Daha iğne batınca yandı enjekte etmeden bugün bi tane daha varYakiyor canim biraz ama onlar ne ki ben oksaparla öğrendim yakan ilac neymiş onlar ne ki ohooo bir oksapar oluyirum salya sümük ağlaya aglaya
Oksapar pihtilasma hastalarına verilir canim bana verdiler mesela gobek ve koldan yapılıyor aynen bulent hoca 2 tane veriyor muhtemelen bir kaç güne kadar toplar yumurtalarınıDaha iğne batınca yandı enjekte etmeden bugün bi tane daha varoksapar ne için veriliyor onu da kendimiz yapabiliyormuyuz yani göbekten mi ilk olduğu için bilmiyorum hiç bişey
Kola kendin mi yaptınKollarım da mosmor oldu yer kalmayınca ben göbeğe indim
Yarın kontorl var eğer istediğimiz gibi olursa arife günü toplanacak ve 5. Güne ulaşan olursa 2 tane transfer edecek bayram sonundaOksapar pihtilasma hastalarına verilir canim bana verdiler mesela gobek ve koldan yapılıyor aynen bulent hoca 2 tane veriyor muhtemelen bir kaç güne kadar toplar yumurtalarını
Evet taze transfer oldu geriye kalan dondulacak canımTaze transfer mı oldun sen canım,dondurulcak sanıyordum hepsı
Insallah tutunur canim ben hatta hemen yola çıktım transferden snra tutunur inşallah benmde hepimizin de bnm doldurulacak kalmadiYarın kontorl var eğer istediğimiz gibi olursa arife günü toplanacak ve 5. Güne ulaşan olursa 2 tane transfer edecek bayram sonunda
Agri eşigim de yüksek oysa ki koldan kendim değil başkaları yapiyor ama göbeğe de kendim yapmadım canim cesaret edemem çok yakıyorKola kendin mi yaptınay ben becerebilir miyim bilmiyorum göbeği yapabildim ama koldan emin değilim bide yakıyor diyorsun
Bende yola çıkacam transfer sonrası arabanın arkasında yata yata gelirim diye düşünüyorumInsallah tutunur canim ben hatta hemen yola çıktım transferden snra tutunur inşallah benmde hepimizin de bnm doldurulacak kalmadi
Oyy Rabbim görsün hepimizin bunca emeğiniAgri eşigim de yüksek oysa ki koldan kendim değil başkaları yapiyor ama göbeğe de kendim yapmadım canim cesaret edemem çok yakıyor
Transferin yapıldığı saat yapmıştım yaklaşık olarakGünaydın arkadaşlar bir şey soracağım bugün gonapeptyl iğne olacağım istediğin saat yap dediler bende sabah 10 da yapmayı düşündüm erken yapsam diye sizler be zaman yaptınız tek kullanımlık olarak tek doz verildi 3.gunüm bugün
Ben 2. Gün ılık duş almıştımbizdeki bu korku be olacak böyle korkudan duşa giremiyorum ya
Doktorunuza yada ilgili hemşireye mesajYarım yiyorum ama bundan sonra tüm yerim sen evden henüz hiç çıkmadın dimi kuzum benim progestan bitti çıkıp almam gerek sağlık ocağı yazar mı acaba reçeteli reçetesiz fiyat farkı cok mudur
Doktorunuza yada hemşiresine mesaj atın onlar yazıp gönderiyor ilaclar bittiğinde daha sonra progestan ignem bitmişti sağlık ocağı da yazıyorYarım yiyorum ama bundan sonra tüm yerim sen evden henüz hiç çıkmadın dimi kuzum benim progestan bitti çıkıp almam gerek sağlık ocağı yazar mı acaba reçeteli reçetesiz fiyat farkı cok mudur
Söyledim ama yok sizin geleniniz gerekiyor yazamayıp dediDoktorunuza yada ilgili hemşireye mesaj
Doktorunuza yada hemşiresine mesaj atın onlar yazıp gönderiyor ilaclar bittiğinde daha sonra progestan ignem bitmişti sağlık ocağı da yazıyor
Doktordan sokroea değişiyor demekTransferin yapıldığı saat yapmıştım yaklaşık olarak
Yarın deneyeceğim şansımıArkadaşım progestan, estrofem,ecopirin, oksapar,prednol bunları sağlık ocağ, devlet hastanesindeki kadın doğum ve aile hekimi yazıyı bu ilaçları.En azından ben yazdirabildim bazı doktorlar yazmiyormus o yüzden sen şansını dene istersen.Zaten baya masraflı bir süreç o yüzden yazdirabildigim kadarını yazdırip alıyorum
İnsallah kuzum az kaldı güzel haberlerini almaya insallahInsallah canim ya dua et bana da nolur
Bu da belirti hissettirmiş kendini kuzumCanım yanlış hatırlamıyorsam 3. Gün koltuktan kalkarken kramp girdi kasığıma 4. Günden sonrada ağrılar devam etti
İnsallah kuzumAklina kötüsünü getirme birsey olmaz inşallah
Onlar herhangi bir saat söylemediler ben öyle denk getirdim aslındsDoktordan sokroea değişiyor demek
Doktoruma aynı şehirde değilim. Neysek bu konuda hep yardımcı oluyorlar ama baktım sağlık ocağıda yazıyor aynı şekilde artık aile hekimine yZdırıyorumSöyledim ama yok sizin geleniniz gerekiyor yazamayıp dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?