bekle bekle uyuma sakin ,,soyle guzel kokular sur ,yokmu sexy bisey giy bari ,,guzel cariye ol hunkarina ,,:115:
bunlar tek bir isi beraber degilher isi beraber yapiyorlar dimek
Rumeysa nasılsın
Aynen oyle sekerim buz ayrılamayiz hastalıkta saglıkta diye imza attık
kiz ne guluyorsun tavsiyelerde bulunuyorum ,,dinle sen baciniii ,,vay anasini anadan dogumasin ha peeee KIKIKIKIKII
anadan dogmami.tabiki babadan nasil dogulurki..evet giyinmisim bu arada.koku falan tamam.incirde yiyorum.patlasin artik yumurtam
kiz sen simdi 13 haziranda adet olucan sonra calismalar baslicak yanlis anlamadim dimi ????
iyyim bartek teşekkürederim saedce ara ara ağlamak isityorum nedensiz olarak onunharicinde iyiym
anadan dogmami.tabiki babadan nasil dogulurki..evet giyinmisim bu arada.koku falan tamam.incirde yiyorum.patlasin artik yumurtam
iyyim bartek teşekkürederim saedce ara ara ağlamak isityorum nedensiz olarak onunharicinde iyiym
her sey iyi olucak canim.aglama lutfeninsallah en yakin zamanda alirsin bebisini kucagina
Aynen oyle sekerim buz ayrılamayiz hastalıkta saglıkta diye imza attık
Bende şimdi yiyordum inciri içindeki kurdu görünce midem bulandı icine bakmadan yeme
beklediğim bat tarih evet 13 ü :) beklyruz bakalım hayrılısısonra eve artık kuru incir enerji vercek ne varsa depolarım bu ay biraz sıkı tutucam calışmaları ama sonucta allahım verirse olur inşallah calışmalar sounc verir
vay be kiskandim bu mutlulugunuzu haabenimki bi yatakta yanimda baska yok KIIIkikikikiiiii
2 numarali pozisyon aklinda bulunsun ,,,hep oyle durman gerekmiyor gol atarken o sekle gir yeter ,,ve kalkma ayaklar oyle kalsin 20 dk ,,kolay gelsin bacim ,ben seni babadan dogma sandiydim kusura kalma
2 numarami?o hangisi?:26::26:vay sende baya numaralar varmis
2 numarami?o hangisi?:26::26:vay sende baya numaralar varmis
Bende şimdi yiyordum inciri içindeki kurdu görünce midem bulandı icine bakmadan yeme
Canım sen soğan kürünü yaptın mı hiç ağlama değmez hayat göz yaslarına sonra bugünleri hatırlar gülersin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?