- Konu Sahibi cornelia35
-
- #4.561
slm kızlar
iki gündür yatıyodum kahverengi lekem geliyodu çok mkorktum ilaç kullanıyorum şuanda kesildi biraz ama yine de korkuyorum
güzel haberler bekliyoruz sizlerdenn
uklacım sen nasılsın canım gittinizmi bebgi görmeye kib öpüyorum seni
boncugum sen nasılsın nasıl gidiyo canım inş sorunsuz geçer hamişligin kib
kızlar geldim ben aldılar bebeğimi dilekleriniz için sağolun çok şükür iyiyim annem geldi yanımda
gebe kalabilmiş olmam da bi teselli veriyo bana en azından sorunumuz çıktı aradan doktor araştıracak 1 ay sonra ne zaman tamam başlayın derse başlarız.herkes hemen olur dikkat et diyo.doktor da bu durum sağlıklı gebeliğin habercisidir dedi.iyiyim yani annem gitsin hep gelicem
hadi öptüm herkesleri
iyiyim canım nasıl oluyum bekliyorum işte belirtide fazla yok sadece göğüslerim ve kasıklarım ağrıyor ama bu ay fazla umutlu değilim yinede kısmet hayırlısı olsunnesselcim hakkında hayırlı olsun canım inş hayırlı haberler almayı nasip eder rabbim inş canım
maviojecim seninde tedavin hayırlı olsun canım rabbim gönlüne göre versin canım
aleynacım nasıl gidiyo canım varmı belirtin inş hamişsindir
özlemcim rabbim yarıdm etsin inş canım sonunda gelsin melegin canım inşş
maviumutum canım geçmiş olsun inş bidaha kinde saglıklı bi gebelik yaşarsın rabbim sabır versin sana canım kib
incemeşecim hadi bakalım kafan rahat olsun boll boll çalış canım
kızlar bende diger adetimde genetik test ve kan pıhtılaşma testi için gidicem eşimle dr a inş temiz çıkar sonucum dua edin banada
damlaumutum sen nasılsın canım nasıl gidiyo
nurdancım sen nasılsın canım nasıl gidiyo
uklacım sen nasılsın canım gittinizmi bebgi görmeye kib öpüyorum seni
boncugum sen nasılsın nasıl gidiyo canım inş sorunsuz geçer hamişligin kib
slm kızlar
iki gündür yatıyodum kahverengi lekem geliyodu çok mkorktum ilaç kullanıyorum şuanda kesildi biraz ama yine de korkuyorum
güzel haberler bekliyoruz sizlerdenn
canım üzülme sakın bak benimde bebeğim alındı ve 3 ay sonra hamieyim yüce rabbim 1 tanesini aldı ama 2 tane verdi kurban olduğum şimdi sende inan ve kendini bırakma en yakın zamanda seninde olucak hatta kürtajdan sonra rahim temizlendiği için daha sağlıklı ve çabuk hamile kalınabiliyo bundan sonra kendine çok iyi bak ve dr un dediği zaman bırak herşey yolunda gider sen merak etme opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?