• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazırlıklar için ilgisiz

Şimdi size bir abla tavsiyesinde bulunacağım asla kimsenin gazına gelmeyin.
Geliyorum inanın ilişkimde şimdiye kadar ayrıl barış yaptıysam da hepsi gazla oldu. Hemen diyor ki o kişiler e sen kız tarafısın naz yapacağın yere hediyelik hazırlığı yapıyorsun.. Böyle diyince de salak mıyım ben neden meraklı duruma düşüyorum o da geri kaçıyor diyorum

Birdenbire değişmiş demek ki var bir şey
Nasıl bir şey olabilir acaba ?

Arkadaşlarınızın söylediklerine kulak asmayın. İlişkiyi yaşayan sizsiniz. Yüz yüze gelince tavırlarından anlarsınız niyetini. Ayrıca erkekler için o kadar da mühim meseleler değil nişan organizasyonu. Onlar için aranızda yüzük taksanız bile yeterli olur.

Zaten öyle de olacak o da istemiyor detaylı bir şey ben de ama işte ne bileyim elbise bakıyorum diyince de ne elbisesi demesi bile çok sinir bozucu

Arkadaşlar başka yere yazdım fakat bir şey diyen olmadı buraya yazayım dedim. Bu ay veya öbür ay nişanlanmayı istiyoruz sevgilimle iznini bekliyoruz ve işi sıkıntılı bir iş öyle benimle canım ciCim konuşmaya bile fırsat olmuyor. Seviyorsa fırsat bulur demeyin bambaşka bir durum isteyene özelden açıklarım.
Gelin görün ki başta beni evliliğe o çok özendirdi dedi nişan yapalım nikah için hazırlık yapalım, eşya bakalım beğenebilim. Hepsini bu 1 aylık süreçte dedi. Ben de tabi korktum saçmalama vs dedim.
Nişan için de başta hevesli konuşuyordu şimdi pek konuşmuyor diyorum mesela büyük bir şey istemiyorum sen öyle istiyorsan öyle olur diyor kapatıyor. Kaç.kişi gelirsiniz diyorum az kişi diyor. Elbise bakıyorum diyorum ne elbisesi diyor. Hediyelik bakıyorum misafirler için hani büyük bir şey istemiyordun boşver rahat ol diyor.
Kendisi bana alyans tektaş vs bakıyordu gönderiyordu şimdi diyorum alyans bakalım foto gönder gelince bakarız nasılsa diyor.
Ilgisi mi kayboldu, yoksa kısacık vakit konuşuyoruz o vakti alyans veya hediyelikle harcamak mı istemiyor bilmiyorum birkaç arkadaşım da baştan vazgeçmiş bu diye doldurdu beni konuştuğumda sen asıl yokuşa sürüyorsun bahaneler bulup benim ne kadar istediğimi en iyi sen biliyorsun diyor. Yol gösterin arkadaşlar aramız bozuluyor kuruntu mu yapıyorum ?
Senden soğumuş olabilir bazı şeyleri bahane ediyor istemediğini yavaş yavaş belli ediyor

Bi süre hazırlıklardan bahsetmeyin sanki hiç nisan düğün konusmamisiniz gibi davranin bakalim tepkisi ne olacak.Öyle filmlerdeki gibi kelebekler ucusa ucusa eşya bakan elbise begenen pek erkek yok çok da üzerine gitmeyin bence

Aynı evrelerdeyiz biz de sevgilimle o yüzden bir şey soracağım. Tektaşla teklif yaptı mı sana? Şart olduğu için değil benim sevgilim o yüzüğü verdikten sonra biraz kendine gelmişti bu konuda.

Malesef şöyle diyim kendisi sınırötesinde çok nadir geliyor geldiğinde şimdi hepsi olacak biliyorum romantiktir öyle taşı vermez sadece layığıyla eder neden beraber tek taş bakıyorsunuz derseniz eskiden hep 5 taş istediğimi söylerdim şimdi zevkim tamamen farklı bunu bilsin diye birkaç model gönderdim mecburen. Çünkü sevmediğim bir yüzüğe tonla para dökmesini istemem. Kendine gelir mi dersiniz o olaydan sonra ? Bizim zaten her şey 1 ayda olacak.

Bir tecrübe olarak söyleyim arkadaşlarını sevgilinle olan ilişkindir asla aklını karıştırmalarina müsaade etme.
Bu platform sana karşı önyargısiz bir cevap verecektir o açıdan buraya dertlerini anlat...
Bence gelinceye kadar açmayın konusunu gelince birlikte hevesli bir şekilde cozersiniz. İletişiminiz zaten çok azmis bunu birbirinizle muhabbet ederek geçirin
Öyle tabi ama geldiğinde her şey için çok kısıtlı vakit olacak mesela istediğim süsleri ben yapıcam yapmak çok zor alıp yapmam lazım tepsimi yapmam lazım en önemlisi annem sıkıştırıyor ailesiyle konuşsun kabalajk gelirlerse ona göre kendi aramızda yüzük takmaktan çıkar iş adamakıllı bir hazırlık gerekir diyor o da haklı kendince. Buna göre elbise de almam lazım kiloluyum elbise bulmak zaten zor.

Sana tavsiyem yakın bile olsanız arkadaşlarına fazla bir şey anlatma. Şu dönemde yanlış yönlendirilmeye açıksın, yanlış adım atmana sebep olmasınlar.
Çok haklısınız bu arkadaşım yüzünden önceki gün acele mi ediyoruz sonumuz olacak bu iş vs demiştim çok alınmıştı.

Senden soğumuş olabilir bazı şeyleri bahane ediyor istemediğini yavaş yavaş belli ediyor

Istediğin emin misin diyorum deli gibi istiyorum diyor hatta az önce o akşam kutlamaya çıkalım sonra filan dedi ama dediğiniz gibi hazırlıklar vs hiç girmiyor o konulara. Ben girince kaçıyor.

Bi süre hazırlıklardan bahsetmeyin sanki hiç nisan düğün konusmamisiniz gibi davranin bakalim tepkisi ne olacak.Öyle filmlerdeki gibi kelebekler ucusa ucusa eşya bakan elbise begenen pek erkek yok çok da üzerine gitmeyin bence

Ya eşya vs o dedi ben dehşete düştüm öyle dediğinde korktum bayağı.
Dediğiniz gibi konuları açmayacağım ama kendi hazırlığımı ona demeden yapacağım

Bence aile tarafindan bir uyari gelmis olabilir.Tek aklima gelen bu:KK48:Yani bu kadar abartmayin nisani falan,basit bir sey olsun, cok masrafa kacmayin simdiden vs. gibi bir seyler soylemis olabilirler.

Ya da gözü korktu.
Ya da sadece yogun ve ugrasmak istemiyor
Ailesi belkide herşey çabuk geliştiği için henüz boyle birşeylere hazir olmadiklari icin stemiyor olabilir diye düşünüyorum

Ailesi belkide herşey çabuk geliştiği için henüz boyle birşeylere hazir olmadiklari icin stemiyor olabilir diye düşünüyorum

Ailesi sormuş aslında başta biz zaten ailesi ile tatsız bir konu vardı tanışmak zorunda kaldık diyebilirim. Ne yapacaksın oğlum vs bizimki de bu hayat bana böyle çok zor evlenicem onunla hayatımı düzene koyup mutlu olmak istiyorum demiş. Ailesi de sen nasıl dersen ne zaman dersen demişler. Maddi olarak ailesinin de onun da bu konuda sıkıntısı yok ve ben öyle nişan olmayacağı için bilezikti bohçaydı istemiyorum biliyor bunu

Anlayamadığım aileler iletişim kurup bir gün belirlemediler mi? Eğer öyle olmadıysa her şey afaki ve birşey bakmaması normal bence. Ortada kesinleşen bir durum var mı, şu gün nişanımız olacak diye ?

Biraz kendi haline bırak, ne istiyorsa onu alsın. Üstüne gittikçe kaçar. Bu konudan hiç bahsetme zorla yapıyorsa yapmasın. Teklif etmeyi akıl ederse sonrasında düzelir.

Geliyorum inanın ilişkimde şimdiye kadar ayrıl barış yaptıysam da hepsi gazla oldu. Hemen diyor ki o kişiler e sen kız tarafısın naz yapacağın yere hediyelik hazırlığı yapıyorsun.. Böyle diyince de salak mıyım ben neden meraklı duruma düşüyorum o da geri kaçıyor diyorum
Bu konuları hiç açma sakin kal ve onun açmasını bekle bakalım ne olacak .

Sinir otesinde demissin suriyede mi katarda mi merak ettim ? Zaten azicik konusuyormussunuz o zamanda da bunlari konusmak istememesi normal bence. Incik cincik seyleri konusmayi sevmem ben ki bir erkek kolay kolay dikkate alsin. Arkadaslarini cok dinleme bu konuda. Sende cok panik yapma. O gelsin hele sagsalim sonra beraber alirsiniz ne alacaksaniz ne bakacaksaniz

Anlayamadığım aileler iletişim kurup bir gün belirlemediler mi? Eğer öyle olmadıysa her şey afaki ve birşey bakmaması normal bence. Ortada kesinleşen bir durum var mı, şu gün nişanımız olacak diye ?
Izne gelecek birkaç hafta içinde daha izin günü belli olmadığı için tam gün de belli değil. Izne gelince birkaç gün içinde bir araya gelinecek ondan 1 hafta sonra da nişan

Biraz kendi haline bırak, ne istiyorsa onu alsın. Üstüne gittikçe kaçar. Bu konudan hiç bahsetme zorla yapıyorsa yapmasın. Teklif etmeyi akıl ederse sonrasında düzelir.
Bu konuları hiç açma sakin kal ve onun açmasını bekle bakalım ne olacak .

Öyle yapmaya başladım bu başlığı açıktan sonra kızlar Teşekkürler

Sinir otesinde demissin suriyede mi katarda mi merak ettim ? Zaten azicik konusuyormussunuz o zamanda da bunlari konusmak istememesi normal bence. Incik cincik seyleri konusmayi sevmem ben ki bir erkek kolay kolay dikkate alsin. Arkadaslarini cok dinleme bu konuda. Sende cok panik yapma. O gelsin hele sagsalim sonra beraber alirsiniz ne alacaksaniz ne bakacaksaniz
Suriyede.
Annem de böyle söylüyor sonra da ama duruyor erkek işte ne beklersin ki diyor canım sıkılıyor işte. Gelmesini dört gözle bekliyorum

Yani bence hazırlık diye aylarca bakmaya gerek yok. Biz tırım tırım yüzük aradık, sonra bakarken başka bir şey beğenip onu aldık. Ne oldu aylarca zaman kaybı saçma sapan.
Nişan 1 haftada hallolmayacak bir şey değil eğer salonda falan düşünmüyorsanız.
Tek önerim hediye hazırlayacaksanız ve ucuz olsun diyorsanız kendiniz yapın ve şimdiden başlayın. Bir de elbise tabii ki.

Öyle yapmaya başladım bu başlığı açıktan sonra kızlar Teşekkürler

Suriyede.
Annem de böyle söylüyor sonra da ama duruyor erkek işte ne beklersin ki diyor canım sıkılıyor işte. Gelmesini dört gözle bekliyorum
Oy Allah yardimcisi olsun suriyeyi korumaya gitti yani adam. Bence cok ustune gitme kim bilir kimle catisiyor. Senin istediklerini konusmasi icn kafasinin rahat olmasi lazim izne gelsin sonra konusursunuz esya , kiyafet bu alinir naslsa sende bence cok takilma. Huzur olsun da gerisi cok onemli degil

bu nişan evlilik konusunu partneriniz açmadan açmayın
kafası karışık yada şu an psikolojik olarak sağlıklı karar veremiyor olabilir

Oy Allah yardimcisi olsun suriyeyi korumaya gitti yani adam. Bence cok ustune gitme kim bilir kimle catisiyor. Senin istediklerini konusmasi icn kafasinin rahat olmasi lazim izne gelsin sonra konusursunuz esya , kiyafet bu alinir naslsa sende bence cok takilma. Huzur olsun da gerisi cok onemli degil
Teşekkürler o da öyle söylüyor ama ben tezcanlıyım hazırlık yapılmadıkça olmayacak iptal olacak her şey gibi geliyor.

Yani bence hazırlık diye aylarca bakmaya gerek yok. Biz tırım tırım yüzük aradık, sonra bakarken başka bir şey beğenip onu aldık. Ne oldu aylarca zaman kaybı saçma sapan.
Nişan 1 haftada hallolmayacak bir şey değil eğer salonda falan düşünmüyorsanız.
Tek önerim hediye hazırlayacaksanız ve ucuz olsun diyorsanız kendiniz yapın ve şimdiden başlayın. Bir de elbise tabii ki.
Aynen işte benim de amacım elbise ve hediyelik halletmek beğendiğim hediyelik çol pahalı kendim yapmaya karar verdim ama kaç kişi geleceklerini bilmem gerekiyor yani başa dönüyoruz :)

bu nişan evlilik konusunu partneriniz açmadan açmayın
kafası karışık yada şu an psikolojik olarak sağlıklı karar veremiyor olabilir

Açmıyorum konuyu sadece ailesinin takı vs hazırlığı yapmamasını gerek olmadığını söyledim çok gencim bana çok saçma geliyor öyle burmalar filan

Back
X