Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlarrrrr bugun 14 cü günüm eğer yumurtlama yaptıysam çatlama günü yumoşumun :) prolaktin yüksekliği yumurtlamay engelmiş ama benim vucudum mucizelerle dolu olduğuna inanıyorum şansımı deneyeceğim ban dua edin olurmu kucak dolusu sevgiler

gökçecim uzanmak için fırsatım yok..Transferden sonraki günüm izin günümdü öyle bir gün dinlenebildim..Benim transferden beri karın bölgemdeki acı geçmedi sende böyle bişey olmuşmuydu? Yürürken filan bayağı hissediyorum..Sende ne gibi değişiklikler oldu?

gökçe rana iyiyim bitanem çok şükür çok daha iyiyim
değerlerimizin arttığını düşünüyorum çünkü ameliyattan tam 3 ay sonra hamile kaldım tesadüf olamaz gibime geliyo.
kendimi dinleyip sebebini araştırıp şubat tatili bitiminde de yeniden denicez:)))nedense artık hep umutluyum
hamileyken ben niye bu kadar üzmüşüm kendimi demiştim o yüzden çok iyiyim
o zamana kadar da araba alıcaz ve kullanmaya başlıcam o oyalar beni ,
iyice öğreniym de bebeğimi bakıcısına ben götüriym

maviojecim transferin yapıldı mı? İnşallah iyi geçmiştir..hadi güzel haberlerini bekliyorum

canım bugün yumoşlr toplandı bi kaç gün içinde transfer yapılır inşallah mutlu sona adım adım yaklaşıyoruzdur inş. hep berabaer

incemeşe hayırlısı olsun hakkında canım:1hug:

maviojecim hadi hayırlısı canım inş gelir minişlerinve sende kalırlar canım
maviumutum bi meşgale bulman en güzeli zaten canım bende araba kullanmayı istiyorum ama simdilik gidemiyorum kursa neyse bigün ögrenirim inşş
özlemcim benim transfer tutmamıştı benim belirti yoktu ilk günler karnım agrıyodu 3 gün özellkle sancım oldu kasıgımda ama sonuç negatif tabiki sıkma canını takma belirti inş hamişsin canım
aleynacım inş bi dahkinme hamiş olursun canım olmaz die bişey yok moralini bozma canım kib
kızlar ii akşamlar hepinize

iyi akşamlar arkadaşlar
giremiyorum nezamandır nasılsınızz
aleynacım canım hayırlısı olsun benim de negatf aşılama sonucum vardı kendini üzme
mavioje ve özlem iyi haberlerinizi bekliyoruz kızlarr
ben daha iyiyim çok şükür
hafif öksürük devam ediyo ama bebeğimin kalp atışlarını duyarsam hepsi geçicek inşallah dua edin olurmu

canım bugün yumoşlr toplandı bi kaç gün içinde transfer yapılır inşallah mutlu sona adım adım yaklaşıyoruzdur inş. hep berabaer

incemeşe hayırlısı olsun hakkında canım:1hug:
canım çok saol inşallah seninde emeklerin boşa gitmez bebişlerin sana tutunur pozitif ol hayırlıısyla inşallah güzel haberlrini alırız
kaydirigubbakcemile3

canım sanada geçmiş olsun inşallah düzelirsin yakında dikkat et kendien güzelim bu arada kaç haftalık olduda bebişiyin kalp atışları yok bilirim atacak mıatmıycakmı diye beklemeyi çok kötü bi duygudur allahım inş sağlıkla duyrasın bebişiyin kalp atışını öpüyorum güzelim

nurdancım inşallah bayram dönüşü güzel haberleri veririm size...Sen nasıl oldun inşallah daha iyisindir canım dikkat et kendine öpüyorum...byy

maviojecim nerelerdesin transferin yapıldı mı? ınşallah sırayla burdan hamileyiz diye müjdelerimizi vericez canım..

nurdancım cnm tekrardan çok geçmiş olsun yaa dikkat et kendine inş kalp atışınıda duyacaksın canım rabbim büyük sen üzme kendini hayırlı haber verirsin inş
özlemcim gününe az kalmış hadi inş senden de güzel haber alırız inşşş
kızlar sizler nasılsınız bakalm

anaaa kimseler yok looooookaydirigubbakcemile3 nirdesiniz bakimm:hulya: neyse kimseler ugramamış ama ben arefe gününüzü kutlayım hayırlara vesile olsun inş kızlar kib rabbim gönlünüzdekini nasip etsin inşopuyorumnanaktan

Allah razı olsun canım seninde arefen mübarek olsun bu gece dualarda buluşalım inşallah

herkeeese iyi bayramlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canlarım inşallah daha nice bayramlar kutlarız çoluklarımız çocuklarımızla kocamızla
sağlıkla
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…