Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

canım senin daha yumurtan çatlamadı bile merak etme bişicik olmazzz...

yok kız ne hassası sizin gibi konuşuyum dedimdi
size yakıştığı gibi olmadı bana agresif yazı tarzı yakışmıyo
neyse evet geri sayım başlamadı bitti son 6 da başladıydım
şimdi son iki hatta bir kaldı progestan içiyorum bende yarın bırakcam eğer p.tesi adet olmazsam teesstt
ama belirti bu sefer çok yok

meme hassasiyeti her adetimde olur
kasıklarım batıyo ama çoookk aazzz
birazda halsizlik kabızım ama bu şimdilik önemli değil
adet olacağım güm bir anda ishal olabiliyorum geçen ay
daha çok belirtim vardı

bebişş sessiz sedasız geliyo galibaaa

hmmm sen bizim gibi konusmayi beceremedin dimek agresif goruktun bi an kikikiki neysemm

yaw ben kizimda gunum gecmeden belirti felan olmamisti ,,hafif bi halsizlik vardi okadar,,

ins pazartesi gelmezde senin hamis haberin gelir bercestem ya,,benimde pazartesi 14 cu gunum yumurtam catlamasi gerekiyor,,hatta herseferinde 2 gun onceden positif yanmaya baslardi ama bugun hala negatif sasirdim biraz ,,herhalde yarin olur ozaman :26:

inşallah yarın çatlar canım hem pazar
eşinde dinlenmiş olur hadi hayırlısı
ama çok pimpirikleniyosun endişe etmee biraz salll gitsin relax

nasilsiniz arkadaslar duamiz bitmizz ohhh rabbim kabul etsin insallh..
kizlarr gunume cok az kaldi ama hic belirtim yok benim hatta hafiften karnim agriyor
goguzlerimde hic sizi mizi yok offfff be bu ayda mi olmadi neeee

inşallah deryacım bugün arkadaşın kızı kreşte yılsonu grcesi vardı içim gitti yaa
valla içimden dedimki Allahım inşaallaahh bebişim benimledirrr:26:

seninledir bebişin inşallahhh....aayy kız çocukları bi başka bende hep kızım olsun istiyorum..ama olsun da hayırlısıyla cinsiyet tabiki önemli değil..
mağazaya girdiğimde kız bebek kıyafetleri beni çekiyo kendinee

nasilsiniz arkadaslar duamiz bitmizz ohhh rabbim kabul etsin insallh..
kizlarr gunume cok az kaldi ama hic belirtim yok benim hatta hafiften karnim agriyor
goguzlerimde hic sizi mizi yok offfff be bu ayda mi olmadi neeee

senin batın ne zamandı benim p.tesi
hem belki karnın ağrıyarak olacak
benim başka topikte arkadaş diyoki öyle bir karnım ağrıyoduki sıcak su torbası koymuştum diyo
bence sakin ol canımıniçi

ayyyyyyyy ne guzeller dimiii cicili bicilii cok sekerler yaaa
benimde icimden kiz geciyorrr esim diyor ilki erkek olsun sonra kiz olsun kizimi abisine emanet edecem diyorrr
sanki hemen oluyor da bir de 2 tane yapacazzz

benim erkek olsun istiyorum yaa sefiyom ben erkek çocuklarına
kızlar anneye çok çatışıyo erkekler anneye hayran
Allahım hangisine daha iyi annelik yapabilirsem onu versin inşallahhh:26:
AMİİİNNN

senin batın ne zamandı benim p.tesi
hem belki karnın ağrıyarak olacak
benim başka topikte arkadaş diyoki öyle bir karnım ağrıyoduki sıcak su torbası koymuştum diyo
bence sakin ol canımıniçi

canimmm valla normalde 29.gun oluyordum sali gunu olmam gerekiyor ama gecen ay erken geldi yaaa 27.gun olmustum belki yarin olurum
gunum karisti biraz benim yaa
insallh oyle olurr canim yaa

senin doktorun yok mu sor ona ben herşeyi soruyorum eğer o söylerse inanır

belirli gittiğim bir doktor yok.sonuçta bizde yeni başladık çalışmalara.en son gittiğim doktorun dediklerini dedim.saçma sapan şeyler dedi.bende doktoru niye kıskanıyorsun ki; sen doktor olamadın diye mi dedim.artık bunun bi çaresine bakacağım.ufukta kavga gözüküyor:))))

benimde icimden kiz geciyorrr esim diyor ilki erkek olsun sonra kiz olsun kizimi abisine emanet edecem diyorrr

neredeyse bende alıyım hemen iki erkek bir kızzz

benim eşim de basbakanın sözüne karsılık veriyo basbakanım 1.yi yaptık da sanki 2. 3. yü istiyosun neerrrdeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…