- 4 Temmuz 2021
- 468
- 809
- 53
- 32
Ayy canım maşallah sana çok erken duymussun ne güzelSenin de gözünaydın canım çok sevindim değerinin artmasına. Ben kan baktırmadım aklıma gelmedi hemen dr bulunca gittim muayene olmaya. Çok şükür bi sıkıntı çıkmadı. İnşallah bidaha olmaz da hop oturup hop kalkmayız
Ben normalde adet tarihime göre 6+1 olmalıyım ama bugün 5+6 çıktı. Normal dedi doktor. Bu sefer alttan bakmadı karından göründü ama idrara sıkışık gitmediğim için biraz zorlandıaklında bulunsun sıkışık git mutlaka. İnşallah sen de ilk muayenede duyarsın kalp atışını
AminnnnnAmin canım hepimizin ki inşallah kalp atislarinida duyarız hayırlısıyla
Canım senin 9. Gününde olan lekelenmen tek seferlikmiydi yoksa gün boyu devam etttimi artarakAminnnnn
Transfer 12 temmuz 1 edet emriyo test tarıhi 23 temmuz X xnobodyxSordum pazartesi kan ver dedi yapacagim bisey yok dedi su an.
Dolaptan cikardigin zaman bekletmek mi gerekiyor ?
Idare ediyot kivraniyordum yarim saat once
Eklerim bilgileri yazip beni etiketle gununu embriyo sayisi transfer tarihi test tarihi
Evet şaşırdım ben de beklemiyordumAyy canım maşallah sana çok erken duymussun ne güzelevet sıkışık gitmek benim de aklımda bayramdan sonra gidince suları içip içip giderim artık
Dün oldu transfer canım, 2 tane orta kaliteymiş. Biraz ona canım sıkkın. Sizlere de tabii. Ama bakalım görücez artık burdan sonrasına yapılcak bir şey yok. Bir ton ilaç şu an.Hamd olsun canım, iyi diyelim iyi olsun. Sen nasilsin, hayırlısı ile ne zaman transfer
5.gun embriyosu mu canım hiç canını sıkma tutacaksa her turlu tutacak bizim arkdasın biri orta biri 1.kaliteydi 3.gun masallah ikisi de tuttuDün oldu transfer canım, 2 tane orta kaliteymiş. Biraz ona canım sıkkın. Sizlere de tabii. Ama bakalım görücez artık burdan sonrasına yapılcak bir şey yok. Bir ton ilaç şu an.
5. Gün embriyosu evet canım. Amin inşallah öyle güzel haberler alırız5.gun embriyosu mu canım hiç canını sıkma tutacaksa her turlu tutacak bizim arkdasın biri orta biri 1.kaliteydi 3.gun masallah ikisi de tuttu
Merhaba hayırlı olsun. Transfer gününü baz alınca kaç oluyor? Ya da ben de mi öyle saymalıyımSenin de gözünaydın canım çok sevindim değerinin artmasına. Ben kan baktırmadım aklıma gelmedi hemen dr bulunca gittim muayene olmaya. Çok şükür bi sıkıntı çıkmadı. İnşallah bidaha olmaz da hop oturup hop kalkmayız
Ben normalde adet tarihime göre 6+1 olmalıyım ama bugün 5+6 çıktı. Normal dedi doktor. Bu sefer alttan bakmadı karından göründü ama idrara sıkışık gitmediğim için biraz zorlandıaklında bulunsun sıkışık git mutlaka. İnşallah sen de ilk muayenede duyarsın kalp atışını
Ayy inşallah canım çok heyecanlıyımEvet şaşırdım ben de beklemiyordumkalp atışını duymuşmuydunuz dedi hayır dedim ozaman dinletiyim biraz dedi çok mutlu oldum. Allah sana da nasip etsin inşallah tez zamanda canım. 6+6 olacaksan bence seninki de duyulur
9. Gün akşamı başladı canım artarak değil şöyle tarif edeyim akıntı gibi düşün ama pembe ve lavoya çıkınca peceteye geliyor. 10. Gün biraz daha artmıştı gün boyu devam etti evet ve adet sancım başlamıştı, öğrendikten sonra proluton Depot vurmami istedi doktor o sekilde kesildiCanım senin 9. Gününde olan lekelenmen tek seferlikmiydi yoksa gün boyu devam etttimi artarak
Benim hep kahve geliyor pembe olmadı hiç ilaçları içince kesiliyor ilaç saati gelmeye yakın artıyor yani sadece peçeteye geliyor ama ilk nokta kadardı şimdi biraz daha arttı benimde bu gün hafif hafif sancılarım var çok değil pazartesiye kadar olmazsam test yapacağım inşlllah seninki gibi yerleşmedir benim de9. Gün akşamı başladı canım artarak değil şöyle tarif edeyim akıntı gibi düşün ama pembe ve lavoya çıkınca peceteye geliyor. 10. Gün biraz daha artmıştı gün boyu devam etti evet ve adet sancım başlamıştı, öğrendikten sonra proluton Depot vurmami istedi doktor o sekilde kesildi
Sen agır iş yapma sürekli de yatma kuzum kan akışı olsun rahmine sol yaymaya özen göster sol yatınca rahme kan gidiyormuş yüz üstü yayma yeter5. Gün embriyosu evet canım. Amin inşallah öyle güzel haberler alırız
Evet canım benim de öyleydi ilaçlar biraz azaltıyordduBenim hep kahve geliyor pembe olmadı hiç ilaçları içince kesiliyor ilaç saati gelmeye yakın artıyor yani sadece peçeteye geliyor ama ilk nokta kadardı şimdi biraz daha arttı benimde bu gün hafif hafif sancılarım var çok değil pazartesiye kadar olmazsam test yapacağım inşlllah seninki gibi yerleşmedir benim de
Canım gözün aydın inşallah sağlıkla tutunsun sağlıkla kucağına almayı nasip Rabbim. Moral bozmak yok şuan en çok ihtiyacımız olan şeylerden biri oDün oldu transfer canım, 2 tane orta kaliteymiş. Biraz ona canım sıkkın. Sizlere de tabii. Ama bakalım görücez artık burdan sonrasına yapılcak bir şey yok. Bir ton ilaç şu an.
Var var senin yerleşme insallah hayırlı haberler arefe gününde insallahBenim hep kahve geliyor pembe olmadı hiç ilaçları içince kesiliyor ilaç saati gelmeye yakın artıyor yani sadece peçeteye geliyor ama ilk nokta kadardı şimdi biraz daha arttı benimde bu gün hafif hafif sancılarım var çok değil pazartesiye kadar olmazsam test yapacağım inşlllah seninki gibi yerleşmedir benim de
Tamam ekliyorum
Tamam canım çok sağolSen agır iş yapma sürekli de yatma kuzum kan akışı olsun rahmine sol yaymaya özen göster sol yatınca rahme kan gidiyormuş yüz üstü yayma yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?