Haziranda transfer olacaklar varmı?

Merhabalar . Bir sıkıntı çıkmazsa insallah haziran adetim ile ikinci tüp bebek deneme mi olacağım Ankara etlik zubeyde hanim da.

Bende dondurulmus ile deneyeceğim bu sefer . Yaş kaçtı ? Diğerleri tutmadi mi ?

Hyr tutmadı 30 yaşındayım bnmkide dondurulmuş olucak
Bende 30 yaşındayım . İlk transferim tutmuştu benim 3.5 aylıkken kaybettim . Hayırlısı bakalım . Dondurulmuş transferinde neler yapılıyor peki ? Öncesinde tekrar hsg filan isterler mi acaba

Bende 30 yaşındayım . İlk transferim tutmuştu benim 3.5 aylıkken kaybettim . Hayırlısı bakalım . Dondurulmuş transferinde neler yapılıyor peki ? Öncesinde tekrar hsg filan isterler mi acaba
Ben yaptirdm hsg cnm cuma günü 4 sene önce çekilmiştim başka bisy bilmiom bnde ilk kez donmus olucam

Ben daha geçen yıl oldum hsg ve hitereskopi. Bakalım insallah istemezler. Benim de tahmini 14 haziran ya da 15 haziran adet tarihim.
İns cnm istemezler bnde histereskopiyi 1.5yil önce oldum temiz ama Dr tekrar istedi olsn ya herşey yapilsin bir eksik olmasin.sabredip bekliom ins Rabbim karşılığını verick

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…