• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yakiyor canim biraz ama onlar ne ki ben oksaparla öğrendim yakan ilac neymiş onlar ne ki ohooo bir oksapar oluyirum salya sümük ağlaya aglaya
Daha iğne batınca yandı enjekte etmeden bugün bi tane daha var 🙃 oksapar ne için veriliyor onu da kendimiz yapabiliyormuyuz yani göbekten mi 🙈 ilk olduğu için bilmiyorum hiç bişey 😂

Daha iğne batınca yandı enjekte etmeden bugün bi tane daha var 🙃 oksapar ne için veriliyor onu da kendimiz yapabiliyormuyuz yani göbekten mi 🙈 ilk olduğu için bilmiyorum hiç bişey 😂
Oksapar pihtilasma hastalarına verilir canim bana verdiler mesela gobek ve koldan yapılıyor aynen bulent hoca 2 tane veriyor muhtemelen bir kaç güne kadar toplar yumurtalarını

Oksapar pihtilasma hastalarına verilir canim bana verdiler mesela gobek ve koldan yapılıyor aynen bulent hoca 2 tane veriyor muhtemelen bir kaç güne kadar toplar yumurtalarını
Yarın kontorl var eğer istediğimiz gibi olursa arife günü toplanacak ve 5. Güne ulaşan olursa 2 tane transfer edecek bayram sonunda🤲🏻

Insallah tutunur canim ben hatta hemen yola çıktım transferden snra tutunur inşallah benmde hepimizin de bnm doldurulacak kalmadi
Bende yola çıkacam transfer sonrası arabanın arkasında yata yata gelirim diye düşünüyorum ☺️ Aslında anneannem gile gidecektim ama rahmetli dedemin Mevlüt’üne denk geliyor kalabalık olur orda riske atmak istemiyorum kendimi zaten evimde beklemek istiyordum ama ilk gün yinede ya 🤷🏼‍♀

Agri eşigim de yüksek oysa ki koldan kendim değil başkaları yapiyor ama göbeğe de kendim yapmadım canim cesaret edemem çok yakıyor
Oyy Rabbim görsün hepimizin bunca emeğini🤲🏻 Benim ev sahibim hemşire ben yaparım demişti eğer göbek harici iğne yazarsa doktor. Bende kan pıhtılaşması yok zaten

Günaydın arkadaşlar bir şey soracağım bugün gonapeptyl iğne olacağım istediğin saat yap dediler bende sabah 10 da yapmayı düşündüm erken yapsam diye sizler be zaman yaptınız tek kullanımlık olarak tek doz verildi 3.gunüm bugün
Transferin yapıldığı saat yapmıştım yaklaşık olarak

Yarım yiyorum ama bundan sonra tüm yerim sen evden henüz hiç çıkmadın dimi kuzum benim progestan bitti çıkıp almam gerek sağlık ocağı yazar mı acaba reçeteli reçetesiz fiyat farkı cok mudur
Doktorunuza yada ilgili hemşireye mesaj
Yarım yiyorum ama bundan sonra tüm yerim sen evden henüz hiç çıkmadın dimi kuzum benim progestan bitti çıkıp almam gerek sağlık ocağı yazar mı acaba reçeteli reçetesiz fiyat farkı cok mudur
Doktorunuza yada hemşiresine mesaj atın onlar yazıp gönderiyor ilaclar bittiğinde daha sonra progestan ignem bitmişti sağlık ocağı da yazıyor

Arkadaşım progestan, estrofem,ecopirin, oksapar,prednol bunları sağlık ocağ, devlet hastanesindeki kadın doğum ve aile hekimi yazıyı bu ilaçları.En azından ben yazdirabildim bazı doktorlar yazmiyormus o yüzden sen şansını dene istersen.Zaten baya masraflı bir süreç o yüzden yazdirabildigim kadarını yazdırip alıyorum 🙂
Yarın deneyeceğim şansımı 🙈🙈🙈🥰🥰🥰

Back
X