Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
26/11/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
ukla...................................:CüvCüv: 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi. (08.10.09)
boncuk1985.......................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu.(17.10.09)
duygu2008........................ :CüvCüv: (30.10.09) kendiliğinden oldu. 3,5 sene bekledi.
nurdannurdan......................CüvCüv: :hooray: (09.10.09) kendiliğinden oldu.

ruyalar............................................ilk aşılamasını yaptırdı sonucu bekliyor.. hayırlısı olsun.
maviumutolsun ...................(yola devam)
DamlaUmut........................(yola devam)
nessel...............................(yola devam)
nergis55.............................(yola devam)
aleyna222..........................(yola devam) ocakta 2.aşılamayı yaptıracak. hayırlısıyla
incemeşe..........................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
aykara2 .............................(yola devam)

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

sakinlink...........(yola devam) tüp
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp tüp bebek tedaviye başladı. hayırlısı olsun.
ayşen43...........(yola devam) tüp
GokçeRana23...(yola devam)
fatmaozkan.......(yola devam) tüp
ozlemm48...........(yola devam) tüp tedavisi devam ediyor. hayırlısyla..

Son düzenleme:
herkeeese iyi bayramlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canlarım inşallah daha nice bayramlar kutlarız çoluklarımız çocuklarımızla kocamızla
sağlıkla
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım bende sizleri özledim .biraz uzak kalmayı denedim ama aklım sizlerde.
birde en son senin haebrine üzüldüm.. diyecek birşey yok sen çok güçlüsün..
yola devam durmak yok. inş. tez zamanda yine gelir meleğin..
ben çok çabuk pes ediyorum galiba.. çok istemek ..çok seviyor olmak opuyorumnanaktan ... çok beklemek. çok sabretmek . çok dua etmek.. :Saruboceq: çok çalışmak :kedi: bilmiyorum bu işin olması için gerekli olan şey ne... hepsini yapıyoruz herşeyi dneiyoruz ama olmuyor işte. şimdi dua ettim yine hepimiz için . gözyaşlarım bitmeden gelir inş. meleğim. çok ağlıyorum son zamanlarda.. arkadaşlarımdan haberler alıyorum. seviniyorum onalr için. ama sonra kendim için ağlıyorum. bugün en yakın ark. kzı oldu.. maşallah.. çok sevindim. bayramda bile hiç bir yere gitmek istemiyorum herkes sormasada soran gözlerle bakıyor ... içim yanıyor artık.. kocişime bir bebek veremedim. onu çok seviyorum... çoooooooookkkkkkkkkkkk

hepinizin bayramı kutlu olsun.. sağlıkla inş. kucağınıza meleklerinizi alırsınız.
allah hepimize sabır versin..... hepinizi özledim seviyorum...

MRB ARKADAŞLAR HERKESİN BAYRAMI KUTLU OLSUN. HAYIRLARA VESİLE OLSUNopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan...ben yeni katıldım aranıza ve 2 gün önce ilk aşılamam yapıldı...

herkese iyi bayramlarr
kızlar dualarınıza ihtiyacım var bebeğimin kalp atışlarını görmek istiyorum bayram bitse de gitsem artıkk

Merhaba arkadaŞlar hepınıze ıyı bayramlar dılıyorum uzun zamandır gırmıyordum
ÇoĞunuzun bebeĞı olmuŞ bende umutlar devam edıyor herŞeyı zamana bıraktım eŞım askere gıdıyor Şuan onunla meŞgulÜm

bayramımız muabrek olsun rabbim dularımızı kabul etsin hakkımızda hayırlısını versin inş kızlar gönlünüze göre olsun herşey

kızlar merhaba nasılsınız..Hepinizin bayramı mübarek olsun..Nihayet test günü geldi yarın bakalım ne olacak..ınşallah pozitif sonuçla dönerim dua edin kızlar..

kızlar ya yine canım sıkıldı göğsümün birinden sıkınca süt geliyo yani süt gibi beyaz bişi(
yarın kontrolüm var bakıcaz bakalım toparlamışmıyım??
yine sorun çıkmasından korkuyorum
prolaktinim mi fırladı yine naptı???????????????
ooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffff

kızlar merhaba nasılsınız..Hepinizin bayramı mübarek olsun..Nihayet test günü geldi yarın bakalım ne olacak..İnşallah pozitif sonuçla dönerim dua edin kızlar..

özlem hadi hayırlısı canım önce senin halayını sonra da benim halayımı çekicez inşallah tabi biz tüpçü olduğumuz için bize öncelik verdim arada inşallah doğal sürprizlerimiz olur hepimize Allah ım gönlümüze göre versin

geçmiş olsun cnm inşallah bişi değildir

sağol canım gittim geldim bugün herşey yolundaymış rahim kalınlığı 10 mm normalmiş
ya yumurtlamışım ya da az kalmış:)))
en çok 3 ay korunma vericem çok değil dedi
3 hafta sonra test için gidicem test sonucun gelsin korunmaya gerek yok dedi test sonucuda 1-1.5 ayda geliomuş(
haberler bunlar

özleeeeeeeeemm nerdesin canım noldu sonucun????????????????????
mavi oje sen de sıradasın inşallah

slm kızlar
özlemcim sonuç ne yaa merak ettim inş pozitiftir canım inşş
maviumutum canım inş rabbim fazla bekletmeden gönderir tekrar melegini
maviojeecim canım hadi inş seninde tedavi güzel gider

kızlar HAMİLEYİİİMMMMM....Allahım sana şükürler olsun...Rabbim bütün isteyen arkadaşlarımıza en kısa zamanda mucizelerine kavuştursun inşallah...
Maviojecim hadi sıra sende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…