Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Maşallah maşallah güzel haberler almak cokkg üzellll Inşallahbizde yşayabilirz bu duyguları

Ayyyy ne güzel bir sürpriz olmuş Allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere olsun inşallah

beni bu topicte kimsecikler sallamıyo bişeyler yazıyorum cevap yazan yok yorum yapan yok gelmicem artık hee istemiyosanız giderim

Aaaa Buda nerden çıktı kızların gözünden kacmistir burda hepimiz birbirimizi tanımıyoruz sana kasti yapılan bir şey olamaz hepimiz birbirimizi tanımadığımız halde çok seviyoruz birbirimize dualar ediyoruz sende dualarimizdasin öyle düşünme

Berceste bat a az kalmış belirtiler var mı bu arada ben adet olacak gibi hissediyorum belime dünden beri sancılar giriyo sivilcemde çıkmış

hamileliktede sivilce çıkıyo bel ağrıması hamişliktede var
inşallah hamişizdir canım
bende sadece göğüs hassasiyeti var valla sancım olacak diye korkuyorum
ama şimdilik normalll bu arada 25 inde kana gidecem dr öyle demişti
ama içim ferahh yaa

tatlım benmki planlı yapılmış bişi değil ben daha çok yeni evliyim 1 haftadır mide bulantısından bıktım buna benzer belirtiler var işte neyse
hayırlısı neyse o olsun :)

Ayyy inşallah canım Allah yüzümüzü güldürsün ya benim bat 1 Temmuz bu kadar erken olamam demi Perşembe yünü yumoslar çatlamıştı resmen adet sancısı

benimde gundru karnim agiriyor aralikla geliyor ,gogus uclarimida iki gundur hassasiyet var cok acimiyorlar ama SIKISTIRINCA cok aciyor,hafifte dolgunluk var.baskada bisey yok bende.

kızlar elabek hamile mi
hani negatifti kan sonucu adetini beklyorduk Allahıııııımm sen çoooooookkkk büyüksün :26::26:
kızlar yaa şoktayım sağolun sayenizde bugün çok iyiyim

elabebekimmmmmm çok tebbrik ederim canım inşalllaaahh hemen kalp atışlarınıda duyarsın

berceste merhaba canım nasılsın var mı yeni haberler

eliffff naber canım bende durumlar aynı hiç değişiklik yok canım
iki aydır yumurta takibi yaptık bekliyoruz sen ne yaptın canım arkadaşım atlatabildin mi biraz
inşallah bebişlerimiz gelecek

eliffff naber canım bende durumlar aynı hiç değişiklik yok canım
iki aydır yumurta takibi yaptık bekliyoruz sen ne yaptın canım arkadaşım atlatabildin mi biraz
inşallah bebişlerimiz gelecek

Canım bende iyi olmaya çallışıyorum gün geçtikçe unutacağıma daha çok aklıma geliyor benimde bu ay yumurta takibi oldu tekrar çatlatma iğnesi oldum adet günümü bekliyorum canım inşallah Allah tüm isteyenlerin kucağını doldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…