saol,,,ictim bilebogazim cok kotu cunki,,ibuprofin200mg agrikesici bisi olmaz herhalde
yaw sen bu liste konusunda neden bukadar hassassin ,,senden biz memnunuz yanii bi sikayetimiz yok ,,,benim kendime sikayetim var sadece unutkanlasmisim bu sene cok
unutuyorum milleti birbirne karistiriyorum okadar yani ,,,nevar beni idare etsen sayiyla sana gelsem bile pehhhkikikiki
nasilsin iyimisin ,,geri sayim basladadi heyecan varmi heyecan ??? belirti felan ????
saol,,,ictim bilebogazim cok kotu cunki,,ibuprofin200mg agrikesici bisi olmaz herhalde
yaw sen bu liste konusunda neden bukadar hassassin ,,senden biz memnunuz yanii bi sikayetimiz yok ,,,benim kendime sikayetim var sadece unutkanlasmisim bu sene cok
unutuyorum milleti birbirne karistiriyorum okadar yani ,,,nevar beni idare etsen sayiyla sana gelsem bile pehhhkikikiki
nasilsin iyimisin ,,geri sayim basladadi heyecan varmi heyecan ??? belirti felan ????
amiiinn amiinnn
fikrimi sorarsan sıraçı sevmedim de muhammed güzel abimin ismi
yok kız ne hassası sizin gibi konuşuyum dedimdi
size yakıştığı gibi olmadı bana agresif yazı tarzı yakışmıyo
neyse evet geri sayım başlamadı bitti son 6 da başladıydım
şimdi son iki hatta bir kaldı progestan içiyorum bende yarın bırakcam eğer p.tesi adet olmazsam teesstt
ama belirti bu sefer çok yok
meme hassasiyeti her adetimde olur
kasıklarım batıyo ama çoookk aazzz
birazda halsizlik kabızım ama bu şimdilik önemli değil
adet olacağım güm bir anda ishal olabiliyorum geçen ay
daha çok belirtim vardı
ayy benimkide öyleydi canım benimki kesin vaji genital duş almadan yapamazdık
en sonunda kavga ettim bence ona da okut yapmaması gerekenleri benimki öyle ikna oldu
bebişş sessiz sedasız geliyo galibaaa
internette yazılanlara inanmıyor ki.inanma onlara.onunla ilgisi yok.öldürüyor beni valla
yok kız ne hassası sizin gibi konuşuyum dedimdi
size yakıştığı gibi olmadı bana agresif yazı tarzı yakışmıyo
neyse evet geri sayım başlamadı bitti son 6 da başladıydım
şimdi son iki hatta bir kaldı progestan içiyorum bende yarın bırakcam eğer p.tesi adet olmazsam teesstt
ama belirti bu sefer çok yok
meme hassasiyeti her adetimde olur
kasıklarım batıyo ama çoookk aazzz
birazda halsizlik kabızım ama bu şimdilik önemli değil
adet olacağım güm bir anda ishal olabiliyorum geçen ay
daha çok belirtim vardı
hmmm sen bizim gibi konusmayi beceremedin dimekagresif goruktun bi an kikikiki neysemm
yaw ben kizimda gunum gecmeden belirti felan olmamisti ,,hafif bi halsizlik vardi okadar,,
ins pazartesi gelmezde senin hamis haberin gelir bercestem ya,,benimde pazartesi 14 cu gunum yumurtam catlamasi gerekiyor,,hatta herseferinde 2 gun onceden positif yanmaya baslardi ama bugun hala negatif sasirdim biraz ,,herhalde yarin olur ozaman :26:
inşallah deryacım bugün arkadaşın kızı kreşte yılsonu grcesi vardı içim gitti yaa
valla içimden dedimki Allahım inşaallaahh bebişim benimledirrr:26:
inşallah yarın çatlar canım hem pazar
eşinde dinlenmiş olur hadi hayırlısı
ama çok pimpirikleniyosun endişe etmee biraz salll gitsin relax
nasilsiniz arkadaslar duamiz bitmizz ohhh rabbim kabul etsin insallh..
kizlarr gunume cok az kaldi ama hic belirtim yok benimhatta hafiften karnim agriyor
goguzlerimde hic sizi mizi yok offfff be bu ayda mi olmadi neeee
seninledir bebişin inşallahhh....aayy kız çocukları bi başka bende hep kızım olsun istiyorum..ama olsun da hayırlısıyla cinsiyet tabiki önemli değil..
mağazaya girdiğimde kız bebek kıyafetleri beni çekiyo kendinee
seninledir bebişin inşallahhh....aayy kız çocukları bi başka bende hep kızım olsun istiyorum..ama olsun da hayırlısıyla cinsiyet tabiki önemli değil..
mağazaya girdiğimde kız bebek kıyafetleri beni çekiyo kendinee
senin batın ne zamandı benim p.tesi
hem belki karnın ağrıyarak olacak
benim başka topikte arkadaş diyoki öyle bir karnım ağrıyoduki sıcak su torbası koymuştum diyo
bence sakin ol canımıniçi
senin doktorun yok mu sor ona ben herşeyi soruyorum eğer o söylerse inanır
ayyyyyyyy ne guzeller dimiii cicili bicilii cok sekerler yaaa
benimde icimden kiz geciyorrr esim diyor ilki erkek olsun sonra kiz olsun kizimi abisine emanet edecem diyorrr
sanki hemen oluyor da bir de 2 tane yapacazzz
ayyyyyyyy ne guzeller dimiii cicili bicilii cok sekerler yaaa
benimde icimden kiz geciyorrr esim diyor ilki erkek olsun sonra kiz olsun kizimi abisine emanet edecem diyorrr
sanki hemen oluyor da bir de 2 tane yapacazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?