- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
sorma ya topik 2 gundur cok SIKICI gece 12 den sonra haricorkidem bende deminden beri kendimi ev temizligine verdim cok dusunmemek icin ya ,,silecek yer kalmadi artik,, .....PERIMDE YOK 2 gundur nerde bu kiz ya
kizlar siz nasilsiniz?
kız delüüü ne yapıyon yaptın mı testi bakiim? perimi merak ediyom ben de böyle 2 gün gitmezdi.
EVET BENDE SU KIZI COK MERAK EDIYORUM..YAPMADIM TESTI YAPIYIMI DOKTOR BIDE SANA SORIYIM DEDIM KIKI ,,,SU ICIYORUM BOL BOL AMA IDRAR EN AZ 2 SAAT BEKLEMEMELIMI ???...........................:13:
iyidir canım benim iş güçle uğraştım yemek yaptım. kocamı bekliyorum. bu ev hanımlığını sevdim ben yaaa
ay ne tatlı bende kedi beslemiştim hele yavruyken cok tatlı ve yaramaz oluyolar. canım bence doktora git, hem sana moral oluyo. hem yumurtlama tembelliği varsa kesin gitmen lazım doktor daha iyi takip eder çatlatma iğnesi olursun. bazen yumurtlma oluyo ama yumurta çatlamıyo ozamanda kiste dönüşüyo. benim de öyleydi bisürü küçük kist oluyodu.polikistikover yani.
kacmayin yaaa ben geldim nereyee..rumeysamustafa senin bat nezaman canim ?? YAZDA BERCESTE ARKADASIMIZ SENI LISTEYE EKLESIN
bat nedir ben bilmyrum ki.yenigelen arkdaşlar hoşgeldinizz
2 senelik evliyim ama ben daha 4 5 aydır sevmeye başladım evhanımlğını bence tümden yalan evllilğein en iyi zamanı ilk yıllarıdır diye tümden YALAN :)benim tek sorunum eşim gundü 3 4 saat calışyr onun haricinde hep evde ama alşıtım artıkkız delüüü ne yapıyon yaptın mı testi bakiim? perimi merak ediyom ben de böyle 2 gün gitmezdi.
iyidir canım benim iş güçle uğraştım yemek yaptım. kocamı bekliyorum. bu ev hanımlığını sevdim ben yaaa
KIKI YENI GELEN SENSIN CANIM ONLAR ESKIDI BAT DEMEK Baslangic Adet Tarihi demek
2 senelik evliyim ama ben daha 4 5 aydır sevmeye başladım evhanımlğını bence tümden yalan evllilğein en iyi zamanı ilk yıllarıdır diye tümden yalan :)benim tek sorunum eşim gundü 3 4 saat calışyr onun haricinde hep evde ama alşıtım artık
kızlar folik asit hakkında bilgisi olan var mı gerci doktora gittğmde de sorcam da ben folik asit eksiklğinin belirtilerini baktım bi coğu var bende acaba eksiklk varmidir yumurtalık takibi yapılırken folik asit alabilirmym yada ille hapını mı almak lazım yada hamile kalmadan 3 ay önceden mi başlamk lazım folik asite
nasıl yanı esınımı yenı yenı sevıyorsun ???
yok yav olur mu öyle şey ben eşimi ilk gördgüm andan beri seviyrum da evhanımlğığ zor geldiydi bana,tek yaşarken hayatı evi herşeyi paylaşmakta zorlandım ben
kızlar folik asit hakkında bilgisi olan var mı gerci doktora gittğmde de sorcam da ben folik asit eksiklğinin belirtilerini baktım bi coğu var bende acaba eksiklk varmidir yumurtalık takibi yapılırken folik asit alabilirmym yada ille hapını mı almak lazım yada hamile kalmadan 3 ay önceden mi başlamk lazım folik asite
sevgili hayalim ne iki saati yahu yap gitsiiin:) tabiiki 2 saat beklersen idrara çıkan miktar artar:)ama artık bir şey varsa sabah akşam demez çıkar herhalde
iyi tamam burda bekleyin beni bi yere kacmak yok ve dua edin ben gelene kadar sozmu ????
gebelik planlayan kadınların gebelik planlamadan 3 ay önce folik asit başlamaları gerekir. bir de yumurta kalitesini de olumlu etkilediğinden doğurganlık artıyor. o yüzzden al eczaneden kullanmaya başla canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?