Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kacmayin yaaa ben geldim nereyee.. rumeysamustafa senin bat nezaman canim ?? YAZDA BERCESTE ARKADASIMIZ SENI LISTEYE EKLESIN

sorma ya topik 2 gundur cok SIKICI gece 12 den sonra haric orkidem bende deminden beri kendimi ev temizligine verdim cok dusunmemek icin ya ,,silecek yer kalmadi artik,, .....PERIMDE YOK 2 gundur nerde bu kiz ya

kız delüüü ne yapıyon yaptın mı testi bakiim? perimi merak ediyom ben de böyle 2 gün gitmezdi.

kizlar siz nasilsiniz?

iyidir canım benim iş güçle uğraştım yemek yaptım. kocamı bekliyorum. bu ev hanımlığını sevdim ben yaaa

,,,,,,,,,..............................................................

haklsın 1.yumurtalık takibim sonunda nur topu gibi 6 cm kistim olmştu bi doktora gittim ilk 6 cm sonra 2 hafta sonra 4cm düşmüştü kenodi doktoruma gidince 6 cm kistin var doğum kontrl hapı verdi ogun ne ağlamıştım diger doktora ne saymıştm :) bizim kedi bi yaramz bi yaramaz görmeniz lazım bi de oyun sırasında ısırmasa daha cok sevcem de :)

2 senelik evliyim ama ben daha 4 5 aydır sevmeye başladım evhanımlğını bence tümden yalan evllilğein en iyi zamanı ilk yıllarıdır diye tümden YALAN :)benim tek sorunum eşim gundü 3 4 saat calışyr onun haricinde hep evde ama alşıtım artık

nasıl yanı esınımı yenı yenı sevıyorsun ???

kızlar folik asit hakkında bilgisi olan var mı gerci doktora gittğmde de sorcam da ben folik asit eksiklğinin belirtilerini baktım bi coğu var bende acaba eksiklk varmidir yumurtalık takibi yapılırken folik asit alabilirmym yada ille hapını mı almak lazım yada hamile kalmadan 3 ay önceden mi başlamk lazım folik asite

BEN BILMIYORUM CANIM ASIT MASIT ,,,bi tane doktorumuz var na asagida oturuyor sesi cikmiyo bugun o baska ,,orkide doktor o bilir kesin

Son düzenleme:
sevgili hayalim ne iki saati yahu yap gitsiiin:) tabiiki 2 saat beklersen idrara çıkan miktar artar:)ama artık bir şey varsa sabah akşam demez çıkar herhalde

gebelik planlayan kadınların gebelik planlamadan 3 ay önce folik asit başlamaları gerekir. bir de yumurta kalitesini de olumlu etkilediğinden doğurganlık artıyor. o yüzzden al eczaneden kullanmaya başla canım

gebelik planlayan kadınların gebelik planlamadan 3 ay önce folik asit başlamaları gerekir. bir de yumurta kalitesini de olumlu etkilediğinden doğurganlık artıyor. o yüzzden al eczaneden kullanmaya başla canım

teşekkür edeirim tavsyeniz icin peki folik asit eksikğlinin anlaşıldğı bi tahlil falan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…