1 -2 seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssssssssssssssss uleeeeeeaeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn kikikikikiki
yanliziz dostlarim yanliziz yanlizzo eski halimizdeenn eser yok simid isdirap icinde yaniyok simidiii ahhh ahhh konusun ne olurrr giderim simdiiiiii yanlizim dostlarim yanlizim yanlizz
he guzel beste yaptim kikiki
1 -2 seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssssssssssssssss uleeeeeeaeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn kikikikikiki
yanliziz dostlarim yanliziz yanlizzo eski halimizdeenn eser yok simid isdirap icinde yaniyok simidiii ahhh ahhh konusun ne olurrr giderim simdiiiiii yanlizim dostlarim yanlizim yanlizz
he guzel beste yaptim kikiki
süpersin dostummmsana da bu yakısır yalnız kalınca arkadaslara beste yaptın belki konusan olur bu acıklı sarkının üzerineee
saol dostummkikikikikikikiii,,ikimizde kafayi yedik kimseleri bulamayinca kikiki kedimiz soyleyip kendimiz alkisliyoruz
konusur o kesinnasilsin kiz ???? ne oldu senin ádetlerin ,,kirmizi karti yemedik insallah ????
kestane kebap acele cevap
oda konusmuyo oanada pehhhhkikikikiki
ayyy kizlar benim kafam hala ovu testine takildi neden bugun positif degildi diye:26:yarin yumurtlarmiyim ki kizlar sizce ay?? asil yumurtlama gunum pazatesi ama herzaman 2 onceden positif gosterir ya,,,,ben yinde bugun carpisayimmi sizce herifle ???
sen bu geceyi de değerlendir bence kiki..bakalım yarın ne gösterecek testin cnm
tememmm bencedehangi posizyon olsun sence ?? ben 1 -2- 3 cu posizyonu cok yaptim ya degisik bisi olsun busefer kikikikiki
kız bu işleri bana hiiiççç sorma benden geçti artık bunlar ilişki yasak bizeee
yok yemicem,, diyenden korkacan asil ,,,ozel pozi sirlarini vermek istemiyorsun anlasildi boooooo
aayyy hımmmm keeemmm küüümmmmm bilemedimkiii şimmddiiiihem sen benden tecrübelisin kikiiiciimm
oyleyimdir sana kalmadim cok sukur pehhhhHihi kikiki
bunları yıne bı hatırlıyalımda lazım olur
bbaakkk seennnn öyle olsun bakalımmmmmBirazdan da gecelik seçmeye baslarsın renk sorarsın ama bizee kalırsın yine elimizeee
Seviyorum kıızz seenii kikiii
yaaa koptummm burrddaaa alemmssiinnn dostum sen yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?