Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

süpersin dostummmsana da bu yakısır yalnız kalınca arkadaslara beste yaptın belki konusan olur bu acıklı sarkının üzerineee

süpersin dostummmsana da bu yakısır yalnız kalınca arkadaslara beste yaptın belki konusan olur bu acıklı sarkının üzerineee

saol dostumm kikikikikikikiii,,ikimizde kafayi yedik kimseleri bulamayinca kikiki kendimiz soyleyip kendimiz alkisliyoruz

Son düzenleme:
yalniz kaldiniz kizlarya benim kiz yarinde durmuyorbutun gun pesindeyim.4 gundur de oglenleri fosur fosur uyuyorumondan yazamiyorum.simdide yemek bekliyor hanim efendi

konusur o kesin nasilsin kiz ???? ne oldu senin ádetlerin ,,kirmizi karti yemedik insallah ????

kestane kebap acele cevap

oda konusmuyo onada pehhhh kikikikiki

ayyy kizlar benim kafam hala ovu testine takildi neden bugun positif degildi diye:26:yarin yumurtlarmiyim ki kizlar sizce ay?? asil yumurtlama gunum pazatesi ama herzaman 2 onceden positif gosterir ya,,,,ben yinde bugun carpisayimmi sizce herifle ???

Son düzenleme:

sen bu geceyi de değerlendir bence kiki..bakalım yarın ne gösterecek testin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…