• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar HAMİLEYİİİMMMMM....Allahım sana şükürler olsun...Rabbim bütün isteyen arkadaşlarımıza en kısa zamanda mucizelerine kavuştursun inşallah...
Maviojecim hadi sıra sende...

canım benim inan çok heyecanlandım bana umut oldun Allah ım ANALI BABALI BÜYÜTMEK NASİP ETSİN:nazar:a.s. AYYYYşimdi daha çok heyecanlandım özlem senin de ilk tüp müydü şaka gibi forumda hamile kalanlara sırasını bekleyenler hamilelik belirtisi yaşayıp yaşamadığını sorardı ben de kızardım ama şimdi ben de dayanamayıp sorayım belirti var mıydı özlemcim yazarsan sevinirim bi de duanı nolur esirgeme bizlerdenopuyorumnanaktan

ben geldim sen yoksun şimdi de:)))))))))))))
taşınıyoruz kızlar biz yeni bi ev bulduk onla uğraşıyorum bu aralar
yeni ev yeni yıl yeni başlangıç istiyorum
tabi sizlerle birlikte

05/12/2009 tarihi itibariyle listemiz........
:nazar:SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI:nazar:
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: :nazar: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak. :emir_bebek:
ebruli_59...........................:CüvCüv: :nazar:1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: :nazar: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
ukla...................................:CüvCüv: :nazar: 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi. (08.10.09)
boncuk1985.......................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu.(17.10.09) :emir_bebek: :emir_bebek:
duygu2008........................ :CüvCüv: (30.10.09) kendiliğinden oldu. 3,5 sene bekledi.
nurdannurdan......................CüvCüv: :nazar: (09.10.09) kendiliğinden oldu.
ozlemm48..........................:CüvCüv: :hooray: :nazar: (02.12.09) tüp bebek.

ruyalar............................................ilk aşılamasını yaptırdı sonucu bekliyor.. hayırlısı olsun.
maviumutolsun ...................(yola devam)
DamlaUmut........................(yola devam)
nessel...............................(yola devam)
nergis55.............................(yola devam)
aleyna222..........................(yola devam) ocakta 2.aşılamayı yaptıracak. hayırlısıyla
incemeşe..........................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
aykara2 .............................(yola devam)

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

sakinlink...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
ozlem82do........(yola devam) tüp :emir_bebek:
mavioje.............(yola devam) tüp :emir_bebek: tüp bebek tedaviye başladı. hayırlısı olsun.
ayşen43...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
GokçeRana23...(yola devam)
fatmaozkan.......(yola devam) tüp :emir_bebek:

Son düzenleme:
herkes nerde yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
derya
özgül
nurdan aleyna
hamişleeer
nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
topiğimiz ıssız olmuş:((((((((((((

canlarımm merhabalar 10 gündür internetim yoktu özledim sizi
çok iyi haberlerle gelmedim maleseff
bugün bütüngün ağladım
yarın kontrolüm vardı ve dr bazı testler istemişti test sonuçlarında kızamıkçık pozitif çıktı
internette çok kötü şeyler yazıyo bebek sakat doğabilirmiş ilk 3ayda geçirilirse bebek alınmalıymış
hemen dra gittim ağlayarak
dr iki farklı yerden daha test istedi
kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var
yarın test sonuçlarını alcam inşallah yanlıştır bu sonuç

kızlar HAMİLEYİİİMMMMM....Allahım sana şükürler olsun...Rabbim bütün isteyen arkadaşlarımıza en kısa zamanda mucizelerine kavuştursun inşallah...
Maviojecim hadi sıra sende...
canım çok tebrik ederim
Allah tamamına erdirsin
inşallah en kısa sürede kalp atışlarınıda duyarsına.s.

nurdancım sen internete bakma
içini ferah tut, bazen abartıyorlar
inşallah bişeycikler olmıycak bebişine...

canlarımm merhabalar 10 gündür internetim yoktu özledim sizi
çok iyi haberlerle gelmedim maleseff
bugün bütüngün ağladım
yarın kontrolüm vardı ve dr bazı testler istemişti test sonuçlarında kızamıkçık pozitif çıktı
internette çok kötü şeyler yazıyo bebek sakat doğabilirmiş ilk 3ayda geçirilirse bebek alınmalıymış
hemen dra gittim ağlayarak
dr iki farklı yerden daha test istedi
kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var
yarın test sonuçlarını alcam inşallah yanlıştır bu sonuç

canım geçmiş olsun çok
ama benim bildiğim kızamıkçık pozitifse sen onu geçirdin ve bağışıklığın var demek doktor neden söylemedi yaaaaaaaaaaaa
internete bakma sen canım içini ferah tut haber ver gelişmelerden bence boşuna korkuyosun

nurdancım uklacım çok teşekkür ediyorum allah bütün isteyen arkadaşlarımıza bu duyguyu yaşatsın inşallah..
maviojecim sana geçenlerde cevap yazdım ama sitede sorun mu vardı bilmiyorum yazdığım cevabı ben de göremedim. Sonucunu ne zaman alıyorsun?

maviumutum bikaç gündür sitede sorun mu vardı bilmiyorum bi türlü giremedim..Geçen cuma tekrar değerlerim bakıldı sonuç 615 şuan herşey yolunda gidiyor..Haftaya da keseyi görmeye gidicez.

canım üzme kendini sen bakma nete ama tek dr kalma sakın başak dr larada git sonuç ne olurs olsun üzme kendini bebeşiyin yiyecek ekmeği varsa sıkı sıkı tutunur heşeye gögüs gerer merak etme sakın kendini germe olurmu herşey yoluan girecek gör bak

Back
X