• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ukla sağol canım da erken gibi sanki şu testlerim falan bi sonuçlansın sonra karar vericez
bi toparlanıym sömestr tatili falan iyi gelicek bana sonra deneriz heralde
hayırlısı artık nasıl hayırlı olucaksa öyle olsun

Haklısın canım azcık toparlan sen doğru zamanı bilirsin hayatım
inşallah herşey sorunsuz gelişir..

kıızlarrr çok saolun şimdi de ateşim varr
boğaz enfeksiyonu ve öksürük..
dr antibiyotik verdi ama ilk 3ay çok zararlıymış korkuyorum kullanmaya
canım çok geçmiş olsun
dikkat et kendine dr ilaç verdiyse mutlaka bebeğe zarar olmayandandır
ateş te tehlikeli hamilelikte ilaçlarını kullan canım ekstaradan ıhlamur iç
ama başka bitki çayı kullanma sakın zararlı bebişe
inşallah en kısa zamanda düzelirsin tatlım.

kızlar mrb nasılsınız bende hiç ii degilim ya ateşim var üç gündür ama azaldı dün gitim dr a ilaç igne verdi bronşit dedi sünizit var zatn neyse gecer herralde sizler nasılsınız
özlemcim transferin inş rahat geçmiştir canım meleklerin inş senledir ve tutunurlar bi dahada bırakmazlar canım seni inşşşş
nurdancım inş iisindir tatlım çok geçmiş olsun
uklacım kib öpüyorum senide
damlacım sen nerelerdesin kız hiç gelmiyosun:(/

kızlar mrb nasılsınız bende hiç ii degilim ya ateşim var üç gündür ama azaldı dün gitim dr a ilaç igne verdi bronşit dedi sünizit var zatn neyse gecer herralde sizler nasılsınız
özlemcim transferin inş rahat geçmiştir canım meleklerin inş senledir ve tutunurlar bi dahada bırakmazlar canım seni inşşşş

canımmm çok geçmiş olsun
dikkat et kendine malum hem havalr kötü hemde grip salgını tehlikeli
öptüm seniia.s.

aleynacım az kaldı canım inş minişlerin senledir de halay çekeriz inş cnım

teşekkür ederim canım bugünlerde moralim çok bozuk durup durup ağlıyorum ilaçlardanmı ne dengem iyice bozuldumafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

gökçe rana geçmiş olsun canım çabuk atlatırsın inşallah
deryaaaaaaaaaaa özledim seni nerelerdesin gerçekten
aleyna ne zamandı test günün hayırlısını versin Allah
özlemcim sana da canım hayırlı sağlıklı bebek versin inşallah

nurdancım çok geçmiş olsun canım...
Kızlar dün yumişlerim toplandı bugün doktorum aradı 8 tanesi döllenmiş perşembe veya cuma günü transfer gerçekleşecek kesin tarihi yarın bildircekler..Allah'ımsana şükürler olsu şuan herşey yolunda gidiyor inşallah sonucu da öyle olur...

özlemcim hayırlı olsun tedavin canım ben de tüp bebiş tedavisideyim yarın kontrol ettiten sonra toplama işlemi pazar mı pazrtsi mi belli olacak hayırlısıyla mutlu haberleri peş peşe alırız inşallah ve tabi tüm isteyen arkadaşlar

geçmiş olsun canım

kızlarr herkese merhaba....
hepinize çok çoook teşekkür ediyorum..Perşembe günü transferim gerçekleşti iki günden beri yatıyordum şuan biraz karın bölgemde acı biraz da ağrı var..Allah'ım herşey sen ol dersen olur sen bizim emeklerimizi boşa çıkarma ya rabbim..
maviojecim tedavin hayırlı olsun canım inşallah herşey yolunda gider..

hepinize çok çoook teşekkür ediyorum..Perşembe günü transferim gerçekleşti iki günden beri yatıyordum şuan biraz karın bölgemde acı biraz da ağrı var..Allah'ım herşey sen ol dersen olur sen bizim emeklerimizi boşa çıkarma ya rabbim..

ben bugün hastalandım canım ikinci aşılama ocaktamafoldumben

aleynacım geçmiş olsun canım...Senin için hayırlısı böyleymiş demekki canım herşeyde vardır bir hayır..Bence aşılama denemektense tüp tedavisine başlasan hem başarı şansın daha yüksek...Bikaç defa aşılama olunca nerdeyse tüp bebeğin maliyetini buluyor..

aleyna cım hayırlısı buymuş demekki geçmiş olsun tedavisiz gelsin bebeğin inşallah
özlem sana da bol şans canım inşallah güzel haberlerini alırız

canım öyle ama eşimin sperm değerleri güzel sadece morfoloji %6 başarı şansımız yüksek yani doktorumun bana hsg çektirmemesi yüzünden oldu belkide tüplerim kapalıydı bayramdan sonra çektiricem ocağada ikinci aşılama inşallah:çok üzgünüm:

canım benim aşılamadan önce çekilmişti bana bizim morfoloji de %6 ıydı olmayınca olmuyo işte
sen yine çektir için rahat olsun bakarsın aşıya gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebeğin
hiç takma kafana Allah ol demeden olmuyo gerisi vesile
inşallah alıcaz güzel haberi

maviumutum sağol canım inşallah hepimiz bir an evvel bebeklerimize kavuşuruz..Çok zor Allah'ım kimseyi bu yolda sınamasın..Hergün hepimiz için dua ediyorum...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

slm kızlar
aleynacım canım sıkma canını zten aşılama ile olma ihtimali biraz düşük oluyo rabbim bi dahakine gönderir inş bebegini canım
özlemcim hadi hayırlı olsun canım inş rabbim yüzünü güldürür bol bol uzan kib hayırlı haber alırız inş senden
maviumutum sen nasılsın canım nasıl gidiyo

özlemcim sen benden önce alacaksın inşallah güzel haberi benim yarın transferim inşallah şeytanın bacağını kıracam bu sefer :ecrin_bebek:

aleyna222 üzüntünü paylaşıyorum ben 3 negatif aşılama geçirdim şimdi tüp deniyorum bizim sorun varikoseldi değerler ameliyattan sonra düzeldi ama beklemek istemiyoruz zamanı gelmişse bu sefer bekliyorum bebişimi veya bebişlerimi

Back
X