Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kiz ne guluyorsun tavsiyelerde bulunuyorum ,,dinle sen baciniii ,,vay anasini anadan dogumasin ha peeee KIKIKIKIKII

anadan dogmami.tabiki babadan nasil dogulurki..evet giyinmisim bu arada.koku falan tamam.incirde yiyorum.patlasin artik yumurtam

kiz sen simdi 13 haziranda adet olucan sonra calismalar baslicak yanlis anlamadim dimi ????

beklediğim bat tarih evet 13 ü :) beklyruz bakalım hayrılısı sonra eve artık kuru incir enerji vercek ne varsa depolarım bu ay biraz sıkı tutucam calışmaları ama sonucta allahım verirse olur inşallah calışmalar sounc verir

anadan dogmami.tabiki babadan nasil dogulurki..evet giyinmisim bu arada.koku falan tamam.incirde yiyorum.patlasin artik yumurtam

2 numarali pozisyon aklinda bulunsun ,,,hep oyle durman gerekmiyor gol atarken o sekle gir yeter ,,ve kalkma ayaklar oyle kalsin 20 dk ,,kolay gelsin bacim ,ben seni babadan dogma sandiydim kusura kalma

Bende şimdi yiyordum inciri içindeki kurdu görünce midem bulandı icine bakmadan yeme

ayyy ne migde bulandiricisin sen barteeekk birak kadin yiyordu be

anladim canim peki bu ay hic calismadinizmi ?? 13 bi umut degilmi simdilik

2 numarali pozisyon aklinda bulunsun ,,,hep oyle durman gerekmiyor gol atarken o sekle gir yeter ,,ve kalkma ayaklar oyle kalsin 20 dk ,,kolay gelsin bacim ,ben seni babadan dogma sandiydim kusura kalma

2 numarami?o hangisi?:26::26:vay sende baya numaralar varmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…