- Konu Sahibi cornelia35
-
- #4.601
slm kızlar
aleynacım canım sıkma canını zten aşılama ile olma ihtimali biraz düşük oluyo rabbim bi dahakine gönderir inş bebegini canım
özlemcim hadi hayırlı olsun canım inş rabbim yüzünü güldürür bol bol uzan kib hayırlı haber alırız inş senden
maviumutum sen nasılsın canım nasıl gidiyo
maviojecim transferin yapıldı mı? İnşallah iyi geçmiştir..hadi güzel haberlerini bekliyorum
canım çok saol inşallah seninde emeklerin boşa gitmez bebişlerin sana tutunur pozitif ol hayırlıısyla inşallah güzel haberlrini alırızcanım bugün yumoşlr toplandı bi kaç gün içinde transfer yapılır inşallah mutlu sona adım adım yaklaşıyoruzdur inş. hep berabaer
incemeşe hayırlısı olsun hakkında canım:1hug:
canım sanada geçmiş olsun inşallah düzelirsin yakında dikkat et kendien güzelim bu arada kaç haftalık olduda bebişiyin kalp atışları yok bilirim atacak mıatmıycakmı diye beklemeyi çok kötü bi duygudur allahım inş sağlıkla duyrasın bebişiyin kalp atışını öpüyorum güzelimiyi akşamlar arkadaşlar
giremiyorum nezamandır nasılsınızz
aleynacım canım hayırlısı olsun benim de negatf aşılama sonucum vardı kendini üzme
mavioje ve özlem iyi haberlerinizi bekliyoruz kızlarr
ben daha iyiyim çok şükür
hafif öksürük devam ediyo ama bebeğimin kalp atışlarını duyarsam hepsi geçicek inşallah dua edin olurmu
anaaa kimseler yok looooookaydirigubbakcemile3 nirdesiniz bakimm:hulya: neyse kimseler ugramamış ama ben arefe gününüzü kutlayım hayırlara vesile olsun inş kızlar kib rabbim gönlünüzdekini nasip etsin inşopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?