Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin amin aminn kuzum benim yüreğine eline sağlık hiç tanımadan da kalpler bir oluyor onu biliyorumCanım benim allahim bin kere razı olsun sendenRabbım gönlünden gecen ağzından dökülen tüm bu güzel sözlerin hepsinin en güzelini hayirlisiyla sana versin tabi tüm isteyenlere
bunların hepsi ins geçecek hasretle bekledigimiz evlatlarımıza kavuşacağız ins canım benim hayirlisiyla guzelikle kolaylıkla allahim nasip etsin inş
![]()
Canım ilk transferim tazeydi ve negatifti biraz sancılıydı sanki rahmimin içinden bisey kazıyılar gibiydi ve kanamam yoktı kahverengi putur putur geliyordu hep agrım da oldu bikac Gun 2. Transferim donmustu negatif ti hic agrım olmadı adetimdeHamile olan arkadaşlar rabbim saglikla hayirlisi ile kucaginiza versin inşallah ❤ tek tek etiketleyemedim cok ağır bir adet dönemi geçiriyorum maalesef negatif kan değerim de sıfırdı. 3 gündür cok ağır sancilar cekiyorum bu normal mi negatif görenler ilk adetininiz boyle mi gecti ??
Tedaviye baslayanlara da bol şans diliyorum
Benim gibi negatifi görenlere de sabir ve güç diliyorum umarim ustesinden geliriz umudumuzu tazeler yeniden bu yola koyuluruz![]()
Benim kanamam fazla ve pihtili rahmimi sanki bicakla kesiyorlar, kesip çekiyorlar sanki ben dun gece dedim ölüyorum kesin vücudum buz gibiydi ama terliyordum en son ilac alip uyudum gece yarisi kalktım sirilsiklamim suanda da var sancim bacaklarimi kesmisler sankiCanım ilk transferim tazeydi ve negatifti biraz sancılıydı sanki rahmimin içinden bisey kazıyılar gibiydi ve kanamam yoktı kahverengi putur putur geliyordu hep agrım da oldu bikac Gun 2. Transferim donmustu negatif ti hic agrım olmadı adetimde
Canım ben de dün adet oldum taze değildi benim ama yine de normal adetlerime göre biraz sancı oldu ama aşırı değilHamile olan arkadaşlar rabbim saglikla hayirlisi ile kucaginiza versin inşallah ❤ tek tek etiketleyemedim cok ağır bir adet dönemi geçiriyorum maalesef negatif kan değerim de sıfırdı. 3 gündür cok ağır sancilar cekiyorum bu normal mi negatif görenler ilk adetininiz boyle mi gecti ??
Benim gibi negatifi görenlere de sabir ve güç diliyorum umarim ustesinden geliriz umudumuzu tazeler yeniden bu yola koyuluruz![]()
Benim adetim çok çok az geldi. Resmen toplasan 1 ped anca dolmuştur. Biraz ağrım oldu yarim ağrı kesici aldım geçti. Çok durgun geçti yani kananmam.Hamile olan arkadaşlar rabbim saglikla hayirlisi ile kucaginiza versin inşallah ❤ tek tek etiketleyemedim cok ağır bir adet dönemi geçiriyorum maalesef negatif kan değerim de sıfırdı. 3 gündür cok ağır sancilar cekiyorum bu normal mi negatif görenler ilk adetininiz boyle mi gecti ??
Canım ben de dün adet oldum taze değildi benim ama yine de normal adetlerime göre biraz sancı oldu ama aşırı değil
Benim adetim çok çok az geldi. Resmen toplasan 1 ped anca dolmuştur. Biraz ağrım oldu yarim ağrı kesici aldım geçti. Çok durgun geçti yani kananmam.
Canım ben de dün adet oldum taze değildi benim ama yine de normal adetlerime göre biraz sancı oldu ama aşırı değil
Ben dün duphaston icmedim adetim sökülmeye basladi dunden bsri kanamam fazla. Ilac baskiliyot adetiNegatif olduğunda ilacı bıraktığınızda mı adet olunuyor yoksa hemen kanama başlıyor mu
Hamile olan arkadaşlar rabbim saglikla hayirlisi ile kucaginiza versin inşallah ❤ tek tek etiketleyemedim cok ağır bir adet dönemi geçiriyorum maalesef negatif kan değerim de sıfırdı. 3 gündür cok ağır sancilar cekiyorum bu normal mi negatif görenler ilk adetininiz boyle mi gecti ??
Berbat durumdayim canm agir geciyor adetim.Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Canım benimde mayısta negatifti ve ilk reglimde hem çok kan geldi hemde şiddetli ağrılar yaşamıştım.Korkma normal.Rabbim en kısa zamanda müjdesiyle mutlu etsin seni.Hamile olan arkadaşlar rabbim saglikla hayirlisi ile kucaginiza versin inşallah ❤ tek tek etiketleyemedim cok ağır bir adet dönemi geçiriyorum maalesef negatif kan değerim de sıfırdı. 3 gündür cok ağır sancilar cekiyorum bu normal mi negatif görenler ilk adetininiz boyle mi gecti ??
Ilaclar ve ignelerden kaynakli hep. Cok agir geciyor adetimCanım benimde mayısta negatifti ve ilk reglimde hep çok kan geldi hemde şiddetli ağrılar yaşamıştım.Korkma normal.Rabbim en kısa zamanda müjdesiyle mutlu etsin seni.
Ben dün duphaston icmedim adetim sökülmeye basladi dunden bsri kanamam fazla. Ilac baskiliyot adeti
Rabbim yardımcın olsun canım benim.Evet hep ilaçlardan.Vücudumuzda şaşırıyor artık.2 güne düzelmiş olursun Allahımın izniyleIlaclar ve ignelerden kaynakli hep. Cok agir geciyor adetim
Berbat durumdayim canm agir geciyor adetim.
İnşallah canmRabbim yardımcın olsun canım benim.Evet hep ilaçlardan.Vücudumuzda şaşırıyor artık.2 güne düzelmiş olursun Allahımın izniyle
Kan verdim demiştin sanirim ne durumdasin ?Hadi ya öyle mi ben de duphaston kullanıyorum progestan fitil coraspin ve estrofem hakkımızda hayırlısı
Yapacak bisey yok canm :/Kıyamam ne diyeyim ki![]()
Doktora sordum sakınca yok dedi aslında yollar iyi diye düşünüyordum ama opudan sonra gelirken çok sarstı araba o yüzden bi otelde kalırız muhtemelen. Teşekkür ederim ilgin içinCatlak-kurabiye @Beyza- hanımlar ben transfer sonrası yarım saat yolculukla arkadasa gectım ıkı uc saat oturdum sonra 3 saatlık yola cıktım dogru muydu bılmem ama dr um sıkıntı gormemıstı nasipse transfer zamanınızda dr unuza sorarsanız embrıyo kalıtesıne gore vs belkı degısebılır durum birde bence asıl onemlı gıdecegınız yolların durumunun nasıl oldugu bu lar benı yaptıgım ve dusuncelerım doğru karar her zaman kendınızdedir
![]()
Canım benim yarın benimkilerden haber gelecek ona göre dondurma işlemi yapılacak. Transferim de ilk adetten sonra olacak