Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Kocaman bır negatıf cok uzuldum yaaa.. Acaba kıst mı oldu orkıdem kıst olunca adet gelırmı gelmezmı ??

Kocaman bır negatıf cok uzuldum yaaa.. Acaba kıst mı oldu orkıdem kıst olunca adet gelırmı gelmezmı ??

kız deliii ağlama. zaten büyük ihtimalle ilişki olmadığı için beklemiyorduk. çok önemli bir gecikmen yok üstelik. korkma. kist olunca adet biraz gecikebir. en güzeli yarın gidersin ultrason yapar doktorun.

kız deliii ağlama. zaten büyük ihtimalle ilişki olmadığı için beklemiyorduk. çok önemli bir gecikmen yok üstelik. korkma. kist olunca adet biraz gecikebir. en güzeli yarın gidersin ultrason yapar doktorun.

dün pembe kanaman vardı. muhtemelen adet olacaksin

kız deliii ağlama. Zaten büyük ihtimalle ilişki olmadığı için beklemiyorduk. çok önemli bir gecikmen yok üstelik. Korkma. Kist olunca adet biraz gecikebir. En güzeli yarın gidersin ultrason yapar doktorun.

evet muhakak doktora gıtmelıyım Hıc aksamazdıkı

benimde kistim vardı ve o ay 1 gun sonra adet oldum ve 1 gun sürmüştü,üzme kendini hayırlısı diyelim

EVET GECE minacik bi damla pembe geldi ,devami gelir sandim bugun gelmedi iste gelse bian once bari

kız dün na şuraya yazdım. o adet gelecek kist olsa bile o folikül kisti çok korkulacak bir şey değil. olduğu tarafta hafif kasıkta batma yapabilir. kist zaten çoğunlukla bir sonraki adete kadar kendiliğinden geriliyor, küçülüyor, ve sonunda kayboluyor.

evet sen na oraya yazmistin halbuki salak kafa ne diye umitlendiysem ,,kiki sabah doktorum LINE hanimi hemen aramam lazim ne etsin etsin cabuk adetlerimi geri getirsin keske icmeseydim o ilaci ,,bide bu ayada yazdi cadi

ben eve yakn özel bi doktora gittim 1 gun adet olunca.alttan muayen etti 6 cmve 4cm kist var dedi 2 hafta sonra tekrar cağırıdı tekrar ölçtü 4cmve 2 cm düşmüş dedi adet söktürcü kullandım iğne olanı 1 hafta icinde adet olman lazım dedi olmadım.sonra ilaca boğmayalım dedi bekleyelim dedi adet olunca ilk dokturma gittim ultrsonla karından baktı 6 cm kistin var dedi doğum kntrol hapı verdi bana.ozman acayip bişekilde afallamıştım iki doktor birbirdn afrklı ölcümler

benim doktor bana hiç bişey vermedi adetle beraber kendiliğinden gider o dedi gercekten de öyle oldu ilk ay sol yumurtalıgımdakiler gitti, bu ayda sağ yumurtalıgımda hemorajik kist vardı o gitti demekki hamile kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…