hcg 1.92

berre7149

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
11
4
37
merhaba kızlar..ya benim adetim maşallah cok düzenlidir.27 en kötü 28 günde bir adet olurum..bu ay 11 mayısta olmam gerekiyordu fakat olamadım ..hatta adet belirtim hiç mi hiç yok..13 mayısda yani dün akşam acile gidip kan verdim 1.92 cıktı sonuc :KK43: üzüntümden acildeki doktora da bişey diyemedim cıktım :KK43: sadece sag kasıgıma ara ara bir şey batıyor o kdar.acaba ümitlenmeli miyim..bu deger artabilir mi ki.

canım hamileliğin tam belirli olması için 5,00 ve üstü olmalı tabi bu sonuçta olmadığı anlamına gelmez eğer adet olmazsan 2 gün sonra tekrar aynı saattlerde test yaptırmaya çalış istiyosan bebiş inş olur allah yardımcın olsun :)

istemem mi ya 9 aydır evliyim doktor bi sorun görünmüyor temmuaz ayına kdr adet olmazsan esinle geliceksin dedi.folik asit verdi sadece.. ne bileyim inşaalh yükselir yani bi kere normal hormonlara bakıldıgında hatırlıuyorum bu deger için 0.100 yazıyordu şimdi böyle olunca acaba mı dedim :KK43:

allah çok büyük hiç belli olmaz ama sakın üzme kendini 9 aylık evlilik daha çok yeni en az 1 sene geçmeli ki vücudun bu perioda alışsın hiç acele etme bak ben 5.yıla giricem 2 düşük 3 dış gebelik geçirdim ve şuan hala kanamalarım devam ediyo benden sana tavsiye kafana sakın sakın hiç bişey takma rabbim istediği zaman veriyo kendini yıpratayım deme güzel haberlerini bekliyoruz. :)

haklısın cnm aslında hiç takmıyordum kendimi temmuza odaklamıstım :) ama bu ay gecikince allah allah dedim noluyor.. Rabbim hayırlısını versin hepimiz için ya.
allah çok büyük hiç belli olmaz ama sakın üzme kendini 9 aylık evlilik daha çok yeni en az 1 sene geçmeli ki vücudun bu perioda alışsın hiç acele etme bak ben 5.yıla giricem 2 düşük 3 dış gebelik geçirdim ve şuan hala kanamalarım devam ediyo benden sana tavsiye kafana sakın sakın hiç bişey takma rabbim istediği zaman veriyo kendini yıpratayım deme güzel haberlerini bekliyoruz. :)

X