Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin amin aminn kuzum benim yüreğine eline sağlık hiç tanımadan da kalpler bir oluyor onu biliyorum

Canım ilk transferim tazeydi ve negatifti biraz sancılıydı sanki rahmimin içinden bisey kazıyılar gibiydi ve kanamam yoktı kahverengi putur putur geliyordu hep agrım da oldu bikac Gun 2. Transferim donmustu negatif ti hic agrım olmadı adetimde

Benim kanamam fazla ve pihtili rahmimi sanki bicakla kesiyorlar, kesip çekiyorlar sanki ben dun gece dedim ölüyorum kesin vücudum buz gibiydi ama terliyordum en son ilac alip uyudum gece yarisi kalktım sirilsiklamim suanda da var sancim bacaklarimi kesmisler sanki

Canım ben de dün adet oldum taze değildi benim ama yine de normal adetlerime göre biraz sancı oldu ama aşırı değil

Benim adetim çok çok az geldi. Resmen toplasan 1 ped anca dolmuştur. Biraz ağrım oldu yarim ağrı kesici aldım geçti. Çok durgun geçti yani kananmam.

Canım ben de dün adet oldum taze değildi benim ama yine de normal adetlerime göre biraz sancı oldu ama aşırı değil

Benim adetim çok çok az geldi. Resmen toplasan 1 ped anca dolmuştur. Biraz ağrım oldu yarim ağrı kesici aldım geçti. Çok durgun geçti yani kananmam.

Benim kanama fazla pihtili ustteki mesajda da yazdım cok agrim var dün perisan haldeydim.. hayatimdaki en agir regl bu oluyo sanirim

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın

Canım benimde mayısta negatifti ve ilk reglimde hem çok kan geldi hemde şiddetli ağrılar yaşamıştım.Korkma normal.Rabbim en kısa zamanda müjdesiyle mutlu etsin seni.

Canım benimde mayısta negatifti ve ilk reglimde hep çok kan geldi hemde şiddetli ağrılar yaşamıştım.Korkma normal.Rabbim en kısa zamanda müjdesiyle mutlu etsin seni.
Ilaclar ve ignelerden kaynakli hep. Cok agir geciyor adetim

Doktora sordum sakınca yok dedi aslında yollar iyi diye düşünüyordum ama opudan sonra gelirken çok sarstı araba o yüzden bi otelde kalırız muhtemelen. Teşekkür ederim ilgin için
Canım benim yarın benimkilerden haber gelecek ona göre dondurma işlemi yapılacak. Transferim de ilk adetten sonra olacak
Senin neden o kadar çok oldu ki ağrın doktora sordun mu gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…