bercesteeee hosgeldinnnn
canım dualar bitmiş duasını da yapmıssın Allah kabul etsin..ben fazla katkıda bulunamadım bu hafta okulda evrak işleri felan onlarla uğrastım
olsun canım inşallah hepimie dua ettim Allahım geri çevirmez :26:
bende çok yoğunum yaa dedim ya bi seminerde dinleniyorum bizimde hareketli seminer
ama evde daha çok yoruluyorum
bu arada stres başladı bende bakaım hamiş miyim
p.tesi adet günüm teste gitcem hayırlısı baklım
ben daha rüyamda görmedim de ablam beni hamiş görmiş rüyasında ona güveniyorum
aayy hadi inşallah canım bebiş haberini bekliyorum sabırsızlıklaaaa
çok fazla yorma kendinii dikkat etttt
yok çok yormuyorum zaten ablam geldi hiç bişey yaptırmadı akşam
yemeklerin servisi falan
hatta bulaşık yıarken o yıkadı ben yattım
insanın ablasının olması süper bişey
senin durumlar nasıl canım
ayy ne güzeldir..ben tek çocuk olduğum için o duyguları yaşayamıyorum maaleseff
bende tüp bebek tedavisine basladım iğneleri yapıyoruz eşimle göbekten 4.iğnemdi bugün..
pazartesi kontrolüm var bakalım inşallah gelişir yumoşlar.
çok geçmiş olsun canım
ama normal yoldan hamile kalabilmende çok güzel değil mi
inşallah hemen hamiş kalırsın canım
peki nezamandı batın listede yoksun sanırım
Listede varım. 29 Haziran'a kadar allahtan ümit kesilmez :)
Düşük yaptığımda 5 haftalıktı. herkes beni teselli etmeye çalışıyordu ama benim bir yanım çok mutlu oldu. Ferahladım, rahatladım, hafifledim... tüp bebek yapmak zorunda olmak demek infertil olduğum anlamına geliyor ya. İnfertil olmadığımı öğrenmek beni öyle mutlu etti öyle moralimi düzelttiki anlatamam. Allahım hepimize tez zamanda hamiş olmayı ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, inşallah.
Bide bencil kaynana zulmünden bizleri koru yarabbim. Amin.
ayy ne güzeldir..ben tek çocuk olduğum için o duyguları yaşayamıyorum maaleseff
bende tüp bebek tedavisine basladım iğneleri yapıyoruz eşimle göbekten 4.iğnemdi bugün..
pazartesi kontrolüm var bakalım inşallah gelişir yumoşlar.
baktım listeye aslında görememişim canım
düşük yapınca niye ferahladın canım zor bir hamilelik mi geçirdin inşallah hemen ferah ferah hamiş kalırız
hayırdır kayınvaliden huysuz mudur canım ben severim kaynanamı
tabii dişlerimi arada gösteririm ama zordur huysuz kaynanalar
ben hamile olduğumu anladıktan 2 - 3 gün sonra düşük yaptım. Hamilelikten doğru düzgün birsey anlamadım.
Bana hamile kalamayacağımı söyleyen bir sürü doktora gitmiştim. Yıllardır bu yüzden psikolojimi 6 ay deneyip sonra tüp bebek çalışmalarına başlıycaz diye hazırladım. Maddi imkanlarımı da ayarladım ve geçen ay denemeye başlamaya karar verdik.
4 yıllık evliyim ve tüm doktor raporlarına rağmen, ilk denememde hamile kaldım.
Düşük yapmayı kimse istemez tabi ama ben hamile kalabilme potansiyelim olduğuna öyle çok sevindim ki doktorum 2 yıl denemeye devam edeceksiniz dediğinde üzülmedim bile. Okadar karışık duygular içindeydimki neye üzüleyim neye sevineyim bilemedim. Kanamam çok şiddetli oldu. 3 gün baygın yattım. Sonunda herşey bittiğinde kendimi ferahlamış hissediyordum.
selam kizlar ne yapiyonuzya benim belim cok kotu agriyor kirilicak sanki simdide mecburen parka goturucem kizimi optum hepinizi
olsun canım inşallah hepimie dua ettim Allahım geri çevirmez :26:
bende çok yoğunum yaa dedim ya bi seminerde dinleniyorum bizimde hareketli seminer
ama evde daha çok yoruluyorum
bu arada stres başladı bende bakaım hamiş miyim
p.tesi adet günüm teste gitcem hayırlısı baklım
ben daha rüyamda görmedim de ablam beni hamiş görmiş rüyasında ona güveniyorum
canım ne duası bu.istiareye mi yatıyorsunuz.bana da anlatırsanız sevinirim
ayyyy kizlar benimde bademcikler yine sismeye basliyor bogazim yanmaya basliyor usuttum galiba temizlik yapacam diye ,hemen ilac ictim ama ins baslamadan yok olurbide bide hic olmayan bisey dun bi sefer bugunde 2 sefer oldu ani bas donmesi 2-3 saniye gibi ayy ben galiba cok hastalanicam
sanada gecmis olsun nazlimaaa:44:
geçmiş olsun canım yaa kaynanadan sonra giriştin temizliğe açtın camları kapıları hasta oldun tabii..dikkat et kendine tatlımm..
saol canim...vallaha cok yaniyo kiki nin bogaziiiiiiitopiktede hayalet gezinecek nerdeyse ,,olsalar bile kimsenin konustugu yok pehhh
kııııııııııııııızzzzzzzzzllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr biiiiiii ssssssssseeeeeeeeeeesssssssssssss veeeeeeeeerrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?