Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nesselcim hakkında hayırlı olsun canım inş hayırlı haberler almayı nasip eder rabbim inş canım
maviojecim seninde tedavin hayırlı olsun canım rabbim gönlüne göre versin canım
aleynacım nasıl gidiyo canım varmı belirtin inş hamişsindir
özlemcim rabbim yarıdm etsin inş canım sonunda gelsin melegin canım inşş
maviumutum canım geçmiş olsun inş bidaha kinde saglıklı bi gebelik yaşarsın rabbim sabır versin sana canım kib
incemeşecim hadi bakalım kafan rahat olsun boll boll çalış canım
kızlar bende diger adetimde genetik test ve kan pıhtılaşma testi için gidicem eşimle dr a inş temiz çıkar sonucum dua edin banada
damlaumutum sen nasılsın canım nasıl gidiyo
nurdancım sen nasılsın canım nasıl gidiyo

uklacım sen nasılsın canım gittinizmi bebgi görmeye kib öpüyorum seni
boncugum sen nasılsın nasıl gidiyo canım inş sorunsuz geçer hamişligin kib

gökçecim inşallah canım...Senin de herşey yolunda gider inş bir an evvel bebeklerimize kavuşuruz canım ben çok heyecanlıyım yarın için inş yumişlerimde sorun çıkmaz

slm kızlar
iki gündür yatıyodum kahverengi lekem geliyodu çok mkorktum ilaç kullanıyorum şuanda kesildi biraz ama yine de korkuyorum
güzel haberler bekliyoruz sizlerdenn

slm kızlar
iki gündür yatıyodum kahverengi lekem geliyodu çok mkorktum ilaç kullanıyorum şuanda kesildi biraz ama yine de korkuyorum

canıım dikkat et kendine doktora git sürekli ama paronayak ta olma:))
adet gibi kanaması olup ta sağlıklı doğum yapanlar var telaş yapma
Allah yardımcın olsun canım
bebeğini ve seni korusun

gökçecim iim canım şimdilik bi sorun yok bakalım yarın dr gidicez kalp atışlarını duymaya bakalım inş. herşey yolunda gider yarın benim için büyük gün ....peki sen nasılsın bakalım canım galiba yeni bir tedaviye yelken açmışsınız inş. bu sefer herşey dilediğince olur dualarımdasınız...

canım üzülme sakın bak benimde bebeğim alındı ve 3 ay sonra hamieyim yüce rabbim 1 tanesini aldı ama 2 tane verdi kurban olduğum şimdi sende inan ve kendini bırakma en yakın zamanda seninde olucak hatta kürtajdan sonra rahim temizlendiği için daha sağlıklı ve çabuk hamile kalınabiliyo bundan sonra kendine çok iyi bak ve dr un dediği zaman bırak herşey yolunda gider sen merak etme opuyorumnanaktan

boncuk sağol canım inşallah sağlıklı bi gebelik ve doğum geçsin de bebeğim sağlıklı olsun da ne zaman derse doktor o zaman bırakırım artık
daha yeni başlıyoruz mücadeleye
sana da sağlıklı hamilelik diliyorum bebişlerin çok sağlıklı olsun inşallah
çok sağol

iyiyim canım nasıl oluyum bekliyorum işte belirtide fazla yok sadece göğüslerim ve kasıklarım ağrıyor ama bu ay fazla umutlu değilim yinede kısmet hayırlısı olsun

iyiyiz canım cuma gittik dr a
çok şükür bebiş iyi bende mide bulantılarıyla idare etmeye çalışıyorum..

slm kızlar

canım nasılsın ?
dikkate et kendine lekelenme oluyormuş ama ilaçla düzelirsin
kendini yorma iş yapma ağırda kaldırma sakın

canım seninde iyi olmana sevindim..
mavi umutcum korunma tatlım kürtajdan sonraki 40 gün içinde tekrar gebelik oluyormuş inşallah bu sefer meleğin sağlıklı bir şekilde gelir...

kızlar hastaneden geldim bebeklerimin klp atışalrını duyduk sonunda allahıma bin şükürler olsun çok güzel bir duyguymuş bunu yaşamak allahım herkese yaşatsın kimsenin ümitlerini boşa çıkarmasın yüce rabbim

ukla sağol canım da erken gibi sanki şu testlerim falan bi sonuçlansın sonra karar vericez
bi toparlanıym sömestr tatili falan iyi gelicek bana sonra deneriz heralde
hayırlısı artık nasıl hayırlı olucaksa öyle olsun

kızlar çok yavaş site ya özel msj ım varmış açamadım bile
aleyna canım Allah hayırlısyla ggöndersin bebeğini inşallah

bugün okula başladım çok daha iyiyim çok şükür
öpüyorum hepinizi

uklacım çok sevindim canım ii olmana rabbim saglıkla kucaklamanı nasip etsin inş
aleynacım belirtileri unut istersen bence onlara takılma inş hamilesindir canım inş
maviumutum canım kendini toparla vakti gelince inş hamile olursun canım inş
boncugum kalp atışlarını duymuşsun maşallah canım darısı bizlere inşş hayırlısı ilee
nurdancım canım geçmiş olsun inş iyisindir bol bol uzan canım inş bişey olmaz kib öptm

kıızlarrr çok saolun şimdi de ateşim varr
boğaz enfeksiyonu ve öksürük..
dr antibiyotik verdi ama ilk 3ay çok zararlıymış korkuyorum kullanmaya

nurdancım çok geçmiş olsun canım...
Kızlar dün yumişlerim toplandı bugün doktorum aradı 8 tanesi döllenmiş perşembe veya cuma günü transfer gerçekleşecek kesin tarihi yarın bildircekler..Allah'ımsana şükürler olsu şuan herşey yolunda gidiyor inşallah sonucu da öyle olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…