- Konu Sahibi Ezberbozan
çok güzeller
ayrı bir başlık bile açabilirsin canım bunlara 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnm yüzükLer 11'inde takıLcak ama nişan eğLencesi 18'inde oLcak snnLe aynı gün gaLiba =))
çok güzellerayrı bir başlık bile açabilirsin canım bunlara
![]()
Hayırlı olsun canım, elbisen, ayakkabın,yüzüklerin çok güzel, peki yüzüklerinizi ne kadara aldınız canım. Bir bütçe oluşturmam gerekte merak ettim![]()
bnm yüzükLer 11'inde takıLcak ama nişan eğLencesi 18'inde oLcak snnLe aynı gün gaLiba =))
Hayırlı olsun canım elbisen ayakkabıların ve yüzüğün çok güzeller,ohh 18 haziranda bayağ bi şenlenicek istanbul desene 4 5 tane daha var aynı tarihde olanayakkabıların benm nişan ayakkabılarımdan arkası kurdaleli benmkisininde kendi açtığım konuma ekledim resmini mutluluklar diliyorum
![]()
Benimde 3 Temmuzda nişanım var Allah'ın izniylebu haftasonu Allah'ın izniyle alışverişe çıkıyoruz azcık azcık heyecan basar oldu senelerdir beklediğim zamana az kaldı
![]()
kizlar kayinvalidenize bohcalik olarak ne aldinizzz?
Ben seccade, oyalı tülbent, kenarı dantelli havlu bunlar hep el emeği. Park bravodan bluz, ince külotlu çorap koydum.![]()
hmm tamam canim o zaman benim de aldiklarim yeterli olur heralde..
ben burdan penye aldim patik basörtü ve havluda hazir
trden bi penye & yelek & seccade & tesbih alicam
yeter dimi?
birde nevresim takimi aliniyormus onu bakicam bulabilirmiyim diye kisa zaman icinde.. :44:
Bence yeter, ek olarak aklıma gelen lif ve terlikte koyabilirsin. Nevresim çok şart değil canım. Bende yavaştan başlayım, nışanıma tam 1 ay var![]()
canim diger bi topicte nevresim takimina dantel diktirmesi 200TL oldugunu söylediler dantelleri de almak zorunda kalirsam baya bir zorlar beni o yüzden kararimi degistim almayacagiim :)
ben tam 1 ay sonra trye gidicem ondan sonrasina safak saymiyorum cünkü hazirliklar yüzünden cabucak gecer diye düsünüyorum :))
sende yavastan basla canim iyi edersin kesinlikle![]()
Çok para, yok canım sakın öyle danteldir, işlemedir çok para verme. Kullanılmıyorki. Demek sende 1 ay sonra buradasın, bende 1 ay sonra nışanlanacam inşallahRabbim bizleri utandırmasın, mutlu, svegi dolu evlilikler versin
![]()
Gözün aydın opracım mutluluklar![]()