitirmemeliyiz..ama insan bu kadar aşılamadan sonra hüsrana uğrayınca rüyada bile sevemiyor bebeğini...allah hepimizin yolunu açık etsinn...görüşrüzzzz....

günaydın kızlar artık bende denemelere katılacağım çok şükür bugun adetimin 4 cü günü allah izin verirse 14 cü gün yumurtamın çatlama günü çalışmalar adevam aşılama stressindende kurtuldum artık yumruta çatladı çatlıycak bakalım birde kendimzi deneyelim nolacak umudunzu kaybetmeyin kızlar valla ben bu kadar umutluysam sizlerin benden dah aiyi olması lazım benim başıma gelenler valla pişmiş tavuğun başıan gelmedi :))))))))))) en azından sizn yaşınız dah agenç benden öpüyorum hepinizi

kızlarr mrb nasılsınız....
ben bu ara pek buralara uğrayamadım günaşırı tüp bebek için tahlillere gidiyordum çok şükür şuan herşey iyi gidiyor..pazartesi saat 11 de yumurta toplama işlemi yapılacak büyük ihtimal çarşamba veya perşembe emriyolar yerleştirilecek..ınşallah emeklerimin karşılığını alırım kızlar bana dua edin lütfen

kızlar geldim ben aldılar bebeğimi dilekleriniz için sağolun çok şükür iyiyim annem geldi yanımda
gebe kalabilmiş olmam da bi teselli veriyo bana en azından sorunumuz çıktı aradan doktor araştıracak 1 ay sonra ne zaman tamam başlayın derse başlarız.herkes hemen olur dikkat et diyo.doktor da bu durum sağlıklı gebeliğin habercisidir dedi.iyiyim yani annem gitsin hep gelicem
hadi öptüm herkesleri

maviumutolsun ne denir bilemiyorum ama inan çok üzüldüm bayadır siteye ne uğruyordum ne de yazıyordum haberine üzüldüm

:çok üzgünüm:

arkadaşlar sonunda tüp bebek tedavisine başlayabildik bugün 3. iğnemi vurulacam bu da bişeydir en azından tedavideyim ve çok mutluyum :teytey:

kızlar listeye bende giriyorum artık dün adet oldum inanamadım kırmzııları görünce valla sevinçten ağladım rahim yapışıklığından şüpheleniyodu dr inanılmaz sevindim artık bende korunma olmuycak kimbilir yakında bende belki güzel haber veriirm inşallahhhh hayırlısıyla

canım hayırlı olsun umut etmek de çok güzel oluyormuş ben temmuzdan beri umut bile edemedim başıma gelmeyen kalmadı tedavim iptal oldu boşuna doğum kontrol kullandığımla kaldım sonra kist oldu bi ayda öyle umutsuzdum sonra doğum kontrol dediler yine umut yok veeeeee sonunda başlayabildim tam 4 aydır umutsuzdum bol sans diliyorum sana da öptüüümmmm

Back
X