Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bercesteeee hosgeldinnnn
canım dualar bitmiş duasını da yapmıssın Allah kabul etsin..ben fazla katkıda bulunamadım bu hafta okulda evrak işleri felan onlarla uğrastım

bercesteeee hosgeldinnnn
canım dualar bitmiş duasını da yapmıssın Allah kabul etsin..ben fazla katkıda bulunamadım bu hafta okulda evrak işleri felan onlarla uğrastım

olsun canım inşallah hepimie dua ettim Allahım geri çevirmez :26:
bende çok yoğunum yaa dedim ya bi seminerde dinleniyorum bizimde hareketli seminer
ama evde daha çok yoruluyorum
bu arada stres başladı bende bakaım hamiş miyim
p.tesi adet günüm teste gitcem hayırlısı baklım
ben daha rüyamda görmedim de ablam beni hamiş görmiş rüyasında ona güveniyorum

aayy hadi inşallah canım bebiş haberini bekliyorum sabırsızlıklaaaa
çok fazla yorma kendinii dikkat etttt

aayy hadi inşallah canım bebiş haberini bekliyorum sabırsızlıklaaaa
çok fazla yorma kendinii dikkat etttt

yok çok yormuyorum zaten ablam geldi hiç bişey yaptırmadı akşam
yemeklerin servisi falan
hatta bulaşık yıarken o yıkadı ben yattım
insanın ablasının olması süper bişey
senin durumlar nasıl canım

ayy ne güzeldir..ben tek çocuk olduğum için o duyguları yaşayamıyorum maaleseff
bende tüp bebek tedavisine basladım iğneleri yapıyoruz eşimle göbekten 4.iğnemdi bugün..
pazartesi kontrolüm var bakalım inşallah gelişir yumoşlar.

biliyorum tedaviye başladığını canım
inşallahh bebişimiz bize tutuncak
benim içinde p.tesi önemli :118:
inşallah seninde yumoşların olurda ikizin olur kızz
bi kerede olsun inşallah bende istiyorum yaaa ikiz olsun

çok geçmiş olsun canım
ama normal yoldan hamile kalabilmende çok güzel değil mi
inşallah hemen hamiş kalırsın canım
peki nezamandı batın listede yoksun sanırım

Listede varım. 29 Haziran'a kadar allahtan ümit kesilmez :)

Düşük yaptığımda 5 haftalıktı. herkes beni teselli etmeye çalışıyordu ama benim bir yanım çok mutlu oldu. Ferahladım, rahatladım, hafifledim... tüp bebek yapmak zorunda olmak demek infertil olduğum anlamına geliyor ya. İnfertil olmadığımı öğrenmek beni öyle mutlu etti öyle moralimi düzelttiki anlatamam. Allahım hepimize tez zamanda hamiş olmayı ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, inşallah.
Bide bencil kaynana zulmünden bizleri koru yarabbim. Amin.

baktım listeye aslında görememişim canım
düşük yapınca niye ferahladın canım zor bir hamilelik mi geçirdin inşallah hemen ferah ferah hamiş kalırız
hayırdır kayınvaliden huysuz mudur canım ben severim kaynanamı
tabii dişlerimi arada gösteririm ama zordur huysuz kaynanalar

Canım inşallah sağlıkla gelişir yumoşlar. Duaların seninle.

Ben hamile olduğumu anladıktan 2 - 3 gün sonra düşük yaptım. hamilelikten doğru düzgün birsey anlamadım.
Bana hamile kalamayacağımı söyleyen bir sürü doktora gitmiştim. Yıllardır bu yüzden psikolojimi 6 ay deneyip sonra tüp bebek çalışmalarına başlıycaz diye hazırladım. Maddi imkanlarımı da ayarladım ve geçen ay denemeye başlamaya karar verdik.
4 yıllık evliyim ve tüm doktor raporlarına rağmen, ilk denememde hamile kaldım.
Düşük yapmayı kimse istemez tabi ama ben hamile kalabilme potansiyelim olduğuna öyle çok sevindim ki doktorum 2 yıl denemeye devam edeceksiniz dediğinde üzülmedim bile. Okadar karışık duygular içindeydimki neye üzüleyim neye sevineyim bilemedim. Kanamam çok şiddetli oldu. 3 gün baygın yattım. sonunda herşey bittiğinde kendimi ferahlamış hissediyordum.

herkesin gözünde çocuğu olmuyo diye görükmek çok kötü tabii.helede eşinin ailesi yanında.bnm eşim çocklerı çok aşırı sever.hep sen istemiysun heralde gibi durumlar oldu evde.oysa eşim kndi istemiyodu.şimdi ikimzde istyruz 4 aydr.allh herkese istdği zaman versin aratmasın inş.

selam kizlar ne yapiyonuzya benim belim cok kotu agriyor kirilicak sankisimdide mecburen parka goturucem kizimioptum hepinizi

selam kizlar ne yapiyonuzya benim belim cok kotu agriyor kirilicak sankisimdide mecburen parka goturucem kizimioptum hepinizi

ayyyy kizlar benimde bademcikler yine sismeye basliyor bogazim yanmaya basliyor usuttum galiba temizlik yapacam diye ,hemen ilac ictim ama ins baslamadan yok olur bide bide hic olmayan bisey dun bi sefer bugunde 2 sefer oldu ani bas donmesi 2-3 saniye gibi ayy ben galiba cok hastalanicam

sanada gecmis olsun nazlimaaa:44:

canım ne duası bu.istiareye mi yatıyorsunuz.bana da anlatırsanız sevinirim

geçmiş olsun canım yaa kaynanadan sonra giriştin temizliğe açtın camları kapıları hasta oldun tabii..dikkat et kendine tatlımm..

geçmiş olsun canım yaa kaynanadan sonra giriştin temizliğe açtın camları kapıları hasta oldun tabii..dikkat et kendine tatlımm..

saol canim...vallaha cok yaniyo kiki nin bogaziiiiiii topiktede hayalet gezinecek nerdeyse ,,olsalar bile kimsenin konustugu yok pehhh

saol canim...vallaha cok yaniyo kiki nin bogaziiiiiii topiktede hayalet gezinecek nerdeyse ,,olsalar bile kimsenin konustugu yok pehhh

kııııııııııııııızzzzzzzzzllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr biiiiiii ssssssssseeeeeeeeeeesssssssssssss veeeeeeeeerrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaaaa

kııııııııııııııızzzzzzzzzllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr biiiiiii ssssssssseeeeeeeeeeesssssssssssss veeeeeeeeerrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaaaa

1 -2 seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssssssssssssssss uleeeeeeaeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn kikikikikiki

yanliziz dostlarim yanliziz yanlizzo eski halimizdeenn eser yok simidi isdirap icinde yaniyok simidiii ahhh ahhh konusun ne olurrr giderim simdiiiiii yanlizim dostlarim yanlizim yanlizz

he guzel beste yaptim kikiki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…