selam kızlar ben de geldim kikirik i ikna ettiniz mi test yapmaya
hosgeldin canim.su iciyor.depoyu doldurmasi lazim
ben yumurtlamamo bekliyorum.atesimin dusmesini.dah dusmemis.acaba buay yumurtliycakmiyim
selam kızlar ben de geldim kikirik i ikna ettiniz mi test yapmaya
ben de 2 ay ateş ölçmüştüm cok iyi anlaşılıo yumurtlama ama takvim çizgiyi çekince geç kalmış oluyosun. en güzeli akıntıdan anlaşılıyo ben öyle takip ettim gercekten de yumurtlamadan önceki 3 gün beyaz uzayan bi akıntı geliyo.
evet benim akintim var suan.hesablayici yumurtlama gunu ayin 14 ve ya 15 olarak gosteriyor.bende 2 gundur var bu akinti.atesim dusmemis.acaba yarin dusermi.:44:yoksa gercekdenayin 14 dumu.:44:
esimi ikna edersem ben bu ay korunmucam ama ek olarak da hic bisey yapmicam. esim kalirsa cocuga bisey olur bekleyelim die tutturdu
sen garantide tut isi calis calis yine calis
evet benim akintim var suan.hesablayici yumurtlama gunu ayin 14 ve ya 15 olarak gosteriyor.bende 2 gundur var bu akinti.atesim dusmemis.acaba yarin dusermi.:44:yoksa gercekdenayin 14 dumu.:44:
canım eger akıntın böyle uzayan cinsten esnek bi akıntıysa sakın kaçırma bu günleri çünkü bu akıntı spermlerin daha iyi hareket etmesini sağlıyo. bu akıntı 3 gün sürüyo genelde 3 gün sonunda ateşin düşüp ertesi gün yükselicek işte ozaman yumurtladın demek.ateşin düştüğü günü kaçırma o gün cok değerli.
ben de 2 ay ateş ölçmüştüm cok iyi anlaşılıo yumurtlama ama takvim çizgiyi çekince geç kalmış oluyosun. en güzeli akıntıdan anlaşılıyo ben öyle takip ettim gercekten de yumurtlamadan önceki 3 gün beyaz uzayan bi akıntı geliyo.
esimi ikna edersem ben bu ay korunmucam ama ek olarak da hic bisey yapmicam. esim kalirsa cocuga bisey olur bekleyelim die tutturdu
canim her sey ALLAHIN elinde.ben ilk dusugumu yaptim.doktorum 4 ay bekle dedi.bekledim.sonra 4 aya hamis kaldim.dusugumden 8 ay gecmisdi.ikincide dustu.doktor yine en az 4 ay bekle dedi.duse bilir dedi yine.ben sadece 1 ay korundum.2 ay adet olmadim.kizim oldu.kismet.insallah hayirlisi olsun
herkese selamlar bende geldim nasılsnz bakalım,bende bu uzayan akıntının sebebini hep merak etmişimdir bu ay dediğin gibi bende denicem gerci bu ay yumurtalık takibine başlıcam 2,kez olarak
sweet canım bence senin beklemene hiç gerek yok. bi çok kadın farketmiyo bile regli oldum sanıyo. Allahın izniyle bişeycik olmaz sen çalış..
hoşgeldin canım dene tabi en güzel insan kendi takip ediyo. ben bebek istemeye basladıgımdan beri bi sürü sey ögrendim kendi vücudumla ilgili.
içimden bi ses doktora gitme diyor digeri git diyr ne yapcağımı şaşırdım sorunum belli yumurtalıklarım tembel yumarta uyarıcı ilac vercek onun yerine kuru incir yesem acaba uyarır mı yumurtalıklarımı aklıma takmıyorum allahım nezman nasip ederse o zaman olur diyrum ama bazen şu andaki gibi ağlamak istyrum evde bikedimiz var yavru bize geleli 1 ay bile olmadı sabah yanımda uyurken eşim gledi yanımıza ses yapma dedim cocuk uyuyr dedim :) allah sabır versin hepimize,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?