• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar dün dr gittim yeni bi sorun çıktı bend edaha evvelden hiç bişi yoktu bu sefer 1 tane PKO varmış birde enfeksiyon var dedi dr enfeksiyon için ilaçlar verdi bakalım diğeride kendiliğinden geçebilir dedi bu ay hamile kalabilrisn dedi bakalım bekliyorum cumartesi tam 14 cü günüm tekrar bakacak dr bi tane yumoş belirmiş bakalım büyüyecekmi dedi tekrar başa döndüm ya hayırlısını isteyin bebeklerim dursaydı şimdi 7. aya girmişlerdi :( napim hayırlısı bakalım ne zman ne olacağı belli olmuyor o yüzden fazla kasmayın kendiniiz olacağı varsa zaten oluyoo

kızlar dün dr gittim yeni bi sorun çıktı bend edaha evvelden hiç bişi yoktu bu sefer 1 tane PKO varmış birde enfeksiyon var dedi dr enfeksiyon için ilaçlar verdi bakalım diğeride kendiliğinden geçebilir dedi bu ay hamile kalabilrisn dedi bakalım bekliyorum cumartesi tam 14 cü günüm tekrar bakacak dr bi tane yumoş belirmiş bakalım büyüyecekmi dedi tekrar başa döndüm ya hayırlısını isteyin bebeklerim dursaydı şimdi 7. aya girmişlerdi :( napim hayırlısı bakalım ne zman ne olacağı belli olmuyor o yüzden fazla kasmayın kendiniiz olacağı varsa zaten oluyoo
canım sen pko hastasımısın yoksa dr yenimi pko olduğunu söyledi ??
benim bildiğim pko çok önceden olan bişey sonradan pko lu olunmuyor... normal kist mi acaba seninkisi?
inşallah bu ay hamile kalırsınnnnn

özlemcim inşallah görünecek kesen hayırlısıyla

incemeşe hadi bakalım artık dursaydıyı falan bırakmamız gerekiyo sanırım önce sen kal da gelicem ben arkandan
aleyne geçmiş olsun canım

nurdancım çok geçmiş olsun canım yaa inş kötü bişey olmaz dualarım seninle canım kib
maviumutum canım yeni eviniz yeni mutluluklar getirsin canım size
özlemcim hadi inş keseyi de kalp atışınıda duyarsın canım kib öp
ya kaç gündür geliyodum kimse ugramamış dün gelemedim herkesler gelmiş yaa öpüyorum nanaklarınızdann güzeller
uklacım herşey yolunda inş canım kib öp

kızlar malesef bugün tekrarladığmz test sonuçları da pozitif çıktı
bi problem var,kesin ama dr ne dicek bakalım yarın randevum
sizi haberdar ederim

kızlar malesef bugün tekrarladığmz test sonuçları da pozitif çıktı
bi problem var,kesin ama dr ne dicek bakalım yarın randevum
sizi haberdar ederim

hayırlısı canım benim ama bence olumsuz bişi olmaz o hastalığı geçirmişsin demek bu bizi habersiz bırakma hayırlısı neyse o olsun stres yapma canım

ya kızlar çok üzgünüm kafam allak bullak aşılamanın 17.gününde bhcg 4,97 çıktı ya.....
hastanenin raporunda ilk 3 hafta 5 ten başlıyo. doktorda buna dayanarak çok yakın bi değer o yuzden bida yapılsın test hamile olabilir ama olmayabilirde demiş of yaaa bu arada hala adet olmadım son adetimin ilk günü 7 kasım ama hamile değilsem niye adet olmuyorum ya bi sorunmu var acaba ya offff

nurdancım rabbim yardımcın olsun inş büyük bi sorun olmaz senin için canım dualarımdasın
mltmcim degerin tam sınırda ama inş bikaç güne katlanır canım gerçi yükse kolması gerekti ama hayırlısı canımm

canım sen pko hastasımısın yoksa dr yenimi pko olduğunu söyledi ??
benim bildiğim pko çok önceden olan bişey sonradan pko lu olunmuyor... normal kist mi acaba seninkisi?
inşallah bu ay hamile kalırsınnnnn
yok anam bende önceden bişi yoktu sebepsiz hamile kalamıyodum aşılamayla hamile kaldım kaybettim bebekleri yeni çıktı bu da pko

hayırlısı artık o kadar ısrarlı değilim allahım hayırlısını verdin diğerinde kaldımda ne oldu kabus gibi 9 hafta geçirdim kendi haline baıraktım artık herşeyi valla hayırlısı olsun evlendiğimdn beridir uğraşıyorum sağlımk sorunlarıyla ne sorunlu rahmim varmış sormayın önce rahim ağzu kanseri dediler onu aştık şimdi nelerle uğraşıyorum gülüyorum artık başıma ne gelrise napim hihoyyyt

özlemcim inşallah görünecek kesen hayırlısıyla

incemeşe hadi bakalım artık dursaydıyı falan bırakmamız gerekiyo sanırım önce sen kal da gelicem ben arkandan
aleyne geçmiş olsun canım
saol canım inş seninki evvel gelir ben o kadar takmıyorum artık şimdilik iyiyim bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

ya kızlar çok üzgünüm kafam allak bullak aşılamanın 17.gününde bhcg 4,97 çıktı ya.....
hastanenin raporunda ilk 3 hafta 5 ten başlıyo. doktorda buna dayanarak çok yakın bi değer o yuzden bida yapılsın test hamile olabilir ama olmayabilirde demiş of yaaa bu arada hala adet olmadım son adetimin ilk günü 7 kasım ama hamile değilsem niye adet olmuyorum ya bi sorunmu var acaba ya offff
canım hiç kafana takma benim 3 cü aşılamam tutmuştu ve değerlrim çok yüksek ti ikizdi bebeklerim ama 9 haftalıkken kaybettim hayırlısı olsun sadece kendini kasma olurmu tutacaksa zaten ne dernise ne olursa olsun tutuyoo kafanı hiç karıştrımamaya bak biliyorum zor ama sakin bi şekilde beklemeye bak :1hug:

arkadaşlar anca toparlayabildim kendimi maalesef negatif sonucum anlamıyorum hala eşimin sperm değerleri düzeldi bende bi sorun yok 18 yumurta toplandı 8 tane döllendi 6 tane 1. kalite sigara içmedim kabız olmadım eşim bana bebek gibi baktı ama yine negatif ben pes ettim artık foruma da girmeyeceğim değerlerimizde sorun yok artık ne zaman nasipse o zaman olsun pozitif sonuç alan arkadaşlar tebrik ederim negatif olan arkadaşlara da sabır diliyorum

mavioje canım sıkma canını bitanem bak hamile kalmayla da olmuyo sıkma canını bitanem ne acılar yaşayanlar var bak nurdan ın da tüp bebekte olmadı sonra kendi geldi bebiş inşallah seninde öyle olur üzülme sakın

mltm inşallah yükselir değerin hayırlısı olsun canım geç döllenme falandır belki bekle azcık benim adetten 5 gün sonra 2609 du değerim ama durmadı bebeğim Rabbim in işi belli olmuyo hayırlısı olsun artar inşallah

nurdan nerdesin merak ettim canım inşallah güzel gelişmeler duyucaz

adet günüm olması lazım bugün kızlar kürtajdan sonra 28.gün bişi yok daha bu defa da ya hamileysem diye korkuyorum olmaz bişi dimi??????
korunuyoduk ama panik yapcam ya inşallah ben hariç topikteki herkes hamile kalır bu ay:)))))))))

canlarım bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum nası da büyümüş
tam 9 haftalık oldu
ama alcaklar bebeğimi benden
allahım ne zormuş ya kimse yaşamasın böyle bi duyguyu
kendimde değilim ben
çok bekledik biz onu
gelince ne hayaller kurduk,hergün onunla konuşuyodum ama dr sana bırakırız dedi... kürtaj kararını bile bana bırakıyolar bebek %80 anormal doğcak ama sana bırakırız diyolar
ne zormuş ya rabbim

tam 9 haftalık oldu
kendimde değilim ben
çok bekledik biz onu
gelince ne hayaller kurduk,hergün onunla konuşuyodum ama dr sana bırakırız dedi... kürtaj kararını bile bana bırakıyolar bebek %80 anormal doğcak ama sana bırakırız diyolar
ne zormuş ya rabbim

canımsın inan içim yandı hakkında hayırlısı olsun

mavioje canım sıkma canını bitanem bak hamile kalmayla da olmuyo sıkma canını bitanem ne acılar yaşayanlar var bak nurdan ın da tüp bebekte olmadı sonra kendi geldi bebiş inşallah seninde öyle olur üzülme sakın

mltm inşallah yükselir değerin hayırlısı olsun canım geç döllenme falandır belki bekle azcık benim adetten 5 gün sonra 2609 du değerim ama durmadı bebeğim Rabbim in işi belli olmuyo hayırlısı olsun artar inşallah

nurdan nerdesin merak ettim canım inşallah güzel gelişmeler duyucaz

adet günüm olması lazım bugün kızlar kürtajdan sonra 28.gün bişi yok daha bu defa da ya hamileysem diye korkuyorum olmaz bişi dimi??????
korunuyoduk ama panik yapcam ya inşallah ben hariç topikteki herkes hamile kalır bu ay:)))))))))
canım kendini kasma sakın ben kürtajdan sonra tam 93 gün adet göremedim gebelik falanda yoktu stresten gecikiyoo sabır et

tam 9 haftalık oldu
kendimde değilim ben
çok bekledik biz onu
ne zormuş ya rabbim

canım üzme kendini biliyorum zor olduğunu bende 9 haftalıkken kürtaj oldum ama dr dinle sen allah göstermesin özürlü olursa ne yapacaksın ömür boyu san abağımlı olacak normal bi çocuk olamayacak sen yaşlandığında ne olacak onları düşün nasıl olsa hamile kalabildin bundan sonrası için hayırlısı olsun

Back
X