kurdmuuuuuuuuukiz ben bakmadan yutuyordum onlari yaaaaaaa:18::18:karnim kurd doldu desene
İNŞALLAH BAT TARİHİ YAKLAŞTI YA HERHALDE STRES OLDUM AĞLAMYORUM AĞLAMAMAK İÇİN ZOR TUTUYORUM BIRAKSAM GÖL OLUR .) SAĞOLSUN Berceste sayesinde bi olayada ortak oldum daha iyi hissediyrum kendimi
bende numara cokta sende is yok ayakta uyuyorsun ben neyapiyim birazcik gecmisse gitseydin berceste tekrar kopyalamisti gorurdun numaralarikikiki
iyyim bartek teşekkürederim saedce ara ara ağlamak isityorum nedensiz olarak onunharicinde iyiym
bana soğannnnn kürü demeyinnnnnnn bi yaptım 2 gun midem alt üst oldu kuru incir alcam ama kür yapmıcam günde 3 4 tane yerim
artık
kiz ne aglamasi be ,,bende bu kiz niye hic konusmuyo diyodum ayyy delirdinmi sen aglicaksan ozaman bende kendimi asmam lazim deli ,,nevar ortada sankim
hosgeldiniz kizlar.
perim misafirlerin gittimi?
ben bu sogan kurunu yapsam adet olurmuyum acaba ???:26:
sen bir sey yapmane oldugunu oyren once......
Yok anasını satıiiim dışarı gittiler gelirler çorba iceceklerrrrrsize bakım dedim
tememmm kizma hemen ,,,eger gebislik yoksa ozaman demek istedim
ben bu yumurta işnde yeniyim canım valla üç tane duyunca vaoww falan dedik
arkadaşlardan senin kaç yumurtan var diyen oldu
inşallah hepimizin yumurtalarıda döllenir inşallahh:26:
bu arada kızlar salatı tefriciye okuyacam birlikte okuyalım derseniz paylaştıracam 100 tane
corbami.bu saatdemi:44::44:sen A.B.D demi yasiyorsun
perim o nasil misafir saat burda 12 :14 ordaaa 01:14 olmali bu saate kadaruykum geldi gidin de kiki
nasilsin canim iyimisin ,,bugun benle hic konusmadin kustukmu
perim o nasil misafir saat burda 12 :14 ordaaa 01:14 olmali bu saate kadaruykum geldi gidin de kiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?