Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kizlar sizleri biraz bunalttim sorularla bugun biliyorum,,bagislayin beni ama bi sorum daha olucak acaba diyorum kikikikii kist olusmadurumunda adet gelmemezlik oluyomu???????

Son düzenleme:
elh iyiym cnm. moralim yerinde artik ins. hayalim ewde madem test de var yap da sen de kurtul bizde. hadi meraklandik

iyi olmana sevindim canim.ALLAH baska dert vermesin.bende isterdim yapsin..korkuyor:18::18:

hayalimmmmmmmmmm hadi bi yap da gel beklioz biz seni. gelmeyiz tuvalete kadar kapidayiz. 3 dakka bekle sonrada mujdeeeeee de bize

hayalimmmmmmmmmm hadi bi yap da gel beklioz biz seni. gelmeyiz tuvalete kadar kapidayiz. 3 dakka bekle sonrada mujdeeeeee de bize

ayyyy yok yaa:18: odum patliyo korkuyorum yaa:18::18::18: hic digilse aksami bekliyim diyorum,,,endiseliyim hala... kirmizilarin basina yolda bi halmi geldiki ola :18: kikiki

ayyyy yok yaa:18: odum patliyo korkuyorum yaa:18::18::18: hic digilse aksami bekliyim diyorum,,,endiseliyim hala... kirmizilarin basina yolda bi halmi geldiki ola :18: kikiki

merak etme canim onlarin basina bir sey gelmiyorzamani geldiginde oyundan cikariyorlar.yaparsan rahatlarsin belkide.:44:

iyide olsa kotu de olsa kurtulursun korkudan yapinca. polis cevirmesine takilmis onlar bu arada hemen gelemezler

kizlar hepinizi coook seviyorum ........ en iyi dostlarimsiniz yaa ben simdi camasirlar var onlari bi makineye atayim geliyorum okey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…