- Konu Sahibi cornelia35
-
- #4.661
canım sen pko hastasımısın yoksa dr yenimi pko olduğunu söyledi ??kızlar dün dr gittim yeni bi sorun çıktı bend edaha evvelden hiç bişi yoktu bu sefer 1 tane PKO varmış birde enfeksiyon var dedi dr enfeksiyon için ilaçlar verdi bakalım diğeride kendiliğinden geçebilir dedi bu ay hamile kalabilrisn dedi bakalım bekliyorum cumartesi tam 14 cü günüm tekrar bakacak dr bi tane yumoş belirmiş bakalım büyüyecekmi dedi tekrar başa döndüm ya hayırlısını isteyin bebeklerim dursaydı şimdi 7. aya girmişlerdinapim hayırlısı bakalım ne zman ne olacağı belli olmuyor o yüzden fazla kasmayın kendiniiz olacağı varsa zaten oluyoo
kızlar malesef bugün tekrarladığmz test sonuçları da pozitif çıktı
bi problem var,kesin ama dr ne dicek bakalım yarın randevum
sizi haberdar ederim
yok anam bende önceden bişi yoktu sebepsiz hamile kalamıyodum aşılamayla hamile kaldım kaybettim bebekleri yeni çıktı bu da pkocanım sen pko hastasımısın yoksa dr yenimi pko olduğunu söyledi ??
benim bildiğim pko çok önceden olan bişey sonradan pko lu olunmuyor... normal kist mi acaba seninkisi?
inşallah bu ay hamile kalırsınnnnn
saol canım inş seninki evvel gelir ben o kadar takmıyorum artık şimdilik iyiyim bakalım hayırlısı olsun hakkımızdaözlemcim inşallah görünecek kesen hayırlısıyla
incemeşe hadi bakalım artık dursaydıyı falan bırakmamız gerekiyo sanırım önce sen kal da gelicem ben arkandan
aleyne geçmiş olsun canım
canım hiç kafana takma benim 3 cü aşılamam tutmuştu ve değerlrim çok yüksek ti ikizdi bebeklerim ama 9 haftalıkken kaybettim hayırlısı olsun sadece kendini kasma olurmu tutacaksa zaten ne dernise ne olursa olsun tutuyoo kafanı hiç karıştrımamaya bak biliyorum zor ama sakin bi şekilde beklemeye bak :1hug:ya kızlar çok üzgünüm kafam allak bullak aşılamanın 17.gününde bhcg 4,97 çıktı ya.....
hastanenin raporunda ilk 3 hafta 5 ten başlıyo. doktorda buna dayanarak çok yakın bi değer o yuzden bida yapılsın test hamile olabilir ama olmayabilirde demiş of yaaa bu arada hala adet olmadım son adetimin ilk günü 7 kasım ama hamile değilsem niye adet olmuyorum ya bi sorunmu var acaba ya offff
canlarım bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum nası da büyümüş
tam 9 haftalık oldu
ama alcaklar bebeğimi benden
allahım ne zormuş ya kimse yaşamasın böyle bi duyguyu
kendimde değilim ben
çok bekledik biz onu
gelince ne hayaller kurduk,hergün onunla konuşuyodum ama dr sana bırakırız dedi... kürtaj kararını bile bana bırakıyolar bebek %80 anormal doğcak ama sana bırakırız diyolar
ne zormuş ya rabbim
canım kendini kasma sakın ben kürtajdan sonra tam 93 gün adet göremedim gebelik falanda yoktu stresten gecikiyoo sabır etmavioje canım sıkma canını bitanem bak hamile kalmayla da olmuyo sıkma canını bitanem ne acılar yaşayanlar var bak nurdan ın da tüp bebekte olmadı sonra kendi geldi bebiş inşallah seninde öyle olur üzülme sakın
mltm inşallah yükselir değerin hayırlısı olsun canım geç döllenme falandır belki bekle azcık benim adetten 5 gün sonra 2609 du değerim ama durmadı bebeğim Rabbim in işi belli olmuyo hayırlısı olsun artar inşallah
nurdan nerdesin merak ettim canım inşallah güzel gelişmeler duyucaz
adet günüm olması lazım bugün kızlar kürtajdan sonra 28.gün bişi yok daha bu defa da ya hamileysem diye korkuyorum olmaz bişi dimi??????
korunuyoduk ama panik yapcam ya inşallah ben hariç topikteki herkes hamile kalır bu ay:)))))))))
canlarım bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum nası da büyümüş
tam 9 haftalık oldu
ama alcaklar bebeğimi benden
allahım ne zormuş ya kimse yaşamasın böyle bi duyguyu
kendimde değilim ben
çok bekledik biz onu
gelince ne hayaller kurduk,hergün onunla konuşuyodum ama dr sana bırakırız dedi... kürtaj kararını bile bana bırakıyolar bebek %80 anormal doğcak ama sana bırakırız diyolar
ne zormuş ya rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?