ooooo 3700 oldu ben hiç okuyamadımBugün okuyacam inşallahhh
cok gecmis olsun canim bol bol yogurt yemege calisin.iyi gelir.
selam kızlar
çok şükür ben geldim nasılsınız
ben biraz kötüyüm eşim dün zehirlendi
dün misafir gelecekti yemek yapıyodum sen kalk temizlik yap
çamaşır suyu nu tüm deterjanlarla karıştırmış
tuvaleti temizleyim demiş bana yardım ediyo güya
kokusu mutfağa kadar geldi bi baktım adam öksürmekten nefes alamıyo
hastaneye gittik çok kötüymüş yaaa ablam gelecekti biz onlara gittik misafirliğe
eve gece 12 de girdik her yeri yıkadım sabahta ben kötü oldum hala kokuyo evvv
siz ne yaptınız
ANAM BURDAKİ HEMŞİRELERE DOKTORLARA YÜCE RABBBİM VİCDAN VERSİN HOŞGÖRÜ VERSİN.BURDAKİLERİ SANKİ ZORLA CALIŞTIRYORLAR HASTAHANELERDE...BİLMİYRUM TEK TARAFLI BAKIP GÜNAHLARINIDA ALMAK İSTEMYRUMARA AMA COK ACAİYP BURDAKİLER ARADA İYİ OLANLARI CIKIYOR ELBET AMA OKADAR AZLARKİ COĞUNLUGUN ARASINDA BULMAK ZOR OLUYR ONLARI..KENDİM İCİİP KENDİM UYDRUYRUM FİNCANDAN ŞEKİLLER UYDURYURM İŞTE EĞLENCE
buradada cok nadir gorursun oyle kisileri.gecen ay iste kan verdim bayildim iki saat yattim kendime gelemedim esimde ise gec kaliyordu mecbur aklkip eve gitmem lazimdi neyse zorla yuruyordum te karsidan yasli kadin calisanlar vardi kosa kosa geliyorlar yanima yardima hemen tekerleli sandalye getirdiler midem bulaniyor dedim hemen su poset getirdiler iyiyim demesem kaldirmiyacaklar oturdugum yerden.bana hic kotu hemsire denk gelmedi cok sukur .yabanci ulke musluman degiller ama genede merhemetliler hastalara karsi umursuz davranmiyorlar.
Kiz gunaydinlar hayirli sabahlar ya bana sans getirdiniz sans meleklerimsiniz opiyorum sizler. Simdi test yaptim
Cift cizgi allahim insallah kimyasal olmaz bu sefer tam bi gol atmisizdir. Dua edin kizlar sevinemiyorum bile bisey olucak diye. Simdi kahvalti yapicaz opuyorum
Hayırlı olsun canım ins korktuğuna uğramazsın bebisini kucağına almak nasip olur ins darısı bizlerede aminnnnn
tebrik ederim, rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Kiz gunaydinlar hayirli sabahlar ya bana sans getirdiniz sans meleklerimsiniz opiyorum sizler. Simdi test yaptim
Cift cizgi allahim insallah kimyasal olmaz bu sefer tam bi gol atmisizdir. Dua edin kizlar sevinemiyorum bile bisey olucak diye. Simdi kahvalti yapicaz opuyorum
Bende rüyamda yakın bi aile ferdim büyük ihtimal kızkardeşim doğum yapmış onu hastaheneye yatırmışım sonra eltimin yanına gitmişim sonra hastahaneye geridöndümdğümde sanırsam kızı olmuştu ama göremedim bebeği...rüyalarıma fallara girmeye başladı
ayy harika bir haber buuuuuuuu
çok sevindin inşallah hemen kalp atışlarınıda duyarsın canım yaaa
aklına kötü şeyler getirme kimyasal falan
bu sefer bebeğin seninle canım
beni bu topicte kimsecikler sallamıyo bişeyler yazıyorum cevap yazan yok yorum yapan yok gelmicem artık heeistemiyosanız giderim
hortensiaa tebrik ederim canım:118: Allah kucağına almayı nasip etsin.. Allah bize de bu günleri göstersin inşallah canım korkma aklına kötü şeyler getirme canım
bercestem geçmiş olsun canım Allah korumuş :18:
iyiki varsinizya iyiki buraya uye olmusum nasil sevindiriyorsunuz mutlu oluyorum yazdiklarinizdan.icimi rahatlatiyorsunuz allah hepinizden razi olsun.insallah bu sefer kalp atisinida duyariz kucagimizada aliriz.allahim herkse nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?