Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Bende rüyamda yakın bi aile ferdim büyük ihtimal kızkardeşim doğum yapmış onu hastaheneye yatırmışım sonra eltimin yanına gitmişim sonra hastahaneye geridöndümdğümde sanırsam kızı olmuştu ama göremedim bebeği...rüyalarıma fallara girmeye başladı

Canım çok gecmis olsun

Hayırlı olsun canım ins korktuğuna uğramazsın bebisini kucağına almak nasip olur ins darısı bizlerede aminnnnn

hortensiaa tebrik ederim canım:118: Allah kucağına almayı nasip etsin.. Allah bize de bu günleri göstersin inşallah canım korkma aklına kötü şeyler getirme canım

bercestem geçmiş olsun canım Allah korumuş :18:

berceste geçmiş olsun

kızlar şirketten bir arkadaşım 2 yıldır hamile kalamıyordu tüp bebek tedavisine başlıyorlardı ege üniv.de
ve bu ay adeti ilk defa gecikti dün test yaptı çift çizgi inanamadı
bu sabah yine yaptı pozitif :)) az öncede kan testi yaptrdı geldi hala şokta kendisi :)

ayy harika bir haber buuuuuuuu
çok sevindin inşallah hemen kalp atışlarınıda duyarsın canım yaaa
aklına kötü şeyler getirme kimyasal falan
bu sefer bebeğin seninle canım

vallahi ben hergece ruyamda bebek goruyorum hemde okadar guzel bebeklerki cok sevimliler.sonunda ruyalarim gerceklesecekmi ne :)

Berceste bat a az kalmış belirtiler var mı bu arada ben adet olacak gibi hissediyorum belime dünden beri sancılar giriyo sivilcemde çıkmış

beni bu topicte kimsecikler sallamıyo bişeyler yazıyorum cevap yazan yok yorum yapan yok gelmicem artık hee istemiyosanız giderim

ayy harika bir haber buuuuuuuu
çok sevindin inşallah hemen kalp atışlarınıda duyarsın canım yaaa
aklına kötü şeyler getirme kimyasal falan
bu sefer bebeğin seninle canım

iyiki varsinizya iyiki buraya uye olmusum nasil sevindiriyorsunuz mutlu oluyorum yazdiklarinizdan.icimi rahatlatiyorsunuz allah hepinizden razi olsun.insallah bu sefer kalp atisinida duyariz kucagimizada aliriz.allahim herkse nasip etsin

sagolasin canim amin insallah allah isteyen herkese nasip etsin dualarinizda kabul olsun insallah.elimizde olmuyor ama sizler cok icimi rahatlattiniz cok sagolun.

iyiki varsinizya iyiki buraya uye olmusum nasil sevindiriyorsunuz mutlu oluyorum yazdiklarinizdan.icimi rahatlatiyorsunuz allah hepinizden razi olsun.insallah bu sefer kalp atisinida duyariz kucagimizada aliriz.allahim herkse nasip etsin

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…