Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımm cok gecmıs olsun agrıların acıların bı an önce bıtsın ınsaallah

Canım ınsaallah hayırlara vesile olsun
Saol canm
Tamam kuzum kuyamam acil şifa diliyorum
Saol canim
Rabbim acil şifalar versin
Saol canim
Nasil berbat bir durum

Ah kuzum ya bide hava sıcak ya. Duş alınca kanama hafifler mi sende. Bazılarında öyle oluyor ya. Aslında içeriyi temizlemesi daha iyi sanki
Iyi tabiki sokulsun ama hal kalmadi bende... dus gece alıyorum rahat uyumak için

Benim 3 gün sürmüştü canım, sonra rutine döndü. Doktoruna mı danışsan acaba

Sohrab benim transfer de ikinci adete kaldı adet oldum gittim doktora. Değerlerim yüksek çıkmış bu dönem de bekleyelim dedi
Hem erken adet olmussun, hem de e2 degerın dusmemıstır, senın yumurta sayın fazlaydı cunku, neyse bırlıkte bekleriz iyi oldu ben hala opunun etkisini hissediyorum

Hem erken adet olmussun, hem de e2 degerın dusmemıstır, senın yumurta sayın fazlaydı cunku, neyse bırlıkte bekleriz iyi oldu ben hala opunun etkisini hissediyorum
Evet çok erken adet oldum ya aynen birlikte bekleriz artık adet olana kadar geçmiyor sanırım etkisi bugün adetle daha da rahatladım

Evet çok erken adet oldum ya aynen birlikte bekleriz artık adet olana kadar geçmiyor sanırım etkisi bugün adetle daha da rahatladım
Opu gunu saymazsak bugun 5.gün..
İntertettem baktım 7-10 arası olursunuz dıyor.. Ben de bayramdan sonra olsun istiyorum
Senin adetlerın kac gunde bir olur, belki aramızda 1 hafta olur

Opu gunu saymazsak bugun 5.gün..
İntertettem baktım 7-10 arası olursunuz dıyor.. Ben de bayramdan sonra olsun istiyorum
Senin adetlerın kac gunde bir olur, belki aramızda 1 hafta olur
Benim pkos olduğu için düzenli olmaz ama bu erken geldiyse belki o zaman da yine iğnelerin etkisiyle erken gelir ama bakalım. İnşallah bayramdan sonra gelir o zaman canım. Histereskopi hemen adet bitiminde mi yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…