- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #4.681
canım inşallah hakkında hayırlısı olsun, sorunsuz bir şekilde inşallah hemen hamile kalırsın tekrarrryok anam bende önceden bişi yoktu sebepsiz hamile kalamıyodum aşılamayla hamile kaldım kaybettim bebekleri yeni çıktı bu da pko
hayırlısı artık o kadar ısrarlı değilim allahım hayırlısını verdin diğerinde kaldımda ne oldu kabus gibi 9 hafta geçirdim kendi haline baıraktım artık herşeyi valla hayırlısı olsun evlendiğimdn beridir uğraşıyorum sağlımk sorunlarıyla ne sorunlu rahmim varmış sormayın önce rahim ağzu kanseri dediler onu aştık şimdi nelerle uğraşıyorum gülüyorum artık başıma ne gelrise napim hihoyyyt
canım benim üzülme demek belki çok boş gelecek ama azcık daha zaman var demekki canım, belki bebişin kendi gelecek bak benim nurdanın öyle oldu inşallah Rabbim tez zamanda nasip eder...arkadaşlar anca toparlayabildim kendimi maalesef negatif sonucum anlamıyorum hala eşimin sperm değerleri düzeldi bende bi sorun yok 18 yumurta toplandı 8 tane döllendi 6 tane 1. kalite sigara içmedim kabız olmadım eşim bana bebek gibi baktı ama yine negatif ben pes ettim artık foruma da girmeyeceğim değerlerimizde sorun yok artık ne zaman nasipse o zaman olsun pozitif sonuç alan arkadaşlar tebrik ederim negatif olan arkadaşlara da sabır diliyorum
canlarım bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum nası da büyümüş
tam 9 haftalık oldu
ama alcaklar bebeğimi benden
allahım ne zormuş ya kimse yaşamasın böyle bi duyguyu
kendimde değilim ben
çok bekledik biz onu
gelince ne hayaller kurduk,hergün onunla konuşuyodum ama dr sana bırakırız dedi... kürtaj kararını bile bana bırakıyolar bebek %80 anormal doğcak ama sana bırakırız diyolar
ne zormuş ya rabbim
gökçecim, maviumutum, maviojecim ben inanıyorum en kısa zamanda siz de burdan hamile haberlerinizi verceksiniz..Hep beraber yaramazlarımızdan bahsedeceğiz..Allahım herkese hayırlısı nasılsa öyle versin..Beklemek de gerçekten zor ama inanın herşeyde vardır hayır..Hepinizi çok ama çok öpüyorum..
gökçecim, maviumutum, maviojecim ben inanıyorum en kısa zamanda siz de burdan hamile haberlerinizi verceksiniz..Hep beraber yaramazlarımızdan bahsedeceğiz..Allahım herkese hayırlısı nasılsa öyle versin..Beklemek de gerçekten zor ama inanın herşeyde vardır hayır..Hepinizi çok ama çok öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?