• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziranda embriyo transfer yapacaklar

😍😍😍Kizlar benim gördüğümü sizde görüyorsunuz değil mi?? Şükürler olsun🙏🙏 Ilk defa çift çizgi görüyorum. 10 haziranda transferim oldu.💖💖
Yaaaa maşallah sizlere Rabbim sağlıklı güzel bir hamilelik geçirmenizi nasip etsin tebrikler

Bende tahminen haziran 5 yada 6 gibi transfer olur diye düşünüyorum, bi aksilik olmazsa
Aranıza yeni katıldım benimde bel haziranda transferim gerçekleşti 4. Gün embriyosu çift konuldu üçüncü denememdi çok şükür 9. Gün idrar testinde ikinci dakkada silik çizgi gördüm 10. Gün aynı şekilde silik çizgi yani dün kan da verdim ve sonucum 80 🤗 Allahım isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah güzel haberlerinizi alalım kan sonuçlarıyla
Ne güzel tebrikler sağlıkla kucağına al canım😊

Çok sağol canım darısı başına inşallah ❤

Yaaaa evettt ben burdayım diyor 🥰🥰 canım benim çok sevindim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ne uğurlu topic oluyor 😍

Canım ben akşamdan suya kuru kayısı koyuyorum sabah aç karnına suyunu içip 2-3 tane kayısıyı da yiyorum maşallah çok fayda ediyor bir dene istersen 😊 bir de bizim bebeklerin haftasını nasıl hesaplayağız kaç haftalıklar🤗

Ya senin de hayırlı olsun 8 hazirancı arkadaşım çok sevindim ❤
Sağol canım deniyim dediğini, şöyle hesapladım ben, transfer günüme embriyo kaç günlükse ekliyosun, benim 6 hazirandı 5gün de embriyodan ekledim tam 2hafta 1günlük benimki, son adet tarihi olarak yapsak daha büyük oluyo yoksa, bizimki böyle olmalı bence

Ayy hadi inşallah hayırlı haberlerini verirsin bize sende, aynen öyle oluyo varya ne zaman başladık me zaman bitti bilmiyorum bide zaman geçmicek diye ağlıyodum çok şükür rabbim sabrını verdi su gibi aktı zaman🥰🤲🏻
Aminn inşallah :) kaldı 9 gün 🙈 böyle gün saya saya neler geçti bu da gelir geçer artık napalım :)

Sağol canım deniyim dediğini, şöyle hesapladım ben, transfer günüme embriyo kaç günlükse ekliyosun, benim 6 hazirandı 5gün de embriyodan ekledim tam 2hafta 1günlük benimki, son adet tarihi olarak yapsak daha büyük oluyo yoksa, bizimki böyle olmalı bence
Cnm ben daha önce hamilelik geçirdim.Düşükle sonuçlandı ama hesaplama yaparken son adet tarihini hesaba alıyorlar

Öyle hesaplanmıyor canım, 8 Haziran’da blast embriyo ise 24 Şubat görünüyor doğum tarihi. Nette bir çok hesaplama sitesi var. Tüp bebek blastokist transferi tarihi seçiyorsunuz otomatik hesaplıyor

Öyle hesaplanmıyor canım, 8 Haziran’da blast embriyo ise 24 Şubat görünüyor doğum tarihi. Nette bir çok hesaplama sitesi var. Tüp bebek blastokist transferi tarihi seçiyorsunuz otomatik hesaplıyor
Hee bakiyim o zaman ben ona canım sağolasın

4 hafta 1 günlük çıktı ama nasıl oluyo ki öyle daha iki haftadır benle bu bebiktoş

Back
X