teşekkür edeirim tavsyeniz icin peki folik asit eksikğlinin anlaşıldğı bi tahlil falan varmı
:18::18::18::18: yap sonucu ne çıkarsa çıksın rahatla. adetin yarın da gelmezse test pozitif çıkmazsa doktoruna gidersin. Line hanıma
heeee ben yanlis anlamisim ,,ozaman
ayyy bu kiki test yapmaya mı gitti inşallah pozitif çıkar yaa
Kocaman bır negatıfcok uzuldum yaaa.. Acaba kıst mı oldu orkıdem kıst olunca adet gelırmı gelmezmı ??
Kocaman bır negatıfcok uzuldum yaaa.. Acaba kıst mı oldu orkıdem kıst olunca adet gelırmı gelmezmı ??
kız deliii ağlama. zaten büyük ihtimalle ilişki olmadığı için beklemiyorduk. çok önemli bir gecikmen yok üstelik. korkma. kist olunca adet biraz gecikebir. en güzeli yarın gidersin ultrason yapar doktorun.
kız deliii ağlama. Zaten büyük ihtimalle ilişki olmadığı için beklemiyorduk. çok önemli bir gecikmen yok üstelik. Korkma. Kist olunca adet biraz gecikebir. En güzeli yarın gidersin ultrason yapar doktorun.
kız deliii ağlama. zaten büyük ihtimalle ilişki olmadığı için beklemiyorduk. çok önemli bir gecikmen yok üstelik. korkma. kist olunca adet biraz gecikebir. en güzeli yarın gidersin ultrason yapar doktorun.
dün pembe kanaman vardı. muhtemelen adet olacaksin
EVET GECE minacik bi damla pembe geldi ,devami gelir sandim bugun gelmedi istegelse bian once bari
kız dün na şuraya yazdım. o adet gelecekkist olsa bile o folikül kisti çok korkulacak bir şey değil. olduğu tarafta hafif kasıkta batma yapabilir. kist zaten çoğunlukla bir sonraki adete kadar kendiliğinden geriliyor, küçülüyor, ve sonunda kayboluyor.
kız dün na şuraya yazdım. o adet gelecekkist olsa bile o folikül kisti çok korkulacak bir şey değil. olduğu tarafta hafif kasıkta batma yapabilir. kist zaten çoğunlukla bir sonraki adete kadar kendiliğinden geriliyor, küçülüyor, ve sonunda kayboluyor.
ben eve yakn özel bi doktora gittim 1 gun adet olunca.alttan muayen etti 6 cmve 4cm kist var dedi 2 hafta sonra tekrar cağırıdı tekrar ölçtü 4cmve 2 cm düşmüş dedi adet söktürcü kullandım iğne olanı 1 hafta icinde adet olman lazım dedi olmadım.sonra ilaca boğmayalım dedi bekleyelim dedi adet olunca ilk dokturma gittim ultrsonla karından baktı 6 cm kistin var dedi doğum kntrol hapı verdi bana.ozman acayip bişekilde afallamıştım iki doktor birbirdn afrklı ölcümler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?